high on life

Jag hatar att gråta över någon, speciellt över han som jag gråtit över så himla många gånger nu. Nu sitter jag här i min säng och gråter, igen.. Nu bara för att inget blev som jag hade tänkt mig ikväll. Han bryr sig knappt! Finns inte så mycket att göra åt mer än att gilla läget.

God natt!

finafina vännen



Fanny och jag!

stand up for rock 'n roll

Jag satt länge och fundera på vart jag skulle börja med detta inlägg, jag hann logga in o ut två gånger.. Jag skulle vilja vara djup och blotta allt som jag känner. Jag blottar mig dock i vissa inlägg, men jag kan mer och jag vill mer. Detta är ju min dagbok, där jag ska få kunna skriva vad jag vill. Varför jag har valt att ha den på blogg.se vet jag inte. Men så är fallet nu, denna dagbok kommer inte bli nå stor. Det är inte mitt mål, mitt mål är att jag ska kunna ha detta som en terapi.
 Jag skulle vilja kunna skriva en hel bok om det. Men jag har skrivkramp just nu, jag vet inte vart jag ska börja. Så jag tar mig en tur till min vän som jag ska trösta hela kvällen och natten. Puss!

Äntligen fredag

God förmiddag!
Inatt kunde jag inte somna heller, jag bara vred o vände mig.. Fick ett sms från nära vän att hon mår dåligt och jag fick så ont i magen att jag inte har sett det tidigare och hjälpt henne ur detta. Jag grät o grät, det kom så fina ord från henne som jag aldrig kommer att glömma. Det är en väldigt fin vän med ett väldigt stort hjärta. Dit jag vill komma är att jag ska åka till henne nu kl 15.00 och hjälpa henne, stötta henne som en vän ska göra. Nu kommer jag inte släppa henne ur min sikt för det här ska hon ta sig ur. Jag finns här för dig vännen.

Hoppas ni får en trevlig helg, jag kommer förmodligen hem imorgon och då ska jag hem till min vän m och lilla lucas. Så vi hörs inget mer. Puss på er, ta hand om era vänner


time after time

Nu ska jag ta mig till sängen, mitt huvud dunkar sönder och jag som har sovit så dåligt den senaste månaden behöver sömn. Håll bara tummarna till att jag kommer att somna och att det inte ringer nån galning kl 3 , som de gjorde inatt. Jag behöver min sömn, imorn ska jag upp i tid och ta en promenix så jag vaknar till liv.. Hoppas också jag får höra utav mr ståtrosa också. Det skulle jag behöva. Vi säger god natt nu.
Puss

you break me down

Jag är sugen på något gott, jag borde inte baka något. Vet inte vad det är med mig, men har varit såhär skit länge nu. Kan bara bero på en sak. Får bli ändring på det där nu. Nu är det dags för inlåst och valet o kvalet om jag ska göra mig en kaka! Tåls att tänka på.

Mammas pojkar

Nu är det dags att slänga sig i soffan och kolla på mammas pojkar som sen följer upp med inlåst och han snygga Levi. Mmmmm, me like!

never say never

Det finns en kille, som är så snygg att jag tror jag får ståtrosa, om jag ska citera Madde i ensam mamma söker. Den här ståtrosan har jag haft i många år nu.. Lyckligtvis hitta jag en liten film nyss, med han i bara handduk. Hur jag kände igen han va han tatuering på vänster skulderblad.
Jag kan bara drömma mig bort nu, jag kommer va helt off ikväll.. Det finns två som står mig väldigt nära hjärtat, men ska jag behöva välja så är det killen som ger mig ståtroso som faller mig mest i smaken. Om vi ändå bara kunde börja om från början och börja om på nytt, vi tar en dag i taget nu.

Som sagt, på söndag kommer svinet.. Svinet vs Ståtrosan..
Man hör ju själv vem man skulle välja om man va illa tvungen. Men nu är jag som tur är bara olyckligt in love. Sånt är livet, jag behöver inte välja!



Therese Johansson.

Jag klicka mig in på en minnesblogg, minnesblogg till Therese Johansson. Hennes liv som några hatiska ungdomar tog. Att tillägga så fick ungdomarna sluten ungdomsvård, är detta ett skämt? Om dom kan begå ett sånt här dåd så kan dom lika gärna få sitta inlåsta i minst 10 år. Pundhövven!
Jag får tårar i ögonen när jag läser så fint allt hennes vänner skriver om henne.
Jag vet inte själv vad jag skulle göra om min bästa vän skulle gå bort från mig. Ta hand om era vänner, familj.




heavy gross

Hej fina!
Jag har lärt mig att tycka om en låt som jag aldrig trodde jag skulle tycka om. N skicka den till mig och den heter Gossip-Heavy Gross. Lyssna på den, ni kanske gillar den ni också.

Dagen har gått sjukt snabbt, jag har gjort ordning min soppa.. Den va faktiskt god, detta ska nog kunna gå igenom. Vet inte va jag ska skriva om, börjar bli tråkigt det här att bara skriva om va jag gör om dagarna. Help me out! Nu ska jag iaf lyssna vidare på Kesha-Tik tok, lyssna på den med om ni inte redan har lyssnat på den. Berätta gärna va ni tycker om den ;) grrr!

puss!

jag måste somna nu

när man vet att man ska upp tidigt så går det inte att somna. Jag kan verkligen inte somna nu, har lekt med min fina mobil i säkert 1 tim nu.. Blir inte tröttare för det! Jag är nervös o rädd inför söndag, hur i hela friden ska jag reagera? Jag har inte träffat killen på 3 månader.. Vill inte tänka på hur jag kommer vara efter mötet. Jag är rädd att jag ska falla ihop i hans armar och gråta, vill bara att de ska va som förr mellan oss. Den här gulliga killen! Men nu är han ett svin Håll tummarna för mig. Jag kan behöva det. Nu ska jag vrida o vända på mig lite till. Sov gott sötnosar.

tik tok?


: min kära bror.

Mörkret har intagit karlstad, jag har inte vart ute idag.... Inte på hela veckan, typ! Jag har gjort mina att göra saker som har gjorts inne. Nu ska jag väl försöka ta mig ut kanske, lite luft måste jag ha. Sover sjukt dåligt om nätterna och det kan beror på att jag inte gör något om dagarna säger min älskade mamma. Dags att lyssna på henne.. Följer männen i mitt livs matcher på swehockey. Dom är så duktiga så! Jag hejar mest på mina fina bror, topp match idag. Kom igen nu, visa att du är bäst! Han fyller 25 om lite mindre än en månad. Vad ska man hitta på för honom? Jag skulle egentligen vilja fixa en överraskningsfest för honom, men det blir ett jävla projekt i och med att han har sin förbaskade hockey.Men jag ska lura lite på det! Jag är ju en sådan snäll syster!
Hörre ni, vi hörs later! Puss!

dont stop

Ops!
God förmiddag!
Jag vakna första gången 10.20 o tänkte att jag kunde sova lite till, med facit i hand så vakna jag för 48 minuter sedan. Dagen är borta! Har tvättstuga nu, sen hem till mormor hämta min goose jacka som ska säljas och min balklänning. Nån som är intresserad, kontakta mig ;)
Fint väder har vi här hemma också, tur att de blir en promenad sen. Nu ska jag kolla på the hills o the city.
Puss!

lilla lucas :)

titta va sööööt han är! Gosi gosi.. Världens finaste hund har världens bästa mamma o pappa nu.

my life your entertement

Jag har blivit kär på nytt i min nya jacka, visst är den fin? Jag har även blivit helt kär i min bästa vän maries lilla lucas, han är vacker. Det är en hund jag pratar om. Nu börjar jag bli på bättre humör så jag ska kanske börja skriva av mig, men de blir imorn. Nu ska jag sova. Saknat min bästis marie. Puss gumman skriva av mig lite, men de får bli imorn,

Tomhet

Vi håller på att falla isär, känns det som.. Jag har gråtit så mycket nu att hela jag faller isär! Nu försvinner jag ett tag till. Förstår bara inte varför vi inte kan hålla ihop,så som alla andra gör?



Mamma, du och jag standing strong i det här!! Älskar dig! Vi har varandra!!

standing strong

dags att försöka sova, kommer icke gå så bra som jag vill dock. Är hungrig o har så ont i min hals så jag avlider snart. Olyckligt kär är jag också, slut pratat om de. Vi hörs imorn.. Puss

missing you

inatt fick jag smset jag länge väntat efter.. Nu kom det, dock på fyllan.. Men man brukar våga öppna mun när man är full och säger vad man tycker och känner. Jag vet bara inte vad jag ska tro.. Jag saknar honom bara såå mycket. What to do what to do?

sömnproblem

sådär ja, nu har jag rullat runt i sängen allt för länge. Tog mitt pick o pack o la mig brevid mamma, blir inte så mycke mer sömn brevid henne. Jag mår bajs dåligt och vill bara gråta. Men de räcker med att jag sover brevid mamma inatt.. Hoppas jag mår bättre imorn.. Nu ska jag vrida o vända på mig lite till.

sjuk o tycker sååå synd om mig.. Ni också va?

Jag är så fruktansvärt stolt över min twin, han har tagit allt bra och allt kommer ju faktiskt gå bra.. Vi har haft en hel dag på stan. När jag kom hem föll jag ihop som ett litet barn. Jag fick feber och nu har jag snart legat här i ett antal timmar frysandes. Nu svettas jag så har min cola flaska att svalka mig med. Imorgon blir de lugna puckar, bio med mamma fpr de nog bli. Nu blir de tv under mitt sköna dunntäcke. Soooo looooong!

långa nätter

jag hatar nätter då jag inte kan somna, då jag bara ligger och tänker på h.. Inatt är en sådan natt. Förlåt om allt mitt tjat, men det är sjukt jobbigt. Jag slängde precis iväg ett sms till honom o fråga om jag glömt en tröja där. Jag skicka bara för att se om han skulle svara, han svara.. Jag fick ett leende på läpparna. Jag saknar svinet, frågan är om han läser min blogg. I love you!

natti

Min bästa twin är hemma, han kom för 30 min sen och imorn hoppas jag att vi tar oss en tur på stan. Ska nog följa med honom till läkaren imorgon. Snäll syster som jag är, nu börjar jag bli tröttis så ska nog krypa ner. Vi hörs väl imorn antar jag..

Saknar dig marie!!!!

 


miss you

En vän som jag saknar sjukt mycket är min fannyprutt, vi pratade precis vid och det gör ont i hjärtat att vi inte setts på så länge. Vi har så mycket att prata om att jag ska ringa upp om 15 min, hon o jagkan prata i flera timmar. Ikväll blir de lugna puckar, funderar på att köpa hem ngt gott. Nu ska jag vila lite, har varit en snäll dotter idag o gjort ordning här hemma.. Puss till mig!!

Pinsamt



Alla har nog sett ett avsnitt av the hills och känner till Heidi Montag eller pratt som hon nu heter. Kolla på den här pinsamma musikvideon som hon gjort..
Tycker ni det är bra?

god natt,

Jag ligger i min säng just nu och kan inte somna, kan beror på att jag ligger och kollar på bilden ovan.. Tänk att man kan se så fridfull ut när man sover. Jag ser hemsk ut när jag sover tror jag! Nu får jag försöka sova, imorgon åker jag till arboga o kollar på hockey. God natt

hejdå

Jag är trött på mitt liv, så nu säger jag hejdå till bloggen för några dagar, veckor eller månader. Jag måste hitta tillbaka till mig själv... Vet inte vart jag är på väg nu!!

Promenad

God förmiddag!
Nu ska jag och min fina mamma ta oss en promenad till stan, sen hem och fixa hemmet. Helgen är slut och dags att ta tag i saker och ting imorn.. Puss!

transformers.

Jag har haft en så himla mysig dag med familjen. Köpt en hel del till mitt rum, så snart är det klart. Nu har jag precis kollat på transformers, herregud vilken film... Damn! :D God natt!


Han är hemma



Min älskade twin är hemma, idag och ikväll ska jag bara umgås med honom. Nu ska vi iväg till Ikea med mamma o "moster" Ullis. Ikväll kanske det blir bio. Jag har saknat att bara umgås med min bästa vän till bror. Det är just nu de bästa som finns, på onsdag drar jag till Norget också o fixar allt så mitt liv blir bra igen. Vi hörs ikväll.

Jag ska sakna dig imorgon



jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för längesen
men du är överallt

jag kommer sakna dig idag, imorgon, om en månad, om ett år, jag kommer alltid sakna dig.

 


Sluta räkna med mig

Jag är så sjukt trött på visa, räkna inte med mig nå mer.. Det är slut på det här nu. Herregud!! Så lite som ni räknar med mig, varför ska jag alltid räkna med er? Bra fråga, skulle hemskt gärna vilja ha ett bra svar också. Men de kommer jag aldrig få.. Nu ska jag duscha, söta Adina kommer hit ikväll och har fredagsmys.. Blir lite ändrade planer såhär på eftermiddagen. Puss!

jobbiga dagar, men slutar alltis positivt.

God morgon främlingar!
Idag regnar det i fina karlstad, idag blir det alltså en dag innemed fix hemma. Ska försöka rensa min garderob och byrå och slänga in lite saker på tradera.
Det ser ut som det blir New York över jul, men inget är bestämt än. Det beror på släkten over there! Jag vill iväg, jag har så mycket att handla. Jag har ett mål nu också.. Men de håller jag för mig själv... Vi hörs later främlingar!

Hur ska de gå?

Har precis kommit hem från en skön kvällspromenad med min bästis M, mössa o vantar va på men vi frös rumpan av oss ändå. Nu är det mammas pojkar och sen försöka mig på att framkalla dom där bilderna som sagt.. Det funkar inte så bra då bilderna är förstora eller för små. Vet inte va dom tänker med. Nu ska jag unna mig en bulle eller två.. Later!


dags att fixa klar mitt flickrum

Nu ska min dator packas ner, orkar inte ha den på mitt rum längre då jag bara använder den bärbara.. Den tar för mycket plats. Så ska kolla igenom den och se va som ska användas på den bärbara, uppgift från mamma! Så dags att ta tag i det och sen ta ut bilder som jag ska ha på vägen över byårerna.. Ska ta mig en promenad till också, skönt att möta kylan lite. Puss!

rubrik fri

God förmiddag!
Idag traska jag faktiskt upp kl 10 när klockan ringde, tände lampan på med träningskläderna och tog mig en rask promenad på 45 min, helt sjö blöt när jag kom hem. Nu sitter jag är i soffan och ska duscha, sen dags att fixa mina to dos o sen får vi se om jag hinner med en fika med J. Va ett tag sen vi såg så det ska jag nog kunna hinna med. Nu måste jag rusa till duschen.. Later!

Inatt drömde jag om H, det var den bästa drömmen på länge.. Gah, i miss you silly boy.


Cause you had a good girl,that’s a keeper but didnt know how to treat her.

Min rubrik säger väl allt va?

Jag har haft en mysig afton med Erica och Mickaella, massa snack. Alltid lika skönt att umgås med två knäppisar. Nu är jag hemma och ska be mamma om hjälp att få bort alla mina kläder så jag kan lägga mig ner och läsa lite, imorgon ska jag upp i tid. Nu är jag peppad till max. Natti!

14 oktober

Hola!
Idag är en sån där dag jag bara skulle vilja vara ute och gå, men det är så kyligt. Solen skiner och löven faller. Tog mig en promenad i morse så nu får jag vara nöjd,fast ska nog ta mig en promenad med pappa sen.
Har lite att göra idag, ska snart börja med lunch till mig och bror D,sen ska jag ringa på ett jobb och söka en massa jobb. Jag och Jodit drar till Oslo nästa vecka och ska fixa den här skiten nu, pengarna ska rulla in nu. Less på att leva på mamma och pappa, vill tjäna mina egna pengar och kunna köpa precis de jag vill.
Men hörre ni, vi hörs later.
Puss!


jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Alla inom bloggvärlden skriver om Melissa horns nya album, jag älskar melissa. Hennes låtar är så otroligt bra, dom träffar mig rakt i hjärtat. Nu har jag lyssnat på två låtar på hennes nya album, detta är ännu bättre och jag känner igen mig som tusan. Shit, kommer bli svårt att somna.
jag saknar dig h.


empty

God afton!
Jag sitter här i min sköna soffa och ska snart gå och lägga mig. Jag har funderat på om jag ska göra om detta till min matdagbok. Hur låter det som? Imorgon blir det en låååång promenad med bror och sen en liten shake på det. Nu är det dags för det jag velat så länge, dags att ta tag i sitt liv och känna att jag duger. Nu blir de sänga!
Puss på er!

kommentar

Hej!!
Jag vet inte riktigt vad som ska ha hänt med min statistik.. Ist för att de ska bli mer så sjunker den! Jag är för dålig på att skriva helt enkelt. nu ska jag iaf vila en stund , jag mår illa och har sjukt ont i huvudet.. Men vet ni vad, vi hörs sen.
Puss!


sjukis

Igår låg jag inne hela dagen ca, tog mig en tur til stan o träffa sophie bara. Att gå ut var nog de dummaste jag gjort. Jag mår ännu sämre nu och min hals gör ont. Mormor kommer hit snart och jag ska hjälpa henne med lite saker.

Vill säga grattis till min vän Nathalie som fick en liten dotter idag, myyys! :)

dags att bli sjuk?!

Hej! Nu har jag sovit bort en hel dag igen, ställde klockan på 9 men vakna upp och mådde skit rent ut sagt. Sov till halv 12 ist och nu sitter jag här. Har ont i mitt finger, fått mail från norge ang jobb.. Håller ni tummarna? Jag hoppas jag inte blir sjuk, det orkar jag inte med. Nej får nog lämna datorn nu innan jag trillar ihop.
Puss!

river flows in you


;Marie & Matilda

Hejhejhejhej!
Hur mår ni? Jag mår som jag förtjänar idag, men vilken jävla kväll. Helt jävla galen!! Efter nöjes igår så kom jag ut och hade ont i kinderna, så mycket har jag skrattat. Jag dansa runt med ett leende på läpparna hela kvällen. Idag har jag och marie myst, ätit en jävla massa onyttigt, pratat om framtiden.
Den tjejen är helt underbar, finns liksom ingen som förstår mig så bra som hon. Vi låg i soffan, det var helt tyst. När båda ska säga något så säger vi precis samma sak,jag tycker de va sjukt läskigt men samtidigt så tänker vi på precis samma saker. Min fina bästa vän! Jag längtar tills vi ska bli gamla tillsammans, när vi ska fira alla våra födelsedagar tillsammans, fortsätta gå igenom en massa kul och okul tillsammans. Bli gamla tillsammans, jag och min bästa vän. 

Nu ligger jag i soffan, lyssnar på musik och funderar på hur jag ska ta tag i veckan som kommer. Jag har en del att göra! Nu blir det lite mer musik och sen somna in som ett litet barn. Hoppas ni har haft en bra helg, jag saknar h.


bye!

Jag är vaken, jag mår illa.. Nu ska jag snart ta mig en dusch o cykla ner till pappa och äta lite paj?! och sen cykla vidare mot M. Vi hörs sen!

natti

min kväll o natt har varit den bästa på länge. Allt tack vare min bästa vän marie. Nu måste jag sova. Vi hörs imorn. Blir mys med marie med pizza o en massa skvaller.

hjälp mig nu va!

Nu är det såhär va, jag har ett problem va, jag behöver eran hjälp va.. ;) i mitt rum har jag två byråer som står brevid varandra jag har min säng snett emot, brevid byråerna så ska jag sätta min tv på väggen (när den nu ska inhandlas). Så min fråga är nu vad jag ska ha över mina byråer, en tavla eller inte en tavla? Va tycker ni va? Jag har funderat på att lämna in en massa bilder på mina vänner och mig och göra ett collage i svart/vitt. Va tycker ni? Skulle de vara fint? Jag fpr sova på saken. Natti

idolkväll

Vad säger ni mina vänner, va tycker ni om kvällens idol? Skönt att Tove avsluta och totalt utklassa dom andra, min lilla rabih va sådär. But i love him anyway. Tänkte sova ganska tidigt idag,måste vara laddad inför imorgon kväll. Utgång med min bästis står på schemat. Puss mina fina!

dags för fredagsmys

Tänk er en snygg man ligga i eran soffa och man bara kan mysa ner sig i hans varma famn. Så skulle jag vilja ha det nu. Svinet kanske kan glömmas med en snygging. Hello, vart är du? Jag tror dock jag vet vart han är, han gör så jag blir ett litet barn igen. Men gah att han ska bo 1 tim härifrån och samma stad som min storebror. Det lär inte bli nå hallelujha moment här inte. Men jag drömmer bara som vanligt!! Men en kväll i hans famn skulle ju inte va fel, nu ska jag äta middag. Snart börjar idol. Vem tycker ni ska vinna? Jag älskar tove och rabih, så dom vill jag se i finalen. Puss!

Städning

Min mor har nog världens snällaste dotter, jag har tagit förmiddagen och eftermiddagen nu och städat här hemma. Nu luktar det gottit! Ska ställa mig i kö på lägenheter, har sprungit runt här hemma som en yr höna och vill ha eget. Marita baby nu drar vi oss till Oslo bosätter oss i en lägenhet vi kan inreda. Det blir inte så mycket bättre en L.A, eller okejdå. Ta med mig till L.A! Puss på dig!











äntligen fredag

God förmiddag.
Jag har precis vaknat upp ur min sömnkoma, tog en dusch för att vakna till liv så inte hela dagen blir skit. Ska snart åka till mormor och äta lunch och sen har jag mina to dos här hemma att göra innan mamma kommer. Jag ska sy om ett par byxor, hoppas det blir bra så jag kan fortsätta använda dom.. Nu ska jag däremot borsta gaddarna. Hörs later on babes!

hej, mitt namn är matilda o jag kan fundera.

jag ligger än en gång i sängen o funderar. Haha jag skrattar åt mig själv! Imorgon blir det andra bullar. Nu ska jag kleta in mig i bus, på lördag är det fest som gäller med min bästa vän M som jag älskar till månen och tillbaka miljoner gånger. Va ska jag göra utan henne de vet jag inte. Puss bästis, jag älskar dig! god natt igen

Good night

Jag tänkte visa er hur dum jag är som inte släpper taget om svinet. Såhär såg det ut nyss när vi skicka sms, dum som jag är så ringde jag honom & nu frågar jag mig själv varför jag ringde han?! Såhär såg det ut iaf.

Jag: Har du inte tid att svara eller vill du inte svara?
Svinet: Såg inte att du ringde. Vad ville du?
Jag: Aha okej. Ville bara prata med dig. Men du ville inte desamma.
Svinet: Var det inget viktigt så nej.
Jag: Haha, hade det varit viktigt så  hade du sagt nej också. Kom hit en sväng på lördag.
Svinet: Verkligen inte.
Jag: Varför är du så otrevlig för? Har jag gjort dig ngt´?
Svinet: Vad vill du?


Vackert, eller hur? Jag förstår inte varför jag är så dum, varför släpper jag det inte bara. Varför jagar jag honom.. Helvete, jag ångrar mig nu!!! Fan! Nu ska jag sova, om det går. Imorgon är det idol, jag längtar! Pusss!

jag sa inte att det skulle vara lätt, jag sa bara att det skulle vara värt det.



Har ni sådana dagar ni bara känner att ni vill ligga en hel vecka i sängen med täcket över huvudet och bara tycka synd om sig själv. Sådana dagar har jag haft nu i en veckas tid, jag deppar ihop totalt en veckapå hösten.. Samma visa förra året. Jag ligger i soffan med ett kolsvart vardagsrum, belysningen är tvn och nu datorn. Jag bara ligger och funderar, ni som känner mig vet att jag är expert på att fundera. Va ska jag göra med mitt liv! Nu vill jag att mamma ska komma hem så hon kan torka mina tårar, jag berätta för mamma häromdagen att jag saknar svinet. Hennes svar var "det tycker jag är dumt gumman". What to do, what to do when you are in love..


regn regn regn

Jag har förälskat mig i en ny vinterjacka, nu ska min jacka säljas för den här jackan ska jag ha. Precis min stil och bra märke. Inte för märket spelar någon roll men jag är verkligen kär i den lika kär som jag är i Rabih på idol. När han sjunger With You,herregud va bra han är.. Nu ska jag snart ta mig en promenad med pappa OM det inte regnar. Vi hörs ikväll!

vackert väder och en trött tildis

God morgon.
Jag somna tillslut men vet inte vad klockan var, skulle ha tagit en timmes promenad nu på morgonen men jag orka verkligen inte. Får ta det ikväll ist. Idag har vi kanon fint väder, ska bli skönt att komma ut lite sen. Ska äta frukost nu och sen gör mig klar för stan och en fika.Vi hörs sen!
Puss!


tänker på framtiden o saknar svinet

Somna nej de kunde jag tydligen inte, jag rullar runt i min säng som knakar allt för mycket, jag tänker på framtiden, jag saknar och tänker på svinet, jag skicka sms till svinet, vi ska tydligen kanske ses snart, jag fråga om vi inte kunde göra det... Varför gjorde jag det? Jag försöker komma på varför jag är så kär i honom, han är ju ett svin.. Jag har tänkt att bjuda mina tre närmaste vänner på middag snart, jag vill visa att om betyder mycket för mig. Nu är de bäst jag slutar. Jag vet inte vad jag skriver för jag ser inget.. Hm konstigt. God natt igen o mnska mig lycka till att somna. så m

min fina e71 klarar det här med.

ligger just nu i min säng och ska sova, men först mina vänner så ville jag prova att blogga från min fina nokia e71.. Min guldklimp! :) imorgon blir det promenad o sen träffa söta jodit för lite planering av norge. Nej nu har jag inte tid, nu ska jag drömma mig bort om svinet himself! Puss och godnatt.

Im going to new york baby



Min kära mor ringde till moster förut och berätta nyheten att vi planerar att fira jul i NY, vi gjorde hennes dag. Hon blev så glad, jag hörde henne skrikandes. Nu hoppas jag bara att vi hitta någolunda billiga biljetter, vi vill ju inte betala 10.000 för en biljett så att säga. Håll tummarna, jag vill tillbaka till mitt andra hem!! Tiden kan få gå lite snabbare också, fy va jag ska shoppa!! Nu ska jag stänga av datorn, nu får det räcka för idag. God natt på er så hörs vi imorn, imorgon ska jag gå ut från lägenheten och fika med en vän. Puss!


zombie




Hjälp va trött jag är, jag har ont i halsen,
ont i huvudet, förkyld. Jag knarkar fisherman's friend med salmiasmak. Snart kommer mamma hem, vi ska laga god mat, Lax med potatismos och hollandiensås eller hur det stavas. Jag ska bara ligga inne idag och bli pigg igen. Ska beta av The City och The hills också, har glömt att berätta att familjen funderar på att fira jul hos släktingarna i New york. Inget att fundera på egentligen, det är bara att boka biljetterna. Får ta ett familjeråd ikväll!! Vi hörs sen igen, då är jag nog lite piggare.

15.09

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, vakna upp kl12. Jag kunde ha sovit längre, men då är hela dagen borta. Tog mig en promenad till affären med min bror, så lite nytta har jag allt gjort. Boka teoriprov och ringt jobb har jag också gjort, nu är bara frågan va jag ska göra ikväll.
Tjata på mamma att hon ska ge mig lite cash så jag kan åka iväg och ha kul med några roliga kga bruds! Detta är mitt kvällsmål, låter det som en bra ide? Vi hörs sen..

vi mot världen

Sådärja, nu har jag betat av gossip girl och one tree hill. Min lilla kissemisse låg på magen, hon har varit så konstig dom senaste dagarna. Jag börjar undra vad det är med min bebis, hon låg så stilla förut att jag var tvungen att känna om hon andades. Det tog lång tid innan jag kände hennes andning! Tänk va en liten kissemisse kan göra när hon bara ligger på min mage och spinner och verkligen njuter av all uppmärksamhet. Om hon skulle dö så skulle det bli så tomt, se henne galoppera mot en när man parkerat bilen. Hon är makalös den här katten, hon känner på sig att det är vi som kommer hem. Nu ska jag sova, med min kissemisse vid fötterna. Jag brukar vakna upp av att hon biter mig i tån. Gullrumpan!
God natt på er..

Jag blottar mina känslor..

Min största rädsla är här, ensamheten.
Jag var på väg hem, satt på bussen, hade mannen i mitt liv på andra sidan luren . Lämnade bussen med rödsprängda ögon. Till slut bad jag honom lägga på. Jag klarade inte av att höra honom mer. Inte när jag visste att jag aldrig mer skulle höra utav honom. Det var bäst så.
Det var jag som bad om det. Mitt beslut. Inte hans. Jag blev rädd. Jag grät..

Han tryckte röd lur och jag föll ihop. Som Bambi på hal is reste jag mig upp, men föll kort därefter ihop…. Igen!
Jag är svag. Ett lätt byte.  Jag ligger i min säng och gråter i flera timmar. Tankarna snurrar och jag vill inget annat än att ta bort denna känsla. Jag vill bara stänga dörren och hoppas på att allt blir bra igen. När tar tårarna slut? Större delen av min tid spenderar jag med att ligga i fosterställning, lyssna på kärlekslåtar och analysera varje litet ord som kommer ut ur hörlurarna, allt reflekterar jag till min situation och varje litet ting påminner mig om honom. Så nere och jag vill bara bort.

Min ork och motivation finns inte kvar längre, jag vill inte åstadkomma något bra. Varken för mig själv eller till mig själv. Jag är ledsen. Trots att jag har sådan stark vilja så är jag osäker på om det är ett rätt beslut. Tog han det rätta beslutet? Många sömnlösa nätter blir de, vill inte att han ska ha tagit det här beslutet.

Första gången på ett år och två månader så är jag, ensam. En känsla som jag är så rädd för. Min bästa vän och ”pojkvän” är numera inte personen jag kan dela allt mitt med och mina åsikter.
Nu är jag tvungen att stå på egna ben. Min största rädsla är här, ensamheten. Jag har haft den här mannen att kunna luta mig mot. Aldrig stått på egna ben.
Alltid ha någon att ligga och nosa i nacken med, dra min hand över hans kala huvud, någon att komma hem till när man känner sig nere. Någon man alltid kunde ringa. Någon som man har. Nu är fallet inte så.
Vem skall hålla min hand när jag blir mörkrädd?

Men……
Tiden läker alla sår. Sägs det i alla fall. Att hitta hans kvarglömda t-shirt, hans kalsonger, tandborste, känna hans parfym, se bilder på honom, bara alla minnen som ploppar upp lite då och då, jag blir lika liten som en fågelunge. Jag faller ihop!

Men…
Killen som jag är kär i är inte bra för mig, han är inte bra för någon. Så jag antar att hans beslut är det rätta, han är inte kär inte  som jag är kär i honom. Ett svin, jag är kär i ett svin…


Varför ska man alltid jaga det man inte kan få?
Men det jag vill komma är till att man alltid faller tillbaka så lätt, men det är okej för man gör så, man faller tillbaka. Flera gånger har jag fått rycka tag i mig själv, smällt mig på käften och påmint mig vad som tidigare har hänt när jag fallit tillbaka. Det är jätte svårt att gå vidare, att stänga boken och börja ett nytt kapitel, men det går. Jag vet det, men jag vet bara inte när. Jag kommer bli lycklig igen, men jag vet bara inte när. Den tiden får komma när den kommer.


Min och herrns tid var något väldigt vackert
som han inte kunde hantera, de fina minnen kan jag tänka tillbaka till och le, känna min kropp fylls med värme. Nu ger jag upp dig, du är inte bra för mig. Det skulle inte vara vi och det har jag insett nu, det har tagit tid och det kommer ta ännu mer tid. Jag är ledsen och glad på samma gång, jag säger hejdå till ett svin men jag säger också hejdå till världens bästa kille. Jag har sett dig med andra ögon, du är inte så här egentligen. Du bara skyddar dig själv, du är en osäker kille.


Jag är också glad för den tiden jag fick med dig
, jag är glad att jag fick spendera tid med dig. Den här tiden har jag lärt mig så mycket. Jag är glad att du var min ibland, när du kände för det. Men när jag ville ha dig så förvandlades du till odjuret, ibland ångrar jag allt jag gjort för dig, vad har jag fått tillbaka…. Bara skit! Jag är också glad att jag fick en vän på vägen, hon heter Camilla Widå. Hade den här bergodalbanan inte dragit igång hade du och jag förmodligen inte känt varandra. Du är en sådan fin vän!



Men nu går jag in på ett nytt kapitel, jag är kär i dig ditt svin!



hösten är här.


:have2have.com

Är det inte underbart att va ute i regnet? Precis när jag och pappa börja gå så börja de regna, får en helt annan andning när jag är ute i regnet. Vi va ute 1 tim, skönt att gå med pappa vi får alltid upp ett bra tempo. Nu sitter jag fast klistrad i soffan, funderar på och lägga mig i badet.

Dessa skor som ni ser på bilden skulle jag vilja traska runt i, fast dock bara på fest. Det är enda gången jag kör på klackar, är inte riktigt jag. Men dom är så sjukt snygga, inte så farligt dyra heller. Min fina vän Camilla ringde precis och fråga om jag vill följa med på kryssning på lördag, skulle va sjukt kul.. Får fjäska lite för mamma imorgon så kanske jag kan åka. Vi hörs sen mina fina!

Promenad nr 2



Ska nu sätta mig på cykeln och trampa ner till pappa och ta min andra promenad för dagen.. Har försökt och fixa med min design men som ni ser så blev resultatet inte så jätte bra. Ska dona med det där sen efter promenaden, nu måste jag sticka. Puss!


Ska vi hjälpas åt?

Jag gör som Evelina, klicka här så kan vi börja sammarbeta. Jag tycker faktistk det är en suverän grej.



 


Im back babes

Älsklingar.
Jag är tillbaka.
Nu är det detta som gäller, måste göra om min design lite tänkte jag. Någon som vill hjälpa till?

Min dag har börjat bra, en skön morgonpromend och mina tankar är så gott som borta. Nyduschad och börjar bli hungrig. La fram förslag till min storebror D att vi skulle ta bilen ner till Flamingo och köpa en kycklingrulle, jag inbillar mig att det är nyttigare. Jag har ju börjat mitt nya liv, igen...

RSS 2.0