Jag saknar dig!

Jag saknar dig!


TGIF

05.20 ringde klockan idag, idag är det dags för mig att ha tidig vakt. Jag är trött som gatan, men vad gör man inte. Åker hem till Karlstad i eftermiddag och får äntligen krama min familj och vänner. Emma lämnar jag kvar, lite ledsen i ögat är jag allt. Men nu måste jag kila, trikken går och jag ska med den. Puss, ses i karlstad.

I feel so lost but what can I do?

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay

bild regn med mitt entourage.













wingmans <3


jag älskar mina tjejer!



Jag går genom eld för er.


22 år, gammal som gatan

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min och min tvillings födelsedag. Grattis till oss! Jag firar min dag med att ligga hemma, dagen började med spya. Jag älskar livet just nu, dricker vatten och söker lite andra jobb. Nu ska jag fortsätta vila mig. Hörs puss!

måndag

Idag har det varit en tung dag, vakna 05.30. Dags att göra ordning sig för jobb, när tänderna skulle borstas så var det dags för mig o kräkas. Herregud! Idag har jag vart en zombie. Nu ser jag dubbelt snart. Helgen har vart sjuk, den bästa på länge. Går inte att förklara, med 10 timmars sömn på 3 nätter mår jag kanske som jag förtjänar nu..
Idag är det min namnsdag imorgon är det min födelsedag. Tack och lov så har jag min bästa vän som roomie och kan fira mig. Hade vart hemskt att vara ensam. Nu ska jag lägga mig o kolla klart på BB. Precis pratat med pappa o bror, skönt att se dom.
Saknar min fina bästis marie.
Puss!

Fin helg, back to normal efter 4 dagars fy...

img_3546 (MMS)

Fin helg, back to normal efter 4 dagars fylla. Vi mår sådär.


Puss

Hallo!
Jag har haft en fin helg  med mammsen, vi har varit o kollat på skidvm i holmenkollen. vilken upplevlese, helt sjuk. Nu är jag slut som artist och imorgon är det dags för jobb igen, blir en kort vecka för mig då det är sälen som gäller på torsdag. Onsdagkväll åker jag hem till karlstad, då ska jag krama hela min familj några sekunder mer än va jag gjorde innan jag åkte. Helvete va jag saknat dom!! Nu ska jag lägga mig och kolla på BB sen somna in. God natt.

gråten i halsen

jag vill krama min familj!!!!!!!!!!!

trött

Mötet gick tydligen bra, fick ett samtal för några timmar sedan och imorgon är det dags för nytt möte. Väntar just nu in Marie så vi kan prata på msn. Väntar även in mamma! Nu ska jag fortsätta med Elsas Värld.

im in town

Nu har mitt nya liv börjat i ett nytt land. Dagen började igår 11.34, hämta grejer på bästis jobb och en ledsamt hejdå. Min fina vän gjorde så vi börja gråta, där stod vi i hallen och kramades gråtandes. Det känns lite konstigt att vi nu är så långt bort från varandra, men inget kommer komma mellan mig och min vän. Vi klarar allt!
Det är skönt att jag bor hos Emma nu, det är en trygghet. Jag som alltid kan få extrem hemlängtan, igår kändes det lite tomt att inte säga god natt till mamma. Men det är ju trots allt en vane sak. Jag somna iaf med ett leende på läpparna..
Dagen idag började 08.30, med en snabb dusch och sen göra ordning sig för att åka på möte, allt gick bra och det ser ljust ut. Efter mötet så har jag sprungit runt och fixat allt som ska fixas och nu har jag slagit ner rumpen i soffan och ätit lite soppa. Ska lägga mig och läsa i soffan och slumra till lite, det är jag värd!
Puss!

RSS 2.0