god natt


älskade kristoffer

Vill jag bli på bra humör så kommer jag titta på detta klippet. Jag har skrattat så tårarna har kommit. <3

2011-07-26

Nyduschad matilda sitter i soffan i krilles tröja och samtidigt heytellar vi. Det är allt en rolig och bra app. Jag väntar på mina varma mackor, det är jag värd efter denna träningsdag, imorgon är det ju dags för jobb igen och sen går jag på ledighet i några dagar. Jag vill att Gbg ska lösa sig nu!!
Puss

2011-07-24

Min vän emelie flyger snart tillbaka till Florida och sin man. Vi försöker nu umgås så mycket som möjligt innan hon drar, det kommer bli tomt utan henne. Men hon har det bra over there. Nu ska vi åka iväg och spela tennis, hur det kommer gå vet vi inte. Men det ska bli himla kul. Imorgon är det dags för jobb igen och jag hoppas kunna åka till Liseberg på Tisdag. Puss

Jag saknar en person i mitt liv, som ligger nära hjärtat men ändå SÅ långt bort nu.


puss o kram

Min kväll avslutas på bästa sätt, men min fina vän mickis. Vi ska se på film och äta pizza! Tanken var att jag skulle ut på äventyr, men jag stannar hemma. Puss

vad gör man idag?


dance so good

jag är tjejen med otur. jobb stod på schemat imorgon, men pga bombdådet i Oslo så tar jag mig inte dit. Pengarna skulle rulla in imorgon och på söndag. Men nu är jag lite fattigare än va jag var innan. får  se va jag kommer att hitta på på mina ofrivilliga lediga dagar.. nu ska jag iaf sova, puss.

god natt

Jag hatar mig själv. Jag hatar dig. Jag hatar mig själv. Jag hatar dig mest av allt!!!!!

broken

Precis i detta ögonblick skulle jag vilja fly. Fly dit ingen vet vart jag är, slänga mobilen, inte ha någon kontakt med omvärlden.. Fan, ibland funderar jag på vad det är för fel på mitt liv. Varför jag aldrig är nöjd. Nu skiter jag i det här, allt är påväg att splittras. Det som man verkligen inte ville, men nu är det på g. Jag önskar att jag vore stark som en oxe.

hej då och godnatt

Ikväll ser jag ut så här på mina läppar. Både hår och bryn är färgade, jag är nöjd. Nu ska jag drömma mig bort i en film och sen somna in. Imorgon ska jag gå iväg för träning på Sats. Puss

är det såhär de ska vara.

Är det inte så att en familj ska hålla ihop? Jag tror jag flyr.
Jag är less på det här nu.
På fredag hoppas jag att jag få besked om ännu en flytt, flytt till en utav sveriges största städer. Där ska jag börja om med mitt liv, igen!

mina två finaste blondiner


2011-07-19

Frukost i sängen,  musiken på bott, tvn på i bakgrunden att ligga kvar i sängen och bara dra sig är rätt gött.
Idag har jag några punkter som jag ska ta hand om, sen har jag fri tid. Så nu får jag gååååeeeeee! Pusss

2011-07-14

Ikväll är det sista kvällen för mig och min mamma på tre veckor.
Jag kommer sakna henne, men det ska bli skönt att få vara ensam. Ikväll ska jag laga trerätters middag och ha en myskväll med film. Imorgon är det jobb som gäller och hela helgen kommer att bestå av att umgås med kusinerna som är åter i karlstad en sista gång innan de åker tillbaka till Usa, mina små skruttisar!

Älskade mamma <3

fredag i love you like gold.

Det regnar ute och jag ligger inne i sängen. Ska snart laga middag till mig mamma och bror marcus. Imorgon är det dags för jobb och kanske FEST?!?! puss o kram

from yesterday

Veckorna bara löper förbi, imorgon är det redan fredag. Jag har haft ett par ledigt, vilket har varit tråkigt faktiskt då jag måste ha pengarna. Men ist har jag kommit igång med träningen och kört 4 pass, riktigt skönt och behövligt för min halv taskiga kropp. Alla kör beach 2011, jag kör vinter 2011. Jag skulle vilja se resultat på en gång, men denna gång ska jag hålla ut.
Jag är fruktansvårt sötsugen så det fiinns inte, skulle kunna döda för en kladdkaka. Men jag ska stå emot. Nu dör jag här ute på balkongen, vi hörs när vi hörs.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt. Hur jag skall få dig att förstå hur det känns. Hur jag skall närma mig detta, våga berätta. Släppa, få hjärtat å lätta. Rädd att jag kanske hade läst dig fel. Kan jag säga nu med säkerhet att min första instinkt var korrekt. Nu vill jag uttrycka det i klartext. Du är helt klart unik och speciell,u niversum är vigt åt dig själv.
Från den djupaste platsen mörkaste delen av min själ vill jag berätta det här.
Du spela mina nerver ut tills dom brast.
Hoppas att din utförsäkring går snabbt, att dom skriver idiot i ditt pass.
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar, att rulla naken över krossat glas, äta fimpar än att nånsin igen känna dina vibbar. Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.
Huvudperson i mina sämsta minnen.

idioti

idag är jag trött på att man alltid ska vara för snäll. varför ska man alltid vara alla till lags nä man alltid får kniven i ryggen. det handlar inte bara om mig.
jag är less på det här. vill inte vara med om det här längre. det finns en i min närhet som står mig närmast, personen i fråga är för snäll mot allt och alla, vill bara alla väl. men vad får den, jo kniv i ryggen gång på gång. jag blir så ledsen.

okej


game over

jag har haft fina dagar i båstad.
det bästa som finns är att cykla ner till havet, sitta där på stranden och se ut. fundera på livet och vad man egentligen vill.
jag är ledig imorgon, på schemat står det träning och banken som det viktigaste. ska även träffa emelie.
jag är trött och känner mig egentligen inte nöjd med någonting, kan beror på att min tjejvecka går mot sitt slut.
nu ska jag göra som alla andra i sverige och kolla på metallica. god natt.

RSS 2.0