live your life


varmt

Ikväll blir det mys med min söta marie, vi ska ha en heldag. Vi har börjat dagen med solning, nu blir det grillning och en massa töl. Vi kan behöva det, jag och min fina bästis.
Imorgon är  det dags för oslot i några dagar, ska bli trevligt och mysigt. Söka en massa jobb blir det nog också!?! Nu ska jag ta mig en lång skön dusch.
Puss!

lost girl

Ikväll är jag hemma och tar det lugnt, ätit världens godaste räkmacka med mamma. Nu ska jag snart slänga in handduken, sjukt trött och less på en viss person..
Nu är det snart slut på allt, bara vi kan avsluta det på ett bra sätt. Men just nu visar han sin ännu sämre sida, såna här dagar får jag sådan lust att berätta allt för en annan viss person som är så ovetande..
Hur en person kan påverka en så som han gör, usch!! nej slut skrivet om han! Imorgon blir det solning med en massa bra brudar som gör så att jag mår bra. Så nu slängs handduken in.

Puss!

hur kommer allt sluta

Vissa dagar är ett helvete, nu kommer det vara ett helvete några veckor känns det som. Allt sätter sig i huvudet. Nu är det snart över, antingen kommer det vara bra för mig eller dåligt...

saknar det redan

tell her the truth

Jag har fått nog av solen, jag sov till 12 idag. Nu sitter jag på balkongen i skuggan med datorn i knät och är sjukt trött.. Vill att solen ska gå ner så jag kan ta min löparrunda och va för mig själv.
Är då sjukt trött på vissa saker just nu, men det är väl bara att ta tag i dom sakerna innan det är försent..

If she thought that he was perfect
girl you were wrong
He is far from that
There's one thing that he done to her
That he regret and
Look he know its no excuse but
He is only a human and young at that
And he is gonna make mistakes
And hope she understands

king

Min gårdag var king, kunde inte ha varit bättre. Vädret var vackert och mitt sällskap var det bästa man kunde ha, kvällen var riktigt bra. Idag mår man som man förtjänar, men ligan har legat och pressat så nu är vi lite rödare än va vi va igår. Imorgon går vi på't igen skulle jag kunna tro. Söndag drar jag till Oslo och hälsar på mina bröder och myser några dagar, sen på torsdag kommer mina små söta kusiner från New York hem hit till sverige. Mys!
Nu blir de duscha sen tvn ett tag innan jag ska krypa under täcket..
Lyssna på den här och njut lite..



lill-lördag

Ta mig utomlands!!

Nu blir det att göra ordning sen och sen möta upp världens bästa brudar, lite festkväll blir det.. Ska bli skönt att träffa min marie iaf.. :) nu ska jag kila.
Puss!

i hate that i love you..

Hatar är ett ganska starkt ord, jag hatar och älskar dig på samma gång.. Men varje gång du öppnar din vackra mun så ljuger du för mig, varje gång!
Jag orkar inte med sån här skit längre, 4 år av mitt liv har jag kastat i sjön. Hoppas du är nöjd över allt du åstadkommit min vän.. Nu läggs detta ner och allt ska raderas, vill du mig något så får du höra av dig.. Tänker inte vänta nå mer och tänker framför allt inte gå på dina lögner!

Tack och hej!

Marley and me

Det är något fel på mig, jag kan inte kolla på film utan att stortjuta!! Jag gråter som ett litet barn, sådan inlevelse alltså.. Nu har jag kollat på Marley and Me och jag tjöt nästan hela filmen.. Nu ska jag försöka sova med mina rödsprängda ögon i en lukt av bränt. D skulle göra popcorn, det tjuter och jag går in i köket och öppnar micron ut kommer det ett stort moln av rök. Det enda jag får ut är "Dddddddd de brinner!!!!!" Hans popcorn brann upp! Imorgon kl 9 ska vi va hos mormor och ta en promenad med henne och världens bästa vovve.. God natt!!

elsa

Har ni sett någon sötare midsommartjej? Min lilla kittyprutt! :)


bilden är lånad av fannys andra söta syster Irma!

Sola i karlstad

Andra dagen med stekande sol. Jag och mina fina vänner har legat och pressat som idioter, men har vi blivit brunare för det?! Ser tyvärr ingen skillnad, jag vill utomlands.. Då har jag mer tålamod till att sola, solen i sverige tar knappt känns det som (här sitter jag med ett rött ansikte). Imorgon är det dags att steka vidare, måste komma nån vart med brännan innan sommaren är slut.

Igår fick jag något smart för mig 22.40, jag fick så dåligt samvete när jag hade ätit så mycket hela dagen att jag drog ut och sprang. Gick himla bra faktiskt, känner mig väldigt duktig så jag drog på mig träningstightsen och en tshirt idag igen och tog en runda på 5 km. Nu sitter jag ute på våran härliga balkong och tar igen mig, ska ta mig en lång dusch snart och sen sussa tidigt(?!?!).

Puss på er!


bättre sent än aldrig

Nu tänkte jag krypa under täcket, men tänkte skriva några rader innan jag somnar in. Imorgon blir det att dra iväg att sola o bada?!?!?!? om vädret tillåter..

Blir som lite trött på vissa människor, tror jag flyr karlstad i helgen till en plats och person som gör mig glad just nu. Det får de nog bli!  Nu släcker jag ner och bjuder på lite bilder från min student och bal..




                                                                     

håll ut, det kommer mera ;) nu ska jag krama kudden!

knock you down

Klockan bara springer iväg, väntar in bilen så man ska kunna göra nå kul. Jag och min kära bror D, vi sitter nästan ihop nu.. Det är skönt att jag har honom nu när mina andra två har åkt iväg, skulle D också åka nu så skulle jag bli sjukt ensam. Ericisen kommer väl hit sen antar jag, vi skulle ha en myskväll..LIgga i min säng o kolla på film och va så där fula som bara vi kan.. Men nu blir det lite soffhäng!

Än en gång, GRATTIS GÖBBE N!

slut som artist

Det vart en hård natt, jag är helt slut.. Nu ska jag slänga mig i sängen och sova en stund.. Pääääääääx is my new bff!!!

Idag blir N göbbe, grattis snygging =) see ya soon makaron ;)

Glad midsommar

Alla mina vänner och ericas vänner är nere på kusten eller någon annanstans här i världen.. Det blir jag, erica, jonna och jimmy som myser med en god middag och gott vin. (vuxenpoäng)
Hoppas ni får en bra och trevlig kväll, ta de lugnt med spriten för det ska inte jag göra ;) sup tills du stuper!


natti

Usch, nu har jag kollat på australia, och jag gråter lika mycket för varje gång. Är som ett litet barn!
Saknar N bara mer och mer nu, kan det inte bara bli som förr?

you win you loose, become you.


ännu en skit dag

Ännu en dålig dag, känner på mig att dessa dagar kommer vara kassa. Idag är vädret skit också, idag ska jag bara ligga inne,har tvättid nu också. ALLA mina kläder ska tvättas, tror ni jag blir less? det är en hel del.. Nu ska jag ligga och tycka synd om mig själv,ska nog göra en kladdkaka..



idag är det ingen bra dag,

Idag är jag ledsen och helt tom inom mig. Vet inte vad jag ska säga, göra eller ta vägen snart..


Utkast: Jag stör ...

Jag stör mig nå fruktansvärt mycket på en person nu.. Allt ska vara så synligt som möjligt! Det hjälper dig inte..

Nu ska jag ner till stan och fixa lite, sen direkt hem och käka.. Igår hade jag en väldigt

Hej tisdag!

Nu går jag in i min andra dag som arbetslös, idag hade jag hur mkt to dos att göra. Men ist sov jag till kl 11.30. Nu är jag fast här, städar mitt rum och funderar på att ta mig en tur ner till stan. Nått måste jag ju göra, inne kan jag inte sitta hela dagarna.
Jag och min vän erica har planerat sommaren, förmodligen blir de utomlands snart om pengarna faller på plats. Sen ska vi göra lite små resor, man får utnyttja sina föräldrar så gott det går. Nu ska jag fortsätta städa på rummet, då blir mamma glad. Ska få ny tapetserat så måste välja tapeter idag, vi hörs.



jordin sparks - freeze




LOVELY!

nu lämnar dom mig

Nu har mina två bröder lämnat mig för Oslo,tråkigt med sant. Det är redan tomt! Nu får vi se när dom kommer hem igen.

Jag & Kristian




 




Marcus & jag!




det är över nu

Nu kastar jag in handduken, jag är helt slut. Imorgon är det bal.


studenten

Nu ska jag ta studenten! vi hörs

freeze the moment

Nu är det middag med klassen som gäller, jag är rå trött och har sjukt ont i mitt huvud och hals. Detta bådar inte gott, hoppas jag är bättre tills imorgon. Nu ska jag lägga mig i soffan lite innan fannyprutt hämtar upp mig :)
puss mina vänner

imorgon är det dags för fylla

God morgon,mina lila naglar smeker dom svarta tangenterna. Mina utslag blir allt fler på benen och kliar sönder dom. Jag är allergisk mot något,men vi vet inte vad än. Idag är det middag med klassen som sagt, imorgon är det fucking STUDENTEN!
Mr är inte här med mig, det hade gjort min dag ännu bättre.. Jag saknar honom!! Nu ska jag kolla på våra bästa år.
pusss


nothing feels right when I'm not with you

Nu tar jag natten, håret är färgat och jag börjar bli brun på kroppen. Dagen har varit en pest, mår lika dåligt nu som förut. Hoppas jag känner mig bättre imorgon. Imorgon är det dags för middag med klassen, kan bli trevligt. Nu ropar sängen!
puss mina hjärtan

kvar i nått jag lämnat

Jag är sjuk, det är synd om mig. 2 dagar kvar till studenten och jag är sjuk. Jag lyckas alltid! Idag ska håret färgar och brynen noppras. Jag är helt slut, kan inte vila heller för mår så dåligt i halsen och saknar mr. Nej nu får jag nog försöka somna in igen, mmåste va frisk till torsdag!

puss!

sötnöt

Min söta lilla fanny & jag.
Love you gumman!



måndag

Min toto är hemma, va jag saknat henne. Imorgon är hon min, på torsdag är hon min. Nu är det snart nära!
Ikväll blir det att gå iväg o kolla på bal, lilla hanna ska vara snyggast idag. På lördag är det våran tur! Nu ska jag duscha och sen smörja in mig i mer bus, här finns det tamefan ingen sol. Sola i karlstad?
kyss

regn

Som det ser ut nu kommer det att regna på torsdag säger SMHI.. Fyfan jag visste att det skulle bli skit väder när jag tar studenten, det har varit fint allt andra år. Men inte mitt år. Nu ska jag hjälpa mormor med min klänning..

missing

Idag är det en sån där dag som jag skulle vilja ha mr här, men så är inte fallet nu. Ist är han 10 mil från mig och den enda kontakt man KANSKE kan få med han är sms eller ringa.
Nu ska jag ist åka hem till mormor och sy klart klänningen inför torsdagen, imorgon måste jag leta efter nått annat än en vit kofta. Är inte så sugen på att ha en vit kofta, vill ha en jeans jacka. Om jag är snäll kanske jag får låna världens bästa ericas fina. Nu ska jag ta mina slitna converse och traska iväg. På med solisarna! Ha en bra dag, glöm inte att rösta idag ;)

nu går vi på't igen



Nu går vi på't igen brudar.

städerska

Är jag den enda som tycker det är tråkigt att städa rummet? Jag har  nog städat mitt rum varje dag nu sen jag flytta hit. Helt sjukt, har ju dock haft Fanny här några nätter, hon är rätt bra på att släppa saker bara. :)
Nu ska vi tagga inför fest ikväll igen, men vart får vi pengarna ifrån, det är frågan. Fotboll är det ikväll också, mr prata jag med förut. Alltid lika mysigt, idag lekte han med sin systerdotter medans vi prata. Hon är så söt!
Nu måste min mage ha mat i magen.. Puss!

lördag

Min älskade vän Fanny ligger och sussar sött här brevid mig. Hon är nog den tröttaste människan jag känner, jag vill ut och lapa sol men hon vill piggna till och det gör hon genom att sova några timmar till.
Nu vill jag att dagarna ska gå snabbt så vi får ta studenten. Jag längtar!!! Nu lämnar jag fanny här inne och slänger mig ut och lapar sol.

Mr, i miss you.

natti

Seg dag, mått piss. Mysigt att ha haft fanny här i allafall, min vän för alltid. <3 Nu ska jag hjälpa mamma med våran nya fina bärbara dator.
Natti!

bakis

Jag har en bra vän hon heter Fanny. Nu ligger hon i min säng och sussar sött, hon vägrar vakna. Tror hon är lite bakis, men nu är det dags för skolan.

ne-yo - in the way


jobb 10-14

Idag är det dags för jobb, sen träffa fanny och sen är det fest.. Så har fullt upp idag! Imorgon är det jag och fanny som ligger i min säng och är bakis. Vi hörs!

god natt mina hjärtan

Nu är jag färdig för kvällen, nu ska jag lägga mig i mitt nya rum och njuta av att det blev så fint. :) Mamma har varit så snäll att hon köpt lite nya grejer åt mig, jag är jätte nöjd. Mamma också. Så nu kan jag sova med ett leende på läpparna, imorgon får fanny sova i mitt romantiska rum.
Nu ska jag lägga mig i sängen och prata med fanny!
God natt!

real housewives of orange country

God morgon!
Dagen har ganska mycket att erbjuda, banken, flytta, fixa, hoppas på att träffa fanny.  Nu slappar jag ett tag i soffan och kollar på real housewives of orange country. Vilket program alltså, helt sjukt.

puss!

Stekigt

Jag och min kära vän erica åkte tidigt ut till skutis imorse och har legat där hela dagen. Hur skönt som helst, det ger resultat. Ikväll ska jag träffa petra som det var år sedan jag såg, inatt är det sista natten i mitt rum här hos pappa. Ska tjata på mamma nu att vi ska åka till Ikea imorgon. nu ska jag äta food, puss!

RSS 2.0