need you now.


love the way you lie

Jag raderar, raderar raderar och kommer på att jag ska skriva att jag träna idag. Det var skönt, imorgon blir det ett hårt morgonpass innan jobbet. Dags att komma i form!
Hårda dagar på jobbet, vad vill folk?
Marcus har fått flytta in i sin lägenhet, stor? Ja! Avis? Ja! Dags att fixa eget? Ja!
Nu ska jag duscha sen krypa ner i min nybäddade säng.

Söta tjejer!

img_6449 (MMS)

Söta tjejer!


Laddar upp inför morgon dagen. Jag har sov...

img_9535 (MMS)

Laddar upp inför morgon dagen. Jag har sovis o jag åker till norget med bästis!!! Nu ska jag krypa ner snart, tänkte bara visa the look of today.. Haha


you and me

JAG SAKNAR MIN PAPPA!!!!!!!!!!!!!!!

pappa sjuk

Helgen är räddad, jag är trött och har ont o huvudet. Vill att Mamma och marcus ska komma hem. På fredag åker jag och marie som sagt till norge. Jag längtar efter kött!!! haha.. Nu ska jag lägga mig i soffan och sakna pappa.. tänk, 4 dagar har gått och jag spricker. haha!

Oh happy day, ohhhhhh happy daaaaaay!

Oh happy day, ohhhhhh happy daaaaaay!


im in love

Ahaaaa, gahh. kan inte släppa dom. Vill klicka hem dom! Så snygga, ångrar just nu dom svarta.. Nu ska jag sova på saken. puss

Vilken skit.. Min vecka är förstörd. Skull...

Vilken skit.. Min vecka är förstörd. Skulle vilja ha en boxningssäck så jag kan få slå ur mig allt.... Less man blir!!!! Tack o bock där var den helgen förstörd!!!!!!!!!!!!!


du är min bästa

Idag har jag blivit glad, glad över att ha fått träffat min vän Marie som stöttar mig i allt. Det är skönt att komma hem efter ett träningspass med ett leende på läpparna. Jag tycker synd om er som inte har en lika bra vän som jag har.
Jag sitter just nu med en ansiktsmask, fixar med musik och ska snart sussa. Sitter även och tölar med Mickan om tatueringar, har länge varit sugen men har aldrig riktigt vågat.. Men nu känns det mer rätt, så jag får väl överleva smärtan. Nej nu måste jag tvätta av mig masken. Puss

Jag är inte chockad längre, blev bara lite...

Jag är inte chockad längre, blev bara lite ledsen i ögat.. Det tär och tär, önskar jag var stark som Bamse!!!


show me love

kvällen till ära så saknar jag någon. saknar någon att krypa ner i sängen med. men man ska väl ha sån här saknad också antar jag i livet. ibland är vissa dagar tyngre, idag är en sån dag. men vet ni vad, jag klarar mig som alltid.

You got that something that keeps me so off balance, you're a challenge, lets explore your talent.

mikrofonkåt

jag skuttar runt här hemma i mina nya skor, jag får inviga dom till helgen om jag får ledigt. håll alla tummar och tår. jag vill verkligen komma bort. jag och bästis kommer ha världens roligaste 3 timmar i bilen och dunka världens bästa musik, sen får vi kramas lite med två söton och sen får vi även dricka vin. jag längtar efter såna här helger.
imorgon är det en ny vecka, ny tränings vecka. jag ser framemot denna veckan då jag vill se mer resultat.  MER MUSKLER TILL FOLKET!
nej nu ska jag ta en dusch sen ska jag faktiskt sussa.

jag är trött....


love


hope there's someone

idag är jag trött, tröttast på länge.. har precis pratat med emelie som sitter på andra sidan jorden, jag saknar den flickan faktiskt. men snart är hon hemma och då ska vi leverera tokigheter. nu ska jag äta räckor och ägg. hörs da!
Puss

complicated

Why is everything with you so complicated
Why do you make it hard to love you
Oh I hate it
Cos if you really wanna be alone
I will throw my hands up cos baby I tried
But everyday with you is so complicated

gubben i lådan

Jag och min onda mage ska nu gå och lägga sig. imorgon väntas det jobb. jag ska leva  i min nya fina gröna mössa. puss

Ge mig värme, fina sommarkvällar med mina ...

img_7770 (MMS)

Ge mig värme, fina sommarkvällar med mina fina vänner. Nästa helg åker Marie och jag o hälsar två brudar i Norge..(om nu Marie vill ha med mig ;) ) hahahah :D mig slipper du aldrig undan kompis. Hehe! Ikväll ska jag hänga med pappa för den grisen åker till Thailand imorgon, kul att jag får följa med. Nu ska jag blunda lite. Over and out.


I like!

img_1517 (MMS)

I like!


Mammas kollega kom in springandes till hen...

img_1512 (MMS)

Mammas kollega kom in springandes till hennes rum och stod frågande o kollade på mig. Jag fick snabbt tillägga att jag är dotter och INTE gravid!


Idag har det varit en tuff dag o kväll. In...

img_1408 (MMS)

Idag har det varit en tuff dag o kväll. Inte riktigt varit mig själv. Men man ska väl ha sådana dagar också.. En som vet hur man får mig att lägga av ett litet leende är min bästis. Räcker med ett sms som det var idag!! Nu ska jag sova. God natt, jag saknar dig Maryme!


god natt


Ligger i soffan o vill ha mat!! Sjuk kväll...

img_2932 (MMS)

Ligger i soffan o vill ha mat!! Sjuk kväll igår o det resulterar att jag ligger här som en säl. Vi säger god natt då !


fint da


how do i breathe

Idag är det jag mot ensamheten. Ska bli underbart och vara ensam ikväll. Däför kommer denna världelösa blogg inte ha någon menning ikväll. hejdå

God natt, jag saknar min älskade lilla gud...

img_1125 (MMS)

God natt, jag saknar min älskade lilla gudson Lukas!


Just nu sitter jag i bilen med söta pappa ...

img_1484 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen med söta pappa o min söta bror. Dags att kolla på storebrors match mot falu, där spelar ingen mindre än min bästa vän Marcus. Ska bli kul o se denna match. Längtar lite smått efter min vän som inte längre finns 10 min bort. Puss


Nu går jag hem från jobbet, hoppa ner dire...

img_1480 (MMS)

Nu går jag hem från jobbet, hoppa ner direkt i sängen. God natt.


The look of today... Hahaha

img_1479 (MMS)

The look of today... Hahaha


häj häj

vilket vacker väder det är ute, jag längtar mer och mer till sälen. nu ska jag äta lite frukost och sen måste jag göra mig reda för att åka iväg och jobba!
tooodels!

Im overboard, god morgon.. Vackert väder v...

img_1458 (MMS)

Im overboard, god morgon.. Vackert väder vi har idag. Den här dagen kommer springa iväg då jag slutar 15:00, imorgon har jag sovis Puss


Nu ska jag sova. Dagens träning är gjord o...

img_1444 (MMS)

Nu ska jag sova. Dagens träning är gjord och jag är så trött. Det är så kallt på morgonen nu att man dör. Jag behöver   Köpa nya mössor. Det bästa med att snön kommer är att då vet vi att Sälen är nära :) puss o god natt från mig


GOD NATT!

Nu ska jag sova.. Hatar att gå upp på morgonen.

have 2 have


jag har hittat min älskling


blä

Onyttig söndag. Hej då!

Skulle kunna leva på.

img_8968 (MMS)

Skulle kunna leva på.


Min sötaste

img_1448 (MMS)

Min sötaste


Ena sidan ekar tomt! Nu ska jag vila.

img_3179 (MMS)

Ena sidan ekar tomt! Nu ska jag vila.


like a g6

Man kan nästan tro att jag har slagit mig i huvudet. Men icke, jag är vaken kl 07.40 en lördag. Jag mår illa för jag är så hungrig, väckt marcus så han fick gå och lägga sig i mitt rum så han inte vaknar när vi pratar. Älskade moster åker till sthlm idag, på måndag åker hon tillbaka hem till usa. Vi har storslagna planer, kommer bli bäst. Jag hoppas jag hinner somna in lite idag annars kommer kvällen blli tuff.

Ser ganska mysigt ut, alla är uppe i dator...

img_1429 (MMS)

Ser ganska mysigt ut, alla är uppe i datorerna. Jag håller mig till mobilen o en söt kille. Haha!


familjen är allt

Inatt ska min fina moster vara här hela kvällen och natten. Det blir alltså en fredagskväll med mys, hela familjen. Vad mer kan jag begära denna mörka kväll. Älskar fredagsmys med la familia..
Nu ska jag ägna all tid till dessa underbara människor som jag älskar så.
FAMILIA OMNIS EST!

Im number one in this town


Jag behövde lite luft på min sjuka kropp, ...

img_5422 (MMS)

Jag behövde lite luft på min sjuka kropp, luft gör en piggare. En dusch lika så, jag har något att se framemot idag. Jag känner mig mycket piggar.


fredag i love you like gold.

God morgon god morgon!
Idag är det fredag och Matilda Johanna Flygar har precis vaknat,vaknat upp av rädsla att kära bror har försovit sig. Men han va ledig idag, skönt med sällskap. Slipper jag va sjuk ensam. Gör just nu ordning frukost till oss och ska sätta mig och skriva en väldigt viktig sak. Så nu måste jag nog återgå till det. Såg att det där med att mms blogga gick.. Ett steg närmare kändis skap, höhöhö!
Puss

Okey, nu testar vi något nytt mina kära vä...

img_1111 (MMS)

Okey, nu testar vi något nytt mina kära vänner! Se om detta med mms-blogg funkar. Kanske kommer till nån random människa, men vad är det om 100 år. Over and out en förvirrad tjej.


god natt älsklingar

Såja, min kvällsmat blev choklad som min snälla bror kom med. Nu kan jag somna med gott samvete! Imorgon är det ännu en dag i sjukis. Det är tråkigt men jag hoppas jag blir friskus snart, jag har det på min sida. Längtar efter mina fina vänner.

Såhär ser jag ut nu, bästis pyjamas. hihi, saknar du den? Jag sover i den varje natt.

vi flyger.

Det här är min bästa vän och jag. Jag älskar den här bilden och jag älskar den damen som sitter på min rygg så mycket att jag ibland spricker. :) Det är den finaste, snällaste, roligaste vännen man kan ha. Do i loose u i loose myself så att säga.
Love u

Bläääää

Jag kom inte iväg, febern har krupits sig på och huvudet lossnar snart från mitt huvud känns det som. Nu ska jag fortsätta att vila, snart kommer mamma hem som tur är. Puss

hejdå

Nu ska jag sova, satt min fot hemma nu efter jobbet. Har varit hos mormor och kramats med Loke.

check it out

Igår var det en trött Matilda som somna in 21.00. Nu är jag ganska pigg faktiskt. Jag hörde Mamma och David stå i dörren och fråga sig om jag var sjuk för jag somna så tidigt. Men lilla jag har sovit så dåligt dom senaste veckorna så det var underbart att somna så sent. Nu ska jag till jobbet. Hörs dan.

Seek.

Usch, idag ville jag slänga in handduken innan jag ens börjat köra träningspasset. Ingen bra dag med andra ord men jag tog mig dit. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och sen somna in, imorse var det tungt att ta sig upp..Men det har sina förklaringar!
Hörreni, vi hörs da!

RSS 2.0