Jag somnar till denna bild och vaknar till...

img_3196 (MMS)

Jag somnar till denna bild och vaknar till denna bild.. Det är de bästa som finns. Mina två allra bästa vänner! Marie är som min syster,systern jag aldrig fick av mor o far! Men nu är hon här för att stanna. Nu ska jag släcka lampan, imorn ska jag till läkarn. Puss


If i said i want your body now, would you ...

If i said i want your body now, would you hold it against me?


Detta låg på min kudde! Vad ska jag tro? H...

img_6161 (MMS)

Detta låg på min kudde! Vad ska jag tro? Har mamma seprationsångest.. Jag har varit som en zombie hela dagen. Inte lyft ett finger. Sovit i soffan, vaknat, ätit, somnat. Nu har jag förflyttat mig till sängen. Här ska jag sova tills klockan ringer 08:30, då är det dags för träning. Det är en attackvecka. Puss o god natt.


no mercy


Nu går jag o min bebis och lägger hos. Imo...

img_1976 (MMS)

Nu går jag o min bebis och lägger hos. Imorgon ska jag upp tidigt, så tidigt har jag inte gått upp på ja jag vet inte när..tur att det är fredag!


It's never to late to be who you might have been


Jag och den nya förbaskat dyra mössan ska ...

img_1973 (MMS)

Jag och den nya förbaskat dyra mössan ska göra våran första dag tillsammans! Detta ska bli mycket intressant tycker vi. Första mötet är Emelie, sen alla kollegor på jobbet. Hon får träffa många nya huvuden idag skulle jag kunna tro. Bara vi inte får löss så är vi nöjda och glada! Puss


löv

Förra året lånade jag ut mina goggles till min brors vän när de skulle till Sälen, ett år senare har jag inte fått tillbaka dom! De säger att jag fått tillbaka dom när det i själva verket var mina byxor jag fick tillbaka som brorsan lånade. Inga goggles här inte. Hittar dom de inte så får de köpa nya, brorsan får vara med på ett hörn. Sitter nu och kollar igenom vad jag ska ha. Jag hittade ett par rosa, jag har fastnat för rosa. Antingen vill jag ha dessa eller ett par gula. Snyggt!




Marcus kommer på lunch idag, han blir bjuden på en kyckling sallad! Nu ska jag duscha,vågen visar plus. Damn!

löv

Förra året lånade jag ut mina goggles till min brors vän när de skulle till Sälen, ett år senare har jag inte fått tillbaka dom! De säger att jag fått tillbaka dom när det i själva verket var mina byxor jag fick tillbaka som brorsan lånade. Inga goggles här inte. Hittar dom de inte så får de köpa nya, brorsan får vara med på ett hörn. Sitter nu och kollar igenom vad jag ska ha. Jag hittade ett par rosa, jag har fastnat för rosa. Antingen vill jag ha dessa eller ett par gula. Snyggt!




Marcus kommer på lunch idag, han blir bjuden på en kyckling sallad! Nu ska jag duscha,vågen visar plus. Damn!

Jag vill dra täcket över huvudet! Men det ...

Jag vill dra täcket över huvudet! Men det får bli ikväll, för nu måste jag gå till jobbet. Tänkte ta en promenad dit, stanna påvägen o köpa med lunch. Jag kommer få leva på bröd o vatten den här månaden. Sa jag att jag älskar mitt jobb? Om inte så säger jag de nu, fast i tvärtom språket! Jag hatar det.


im going to red.

jag färgar håret rött på fredag, eller marie färgar håret rött på mig. detta ska bli intressant!

Klockan bara springer förbi. Ligger i säng...

img_1959 (MMS)

Klockan bara springer förbi. Ligger i sängen och drömmer mig några månader bort! Längtar. Nu somnar jag. Puss


Försöker vinna hem lite cash till min hårf...

img_1957 (MMS)

Försöker vinna hem lite cash till min hårförlägning, men tålamod är något som jag inte är så känd för att ha. Blir en tidig kväll för mig, vart seg hela dagen efter intervallerna! Puss


Dagen pass innehöll intervaller, jag är he...

img_1956 (MMS)

Dagen pass innehöll intervaller, jag är helt slut körd. I eftermiddag väntar en promenad med bästis. Jag är på g! Känns jävligt gött!


världens bästa fredag.

Jag börjar dagen med att få kokhett vatten över mina lår, helvete va det bränner. Stått i duschen med iskallt vatten! Jag älskar denna fredag, ikväll slutar jag sent också. Ännu bättre, nej jag är inte bitter.. Nu ska jag kolla klart på våra bästa år, sen tar jag en promenad till jobbet. Puss.

Snart lämnar jag landet! Puss på den.

Snart lämnar jag landet! Puss på den.


Min bror, bästa vän, partner in crime är s...

img_7879 (MMS)

Min bror, bästa vän, partner in crime är så ledsen. Eller det går såklart i perioder! Vi hade ett givande samtal idag över lunchen. När han är ledsen så blir jag ledsen, gör ont i mig när jag ser han gråta! Tårarna var så nära till att komma när hans tårar rann ned från hans kind. Jag önskar han allt det bästa här i världen och han är värd det bästa! Tiden läker alla sår, jag ska ta med honom på en resa! Vi ska lägga till lite mer minnen i våran samling. Älskar dig!


Damen med det största hjärtat! Hon är söt ...

img_1239 (MMS)

Damen med det största hjärtat! Hon är söt på sin parkbänk med en cigg i handen. Jag fick precis sms av damen, aooootsh va ont jag fick i hjärtat utav att säga att jag kommer att jobba kväll enda fram tills jag flyttar.. Det menas att vi inte kommer ses så mycket som vi vill! Jag tackar gudarna att vi ska åldras tillsammans på den finaste ålderdomshemmet, jag och min bästa vän! Nu ska jag torka mina tårar, love you BF!


Idag kändes det som en våg med ånger kom ö...

Idag kändes det som en våg med ånger kom över mig. Jag ångrar allt med dig!! Hejdå


Neo

Idag har jag fått myst med världens goaste unge. Jag längtar redan efter honom. Är så stolt över min vän Linda som blivit mamma, kan inte riktigt förstå det. Känns overkligt när man ser henne med honom. Jag längtar redan till helgen då jag får träffa dom igen. Nu ska jag lägga mig och kolla på solsidan!

Nu går vi på hockey och under den tjocka j...

img_1937 (MMS)

Nu går vi på hockey och under den tjocka jobbiga jackan ser vi ut såhär! Puss


god natt

Jag saknar en väldigt fin kille nu. Nu ska jag sova! God natt.

white light moment

Ikväll ska jag umgås med mina bästa tjejer! <3

Ge mig en lägenhet nu.

Här skulle jag trivas med Eve,jag vill ha denna lägenhet. Den skulle passa perfekt. Rummen är bra och jag tror jag skulle trivas. Vi fortsätter att maila på och hoppas någon snäll skäl kan ge oss en lya. Nu ska jag fortsätta leta. puss

river flows in you

Dags för träningspass, egentligen orkar jag inte. Men jag måste! Så tråkigt att träna själv, men som tur är så får jag sällskap imorgon. Idag är det fredag, veckorna bara springer förbi oss. Jag letar lägenhet, men finns ingen under 10.000. Vill ändå ha en fräsch! Att det ska vara så svårt, jag längtar tills den dagen flytten går. Nu ska jag sätta på mig träningskläderna. Puss

Saknar min söta lilla vovvis, eller min o ...

img_1482 (MMS)

Saknar min söta lilla vovvis, eller min o min! Min gudson. Nu slutar jag jobba snart och då blir det ett hårt pass på sats. Sen är det kvälla. Puss


Idag är dagens accessoar rosa wesc hörlura...

img_5197 (MMS)

Idag är dagens accessoar rosa wesc hörlurar. I övrigt är jag en svart tjej idag.


Lifes a game and we need to Play it correct

I wanna see your face
Every time i come home cause'
Who knows when ill be gone,
I dont wanna leave you


stay with me

God morgon!
Snart är jag klar med min dagliga dos av bloggar, städar undan på rummet och ska plocka undan lite i lägenheten innan jag sticker iväg på jobb. Det var egentligen meningen att Matilda Flygar skulle ta sig upp nu på morgonen för att köra ett hårt pass på Sats, men så vart det inte så ist tränar jag på kvällen. Ska höra lite med min egna PT om hon har nå annat roligt jag kan göra!
Idag kommer jag att börja med en mat och träningsdagbok här, det är för min egen skull.. Jag måste hålla koll nu, snart är det bara två månader kvar tills jag ska ha nått mitt mål. Måste ligga på hård träning. Denna veckan kommer det bli 6 träningspass. Det får jag vara nöjd med, nästa vecka blir det 7.
Dags för att göra klart städningen.
Ho är så snygg, jävligt bra träningskompis som puschar mig. Precis så det ska va om jag ska nå mitt mål.

gosisnos

Världens sötaste unge. Man blir ju sugen. Marie tror jag blir ensamstående morsa ;)

Mina rosa skor och hörlurar gör att denna ...

img_1918 (MMS)

Mina rosa skor och hörlurar gör att denna promenad hem går snabbare! Lite små rosig  om koderna o kall om benen, men vad gör det om 100 år. Bor ju trots allt i vackra Värmland, hellre här än Norrland ;) puss. Inte långt kvar till sängen, som jag längtat. Min favorit plats på jorden. Puss


Jag vill hem, hem till min säng! 25 februa...

img_1896 (MMS)

Jag vill hem, hem till min säng! 25 februari lämnar jag Karlstad. Längtar mer än någonsin. Nu ska jag fortsätta prata med trevliga kunder. Vi hörs sen. Puss


job to do

Jag skulle kunna tro jag har världens bästa bror. Han har bilen och jag ska till jobbet, skriver till han på datorn och frågar om han kan köra mig till jobbet. Får inget svar. Ringer upp honom och då säger han nej med en bestämd röst. Jag säger okej och lägger på. 7 sek senare har han skrivit på datorn att han kommer, vilken tid osv. Han gör en helomvändning. Han är allt bra den där lilla gubben som jag säger för sällan att han är bäst.

Nu var det längesen vi hördes. Idag är det...

img_1915 (MMS)

Nu var det längesen vi hördes. Idag är det onsdag, veckorna går så snabbt. Har en skön vecka på jobbet iaf. Börjar sent varje dag o har bara 6 h pass. Snart bär det av, kommer kännas märkligt då jag o bästis pratar några gånger om dagen. Men som tur är så är jag ledig på helgerna o kan komma hem när jag vill. Tror det är bra för mig och komma bort, tiden får utvisa hur länge det blir. Nu ska jag duscha. Puss


saturday i love you like gold.

Nu ska jag umgås med världens bästa vänner. Imorgon åker jag till arboga. Puss
Och såhär ser jag ut idag.

fuckin perfect

Han gör mig galen!

I'll die for you

Jag har ingen större lust att blogga nu, känner mig lite ledsen och ensam. Men det ska de ändras på nu. Har tagit ett beslut. Jag kommer flytta från Karlstad, jag tror det kan göra mig gott.  Lämna allt bakom mig, det kommer vara svårt den första tiden.
Kan inte riktigt sätta ord på hur jag känner just nu, men tiden går snabbt det är väl de jag vet. För snabbt till och med.. Nej slut pratat om sån här skit.
Nu ska jag plocka undan på rummet, duscha och sen ska jag unna mig lite glass, men bara lite. Har ett mål att nå till min födelsedag och med detta beteende som jag haft idag lär jag gå upp ist för ner.
Hejdå!

En söt liten Neo som kom till världen inat...

img_3347 (MMS)

En söt liten Neo som kom till världen inatt. Är en stolt kompis som har en sådan stark kompis! Är riktigt imponerad och klart man blir sugen på en egen..Men det får vänta, ska ha någon att göra barn med också! Dags o sova. Imorgon är de dags för första träningspasset på 3 veckor. Herregud jag kommer att dö! God natt


try to sleep with a broken heart

Det var längesen jag grät, nu sitter jag här i min säng och torkar tårarna. Fan, det är skönt och gråta men mindre skönt o gråta över någon annan som inte är värd det.
Jag är tom på ord just nu. Vill ha en kram av min bästis. God natt

ja du hörde mig

bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööög

Jag är så trött på skiten!!!!!! Nu vill ja...

Jag är så trött på skiten!!!!!! Nu vill jag flytta härifrån. Helst på två röda. God natt


låna pengar?

Det är med jobb är en jävla stor fråga för mig. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag vill ha ett jobb jag får jävligt mycket cash på. Därför ska jag nu ta en dusch så jag blir pigg, sätta mig vid kökabordet och skriva ett nytt cv. Sen ska jag söka 58.0000000 jobb.
Så ni får hålla tummarna för mig, jag beger mig mot nya äventyr nästa vecka.. Ska bara komma på hur! Nu skriker duschen på mig. Älskar kissies blogg också, vill ha hennes läppar och bröst.

God natt

Det var något litet pucko som kommenterat att jag har överskottsenergi när jag till och med bloggar från toaletten. Men nu ligger det till såhär, jag vill inte göra mina 50.000 läsare besvikna. Allt jag gör ska ni få va med på, spelar ingen roll om jag sitter på toa o kissar eller bajsar.
Nu ligger jag iaf i min säng och ska följa min kille på hans utematch, pittsburgh- washington. Kommer bli en spännande match. Stänger av här nu så hörs v imorgon..
Saknar min älskling så mkt så ni får se en till bild på han. Puss

lovely

Jag fick kvällens bästa ragg. Nu ska vi gå och lägga oss. Räknar med en sömnlös natt. Puss och gott nytt år.

RSS 2.0