flyttdags

Packa har jag inte börjat gjort än, börjar få lite seperationsångest faktiskt.. Vill inte lämna dady cool! Men det blir nog bra för oss, haha..
Ska krypa ner under täcket nu, imorgon ska jag till skolan tidigt och följa med mig fannyprutt. Ska vara hennes stöd!! Sen efter vi har gjort vårat så ska vi åka ut till skutberget med erica och sola, sola, sola, sola, sola!
Vänner är det finaste man har, ta vara på dom. Nu måste jag sova.

Puss!

No matter what is said or done even if its going wrong

I keep dreaming but I have it all. I'm still craving to have you by my side.
 I know our love is fading but soon we
will shine.
And I can't see today and I can't see tomorrow. You're burning out of my
head and in my brain its going wrong. And I will live today
and I will live tomorrow. No matter what is said or done even if its going wrong,
you're burning out my head. I keep searching forever in your eyes.
I'll be careful but soon we will shine.







fånga dagen

God morgon!
Blev en spontan fylla igår, hade en mysig kväll ute på skutberget med goda vänner. Idag mår jag som jag förtjänar, vet inte om jag orkar lägga mig ute i solen, men måste nog så jag blir brun nån gång. Måste iaf ta del av det fina vädret.

m.y.h

saturday I love you like gold

Nu ska det pressas far ut till öa och ligger där några timmar. Sen klockan fem är det dags att åka till mormor för middag.....kul, jätte kul!
Blir lugna puckar ikväll, robinson finalen är ett måste att se på. Hörs!

kanske finns ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så

Nu har jag stekts klart, nästan så man kan steka ägg ;) Hade ett trevligt samtal med en vän  nyss, gjorde han nog lite rädd igår. Alltid lika kul, tur att jag ångra mig. Tur att jag inte klicka på skicka igår.
Hade jag gjort det hade jag varit en vän mindre..Men jag tycker så synd om en person så det är helt sjukt. Ikväll blir det mys med min kära bästis, sleepover och allt det där. Kan inte bli bättre! Nu ska jag sätta på mig lite kläder. Vi hörs!

stekas

Nu ska jag lägga mig på balkongen och stekas lite, imorgon drar jag ut till öa och springer runt i bikini hela dagen.. MYS!

m.y.h

And i can't help myself I keep falling for you all over again. It's like every time I'm out the door, I'm right back in your arms all over again. I'm saying yes I'm saying no,I'm telling you you gotta go. But then i wind up staying ,Staying all over.
Loving, missing, wishing you were here all over again.

We dig and we fuss and fight like two kids do we even have a connection? Besides our affection for un-expression of love inside the bedroom. I'm caught up in the maze. I've been shopping like a mad woman spending all my money, but I can't get over this.I think I'm about to suffer a relapse.

There's nowhere left to go. Pick up your phone and call your number.


Fanny & jag

Älskar dig vännen.



regn

Goddagens, idag är det 2 veckor kvar till studenten.  Och ser det ut såhär ute så kommer jag nog börja gråta. Det slår i backen.

Idag blir det lugna puckar, är trötter. Vakna halv 8 utav att det börjar borras i lägenheten över oss. KUL! Så ska lägga mig till rätta i soffan och vila lite.


m.y.h

Vad

Min kära bror har köpt sig en iphone, jag har tjatat till mig hans gamla, jag vet inte riktigt hur den fungerar. Men det ska jag lära mig när han kommer hem. Får inte sitta här för han håller på och fixa massa dret till iphonen. Men nu är han borta så jag passar på.

Var vrål hungrig förut, David ville att jag skulle göra 5 armhävningar. Gjorde jag det så skulle jag få BK mat, jag slängde mig ner på golvet och tänkte att det är ju lätt som en plätt, när jag skulle ner på den femte så kom jag knappt upp. Va fan har hänt? Jag måste börja träna, men jag fick min mat och nu är jag mätt och belåten. Nu ska jag kolla på CL finalen och lära mig min nya mobil.

M.Y.H

m.y.h

Finns det något skönare än att ligga i sängen hela dagen? Precis det jag har gjort tills nu, sovit lite och mått gott.. Nu skulle jag bara vilja ha MR brevid mig. Men den tiden kommer kanske, kanske inte. Nu ska jag iaf duscha och sen ska jag träffa Fanny en sväng. Hon ska få världens bamsekram, vi har inte setts på säkert snart 2 veckor. Jag saknar henne!


090527

Godmorgon!
Solen skiner idag, men blåser dessvärre. Jag är innelåst, byggarbetaren har tagit min nyckel. Här sitter jag, är trött, skulle jobba, mår dåligt, så det blir inget jobb, så nu ska jag lägga mig under mitt varma duntäcke och mysa till våra bästa år som börjar snart. do you like?

Dagen kommer inte ha så mycket att erbjuda faktiskt, förutom att jag måste nog till apoteket och köpa salva till mina utslag som jag fått på kroppen. Undrar just va det kan vara? Det kliar som in i bomben och mr försökte göra kryss över men det sluta inte att klia. Nu går jag till sängen!

pyss

allt har en mening

Nu inser jag att inatt får jag inte somna in i en varm famn..
Hans snosande i nacken, hans beröring, när han tittar på en och bara ler. Jag vill ha hans varma famn inatt igen, ligga och kolla upp i taket och känna sig lite tryggare än innan. Prata om allt, kunna skratta!

Samtidigt så vet jag att allt har en mening.. Vilken mening är vi? Håller jag på att falla tillbaka? Nu är det jag som ska vara lika stark som min fannyprutt.
Är det vi så är det vi, då blir det vi.. Jag är så delad!



home sweet home.

Jag är hemma från örebro, gårdagen var dryg. Mycket ensam tid, på kvällen träffa jag mr och prata. Tiden gick så det sluta med att vi gick hem och kolla på tv. Det var mysigt att ligga i en varm famn igen!
Samtidigt så vänds min mage upp och ner, jag vill, jag vill inte..

Min fannyprutt har jag haft i luren i flera timmar nu och pratar om allt, min vän, hon är så fin så. Du är den starkaste personen jag känner och beundrar dig så mycket för det.

Nu är det Brother and Sisters som gäller och sen står sängen på listan, imorgon är det jobb som står på schemat.

Pusss!

Örebro

Nu åker jag till Örebro, man kan ju alltid hoppas att jag får sova brevid min favorit eller om jag ska få dela säng med mamma på hotellet. Vi får se vi får se.
Det sista ska fixas på balklänningen iaf och imorgon ska den med hem. Ska bli skönt att slippa åka fram och tillbaka till örebro var och varannan dag. Nu blir det duscv och fix..

Hörs imorn mina söta hjärtan.

Changeling

Nu är det dags för mig att mysa ner mig i soffan och kolla på Changeling eller va den heter. Puss!

ensam ensam

Jag blir ensam ikväll igen, idag har jag varit ensam hela dagen. Känner mig väldigt ensam faktiskt. Nära på att börja gråta, vet inte vad det är med mig. Fått lite skäll av min twin också, det är alltid lika kul.. Får ligga hemma i soffan och kolla på Chaneling ensam, mamma ska också tydligen bort. Ska äta falukorv och makaroner till middag, fin middag va? Jag ska göra en kladdkaka till mig själv som jag ska trycka i mig, jag skiter i att måtten ska tas till balklänningen på måndag.. Idag är det jag mot världen. Ni behöver inte tycka synd om mig om ni inte vill, jag har massor av fina vänner men orkar inte riktigt ta tag i att höra av mig..

Jag älskar er.

fast i min melodi

Jag har en fråga, jag är sugen på att färga mitt hår ljust igen. Men det är sånt jävla projekt. vad tycker ni?





saturday I love you like gold

Idag är det lördag, har varit lite drygt att vara ledig hela veckan faktiskt.. Nu måste jag söka jobb annars kommer jag få krupp att bara sitta hemma. Min biacth är sugen på norge precis som jag, imorgon är det hon och jag som ska leta jobb. Det kan bli bra.

Nu ska jag göra klart mina inbjudningar och sen ska jag fixa med datorn. Later!

pappas flicka

Nu på morgonen har jag varit duktig, städar rummet och dammsugit nästa hela lägenheten. Känns så onödigt att städa nu när det ser förjävligt ut här hemma men pappa bad mig faktiskt så jag var snäll idag. Tänkte äta en tidigt och lätt lunch, äggröra med bacon. Jag är super hungrig så det får bli bra nu. Ikväll ska jag träffa min erre, va några dagar sen nu! ;) Vi ska nog ha bak-tävling.
Innan maten ska jag diska lite i vårat handfat på toaletten, det är kul. Men på måndag börjar dom med det nya köket, jag är överlycklig.

Puss!

min egen kärleksaffär


10 dagar kvar, lovely

Nu närmar sig studenten med stora steg, jag är lite nervös. Har varit hemma hos mormor och planerat en hel del, ser ut som om dom får ihop det ganska bra. Det kommer bli en bra dag med mycket vänner runt omkring mig. Kommer verkligen bli kanon.

Väntar på att D ska komma hem med min cykel så jag kan åka hem till ensamheten, ska lägga mig och kolla på One Three Hill och mysa. Så ser min kväll ut.

Puss!
Jag och min älskade twin, han som snart lämnar mig för Oslo.


GG & OTH

Gomorgon.
Idag ska jag vara snäll mot mamma, när hon kommer hem ska fikat vara klart då ska vi bara mysa och planera en massa. Sen måste vi hem till mormor, men först är det Gossip Girl och One three hill maraton som gäller.. Så jag är off nu.

tisdag

Nu ska jag ta mig en promenix, sen lägga mig i solariumet och stekas lite, sen ikväll ska jag med erica för hon ska tatuera sig. Kommer nog få hålla henne i handen, imorgon ska jag träffa min favorit. Saknar dig så att det gör ont bästis.

Jag har "lov" denna veckan, vem är lyckligare än jag. 13 skoldagar kvar!!

Nu går jag!

studenten


15 skoldagar kvar, jag längtarrrrrrr!



Förlåt

Jag har svikit en vän, förlåt mig snutta.  Nu vet jag hur det känns att bli sviken, jag har själv blivit det.. Jag slutar aldrig att förvånas, från och med ska jag hålla allt inom mig.


Hon som jag trodde var min bästa vän, var inte det. Jag kunde inte lita på henne..


saturday I love you like gold

skön sovmorgon, var en tuff kväll igår med min älskade erre, hon är rätt bra på alla sätt den tjejen.. Du är bäst och jag är så glad att det är "du och jag" igen. Min söta lilla syster! <3

Ikväll blir det nog häng med erre, antingen en stor jävla utgång eller så ligger vi bara i världens skönaste soffa och kollar på Robinsson och skrattar till Erres bästa engelska. Min lilla gumma! Nu ska jag nog ta mig en dusch..

BBF <3


äntligen fredag

idag är det fredag och helg. solen är framme och jag funderar på om jag ska cykla upp till mamma och sätta mig på balkongen. Måste skriva det där jävla talet också. Ikväll kommer en favorit hit, som jag längtat efter honom.

Helgen blir tok lugn iaf, men plugg om jag får tummen ur. Nu ska jag duscha.


mys

Nu ska jag ta cyklen och trampa iväg till min bästa vän erica. Vi vet inte riktigt va vi ska göra. Men åker nog kanske och hälsar på två gossar som ska ut ikväll. Ni får ha en bra kväll alla ni som förtjänar det.

Puss

shoes shoes shoes

Jag är än en gång kär i ett par skor, jag vill ha dom alla.. Jag har inte hittat några till studenten än och är så kräsen så det är helt sjukt. Men men! Nu har jag iaf hittat ett par, men dom måste beställas. Och alla som känner mig och min stortå, den är inte att leka med. Vågar jag beställa hem dom det är frågan. Jag vill ha dom, jag är ju kär..
Jag tror jag kör på dom svarta, måste höra med mamma och erica först. Det är viktigt!

Här får ni ett smakprov, njut..


Malilda

Idag fick vi som sagt våra studentmössor, alla som valt dom blåa banden för SAM är ej klara.. Så nu har jag min mössa fast utan det blåa bandet. Men det är inte allt mina kära vänner, dom har skrivit Malilda ist för Matilda. Så ännu ett fel! Jag blir så trött.

Hade bara en lektion idag och sen träffa jag Fanny, hon är så söt. Ikväll ska jag träffa Erica så nu blir det att vila och ta igen mig. Later!

Fossingar

Mina fötter värker ännu mera, inte bra inte bra..
Ligger hemma i min säng iaf och är jätte trött, precis ätit lite mat och funderar på om jag ska sätta på tvn. Men då somnar jag väl. Imorgon är det dags för en lektion, sen hem och skriva ett tal. Hämta studentmössan ska vi göra också!

Nu vill jag mysa med MR, får mysa ner mig i sängen själv.

Later!

Onsdag, jobb.

Hej mina söta hjärtan!

Gårdagen bestod utav att sola, ikea med mamma, hem till mamma och fika med pappa och hela bröderskaran. Det var mysigt och det var de jag behövde. Nu är det dags för jobb till kl 16. Har fått jätte ont i min lilla fossing, men det är bara att bita ihop. Familjen skrattar åt mig för att det kom så plötsligt.

Nu måste jag rulla in till stan och mina kära arbetskollegor. Hoppas ni får en bra dag!

Nicole, hjärtat.

Nu kommer snart Nicole hit, jag säger förlåt redan nu. Du kommer få ont i öronen sen. Jag kommer prata sönder dig. Förlåt hjärtat.

Är less på allt nu, snart är jag fri på riktigt och ska göra vad jag vill. Flyttar hem till mamma snart också, kanske det kan bli en liten nystart. Jag är i behov av det. Nu tänkte jag visa en väldigt söt bild på mig och min vän camilla wido, du är bra du vännen. Me like!


Plugg

God dagens.
Nu var min skoldag slut, den varade bara i 45 min typ. Men nu har jag en hel del att göra. Så kan tyvär inte hänga här. Måste skriva en hel del arbeten, man ångrar sig att jag skjutit upp på allt.. Men va fan, jag kommer klara mig bra i livet ändå. Ska försöka hinna med att träffa Nicole sen iaf.  Nej nu måste jag börja här.

Later biatches.

Puss

Nu säger vi god natt här hemma i min säng på drottning kristinas väg. Imorgon är det en ny dag, hoppas den blir bättre än denna. Ska träffa söta Nicoleboll iaf. Kan det bli bättre?

Puss och god natt mina hjärtan.

Jag och skolan går inte hand i hand.

Plugg har det inte blivit något med, har precis tagit mig en dusch. Ska får ro i kroppen snart. Har haft ständig huvudvärk hela dagen. Tagit tablett men den har inte hjälpt!

Funderar på en massa annat ist, vad jag ska göra i sommar, vad jag ska göra till hösten? Vill göra så mycket, men finns just nu inga pengar till det och inget jobb har jag heller under sommaren. Ska jobba på Måndag & Tisdag nu till veckan, det blir lite pengar. Bra att ha nu när det snart är student tider..

Nej dags att sätta på sig sovisarna, såhär såg jag ut idag föresten. Mina älskade Levis Baggy Jeans, ett slappt linne från Zara och kofta från Monki.


Bröst

Tror ni jag har kommit igång med arbetet? Om ni som tror NEJ så har ni rätt. Jag och Fanny sitter och kollar på bröst. Det är en rätt rolig sysselsättning faktiskt..Bröst är fina, två bröd det skulle alla människor ha.

Nu ska jag snart åka hem till min far och till mitt rum. Ska kila iväg och hälsa på en kompis, så jag och mina robinson tuttar ska åka nu. Hörs ikväll..

Lexie, gumman.

Min (mormors) söta vovve säger hej och att hon saknar hennes andra mate, jag saknar dig också tok-maja. Titta så söt hon var när hon var liten, tur att hon är lika söt nu. Mormor är sugen på att skaffa en till, snart är jag fri från allt, så skaffa en till mormor. Jag lovar att ta hand om den!
  
           
                            
                                  

Ny design

Min söta vän Fanny, hennes lillasyster Irma kan sin sak. Hon har gjort denna fina design, denna blir bra. Du är så gullig!
Ni hittar henne på, liiilly.blogg.se. Hjälp henne att nå toppen.

Jag börjar om...

Dags för nya tag, nu har jag haft en paus ett tag. Det var skönt, men ibland saknar man att skriva utav sig.. Mitt liv kommer att se annorlunda ut snart och då kan det vara skönt att minnas tillbaka ibland.

Min helg var lugn i fredag, sen drog jag till Karlskoga och festa loss med ett sjukt bra tjejgäng som jag hoppas få se mer utav.. Redan till helgen i hope? :)

Nu ska jag ta tag i ett skolarbete som ska vara klar tills imorgon egentligen..Dags att börja kanske!

Later biatches!


RSS 2.0