over and out


vill ha den här veckan NU!

imag1531 (MMS)

vill ha den här veckan NU!


ikväll hänger jag med två coola killar, er...

imag1508 (MMS)

ikväll hänger jag med två coola killar, erica saknas dock.. Hejdå


strosat runt på stan och myst hela dagen, ...

imag1500 (MMS)

strosat runt på stan och myst hela dagen, kvällen får vi se va den Har att erbjuda!


fredagsmys

nu ska jag hoppa ur min ziparell och krypa under täcket. hoppas på att mitt halsont ska försvinna tills imorgon. vill träna! håret är rödare och jag är ganska så nöjd. godnatt

7 svåra år!!!! Idag köpte jag mig en tröja...

7 svåra år!!!! Idag köpte jag mig en tröja från Zara, den är mysig.. allt det andra börjar falla på plats nu, håller vi bara tummarna en liten stund till.. imorgon är det fredag! Hej då!


fick precis ett sj prio kort av mannen i r...

imag1464 (MMS)

fick precis ett sj prio kort av mannen i restaurangen, kan komma till användning om jag ska tågluffa såhär mycket. nathalie kommer till centralen och vi beger oss sen till vapiano och äter middag. mysigt med liten tjejkväll, vill ha ett jobb och lägenhet Nu så mina vänner kan komma på besök och mysa med mig.. svart som natten ute, Mysigt. Hejdå!


jag kanske borde börja packa, jag är så hä...

imag1456 (MMS)

jag kanske borde börja packa, jag är så hängig.. vet inte hur jag ska överleva morgondagen. men bara att bita ihop, delar av helgen ska iaf spenderas med min bästis.


rather die young

Jag vill ha en hund. En hund som kan bli min partner in crime. Som kan hoppa upp i sängen och mysa med mig, eller bara lägga huvudet på magen när man är ledsen. Som inte säger något utan bara ligger där.. Det är de jag längtar efter i livet. Nu ska jag till stan och fixa ärenden även fast jag har feber, livet är ganska bra ändå, NOT!

word


I'm trying not to think about you


Feber Är ett faktum, jag dör!!! Min kropp ...

Feber Är ett faktum, jag dör!!! Min kropp försvinner i ondhet o jag orkar inte med att vara sjuk, jag har inte tid. Onsdag åker jag till Stockholm igen, snart borde de lösa sig! Hejdå


svullen hals is back, älskar det här! Soff...

imag1438 (MMS)

svullen hals is back, älskar det här! Soffhäng med film och chips som kliar sig ner i halsen, Lovely!!


Idag har jag tackat nej till ett jobb.. in...

Idag har jag tackat nej till ett jobb.. inte varje dag. Men så vart det.. Nu sitter jag på tåget hem till min säng! Annars känner jag mig rätt tom och längtar mer och mer efter resan, Ska bli så Skönt att komma iväg. Uppleva mitt älskade New York på jul..


Förstörd!!!!

Förstörd!!!!


look at me now.

Idag är det onsdag, imorgon är det dagen D. Ohshit. Jag har inte hunnit bli nervös än, men det kommer väl. Ska hur som helst bli spännande. Jag går in med samma inställning som alltid, brukar alltid bli bäst då. Nu måste jag fortsätta packa. Ikväll ska jag ha en spakväll, bada och göra mig redo. puss till min bästis.

Hatar nätter när jag inte kan somna. Rulla...

Hatar nätter när jag inte kan somna. Rullar runt i sängen och funderar. Tänk att det kan ta sådan lång tid. Vill att det ska vara över. Ledsen. Besviken. Arg. Utnyttjad. Bortglömd.


idag Är jag trött, idag ska jag få göra mi...

imag1366 (MMS)

idag Är jag trött, idag ska jag få göra mitt första träningspass på 2 veckor. äntligen!!!


måste ha.


älskade

jag har världens bästa tjejer!

Med ett halv brustet hjärte går jag nu och...

imag1318 (MMS)

Med ett halv brustet hjärte går jag nu och lägger mig.. imorgon är det lördag, jag ska få träffa mina bästa tjejer.. puss


idag har jag besökt tre olika soffor, jag ...

imag1259 (MMS)

idag har jag besökt tre olika soffor, jag sitter just nu i den sista. snart hem till min säng, jag myser med mina favorit hundar medans mormor är på kalas... peace out!


piss kallt ute men ack vilket vackert väde...

imag1248 (MMS)

piss kallt ute men ack vilket vackert väder. hösten är bra fin med detta väder. sitter hemma i storebror Davids soffa, har värvat han Så nu ska vi cykla hem till mamma och laga lunch..


puss o kram

Herremingudvaddetärsvårtatthittaorken.
Jag vet inte riktigt hur jag ska hitta orken som sagt.. Fot helvetet ställer till det som fan för mig, idag trotsar jag det och tar cykeln ner till min far.. Lite höstsol är aldrig fel. Sen blir det  jobbbsökande för hela slanten, ska ringa ett samtal precis nu och nästa vecka åker jag nog till huvudstaden.

we found love


Away with My Heart

I haven't seen you in ages
Sometimes I find myself
wondering where you are
for me you'll always be 18
and beautiful and dancing away with my heart

I brushed your curls back so I could see your eyes
And the way you moved me was like you were in my mind
I can still feel you lean into kiss me
I can't help but wonder if you ever miss me


Gosis

imag1244 (MMS)

Gosis


I must be crazy to want this

So grant me this wish and meet me back here in a year 
If we still exist, I can let go of my fear 
Fear of normalcy 
Fear of the solid walls of our future and let go of my past



lilla killen börjar bli stor! synd bara at...

imag1230 (MMS)

lilla killen börjar bli stor! synd bara att kryckan var min bästa vän igår så jag inte kunde vara den lektanten som jag brukar. nu ska jag sova bort min smärta i benet. God natt


work out

Efter en heldag på stan och en hockeymatch hoppandes på kryckor så går jag nu och lägger mig. Fot och ben värker att jag dör, imorgon ringer min doktor. Jag hoppas jag ska få komma in på en gång så jag kan få veta vad det  här är.  Jag skulle vilja kunna gå. Jag saknar min bästis.

kvällen och min fot blir värre, hela benet...

imag1203 (MMS)

kvällen och min fot blir värre, hela benet Är det Nu. klockan Är ställd, jag Ringer till vårdcentralen de första jag gör imorgon.. kryckorna Är min bästa vän nu! God natt


habits

haha jag tror jag är i någon slags livskris! eller inte livskris, men jag vet absolut inte va jag vill göra med livet. jag är stressad. göteborg ena dagen, stockholm nästa, göteborg igen osv. jag blir inte klok på mig själv. jag har en klump i magen, nu ska jag ta datorn in på mitt flickrum och kolla på film. hejdå

ziperall.se

jag är inte känd för att vara smart. råka klicka  hem den här nyss, men den får provas, blir jag kär så stannar den, annars skickar jag den tillbaka! den är ju sjukt snygg.

ey ey ey

your the one who always had someone waiting on the side.
And you were always acting like you had something to hide.
Thought i heard somebody say they saw you the other day i'm thinking thats kinda funny cause you said your at the game. 
Didnt wanna bother you but asking you questions cause asking questions means that pleasing you of things you said you never do.
I never lied to you, thats what you'd always say, and all the loving i gave you, bring it back. all the things i do for you, and them you turn around and tell me you don't wanna talk about it. Now i'm feeling like a fool cause i was depending you when everybodys talking and talking about how you playing me. Don't know what i was thinking making you my everything, and everything you made me believe was nothing but unture, but now i see right through you, dont no what i mean to you I'd like to see how you'd be if i wasnt with you.

But now i know, that you mean nothing to me. just let it go, and dont come running to me.

keeping up with the kardashians, det är va...

imag1149 (MMS)

keeping up with the kardashians, det är vad jag ser på under veckorna. Nu väntar jag på min bulle mamma ska komma hem med.. ikväll blir det att skriva nytt personligtbrev, imorgon Är det tydligen dags För möte igen. Stockholm Eller Göteborg, det är frågan!


solen försvann lagom tills jag gick ut. Nu...

imag1143 (MMS)

solen försvann lagom tills jag gick ut. Nu blåser jag bort och fryser ihjäl. heja mig! jag Är ute iaf och kommer bli piggare. puss


Now you're in New York, these streets will make you feel brand new.. Street lights, big dreams all looking pretty, no place in the world that can compare!

Ikväll längtar jag mer än någonsin till NY/NJ. Kommer bli helt underbart. Kan inte riktigt förstå att det var snart 5 år sedan jag var där. Tiden springer iväg. Nu ska jag bara vinna lite cash på lotto så jag kan shoppa obegränsat och stanna kvar i några månder. Nu ska jag krypa ner, imorgon börjar träningen igen efter denna äckliga sjukdom jag haft i en vecka. Jag har längtat efter gymatmosfären och att få svettas, sist men inte minst umgås med min bästa vän. Det är så vi hänger, där vi tar igen all tid. Det är de bästa som finns! Godnatt, puss!

min hjärtevän!!!

imag1075-1 (MMS)

min hjärtevän!!!


23.06

Världens bästa lördagskväll. Skypedejt med min Emelie, making plans!!

Dra åt helvete!


RSS 2.0