hurricane

jag tänkte bara mest säga hej och att idag var det en tung dag.
jag saknar min bästis som är sjukis, krya på dig älskling. på måndag är det jag som kommer och tar hand om dig. god natt!

i hope you find it.

Idag var det en tung dag på jobbet. Var nog nära till gråt ett par gånger. Men jag var så sjukt trött och mådde inge bra. Tur att jag har tre stöttande tjejer vid min sida som puschar en..

Idag saknar jag. Hoppas det går över så snabbt som möjligt. Nu ska jag duscha, sen lägga mig och kolla på film.

 


monday night

Mina dagar ser precis likadana ut. Igår somna jag runt halv 9 idag va jag utvilad. Dagen gick snabbt, men med bra sällskap så finns det inget som heter långsam tid.. Nu ska jag plocka ordning på rummet sen sova. Samma sak imorgon, Jobb! Puss

i dont want you back..

Nu går helgen mot sitt slut. Jag är utvilad. Dock gick de snett igår för mig och marie. Vi vet inte va som hände där ett tag. Vi vakna upp imorse och mådde bajs. Fick i oss donken och sen var det hemfärd. Sitter i soffan och luktar svett och ska nu duscha, sen smörja in mig i bus och sen är det nog sängdags för lilla mig. Klockan ringer 06.30.

Puss och hej!


this is my life

Jag tänkte skriva en rad. Bara för bästis skull...
Idag har jag varit hundvakt åt lilla lucas. Nu blir det andra grejer, hemlighetstämplat. Puss


jobb myskväll sova



Förlåt för dåligt skrivande.
Men som ni alla vet så är jag på jobbet och där finns det ingen tid. Jag är helt slut om dagarna. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. Sen hämtar bästis upp mig för ikväll ska vi ha myskväll.Jag har henne för mig själv hela helgen. Tack Andreas för att du åker iväg ibland :D haha.
Nu orkar jag inte skriva nå mer, har fullt upp med pappa som är stranded in thailand. Inte så synd om han inte, eller jo lite. Han saknar mig!!
Puss!


Imorgon är det dagen d

Så där ja, nu börjar det likna något. Två kommentarer från mrs Karlsson! Hon fattar det här nu. Kodorden fattar hon också och håller med henne till fullo. Jag skratta högt när jag läste hennes kommentarer. Sitter just nu i Malins soffa och slappar, tanken är att hon ska bjuda mig på lunch här hemma, men vart fan är maten?? jag är hungrig! Ikväll blir det städ hemma hos dady cool som är fast i Thailand, och ja jag saknar honom. Nu ni börjar Malin få tummen ur,kanske får min lunch snart.. Nu ska jag lägga mig på soffan och ja titta upp i taket.. Bästis hälsa mor o far på jobbet, förstår att du har de tråkigt utan mig ;)

Måndagmorgon

Jag vaknar upp en måndagsmorgon , klickar mig in här på bloggen men det är fortfarande ingen bästis som kommenterat. Jag får väl hålla ut, men då kan hon få sitta där framför burken o klicka sig in här o se samma inlägg i flera timmar ;) puss på dig. Jag springe runt här hemma i trosor, jag vet va bästis tänker nu.. Jag tänker samma, ska vi se om du kan lösa mitt kodord, här kommer det. HB!! :D nu ropar duschen och mitt äckliga hår som jag inte tvättat sen i onsdags. Jag lär mig mycket från bästis! De va ett jävl tjat om den där bäästisen tänker ni nu va, men va fan.. Fucking löööööv my bestfriend! Duschen ni. Puss

high on life.

Long time no see.
Jag är tillbaka iaf för 3 min.
Jag har lovat min bästis att uppdatera så mycket jag bara kan, hon klickar nämligen in här flera gånger om dagen. Men eftersom hon ber mig skriva så mycket jag kan tycker jag att jag kan sätta lite press på henne. Vart är alla kommentarer från dig mrs karlsson?


Jag kan börja med att berätta om min helg. I fredags hängde jag med bästis en stund, lucas va också med (som alltid). Han är go, bästis är go. Det är alltså himla bra att umgås med dessa två. Igår var det dags för B.S maraton igen. Nu är jag snart klar med alla säsonger. Idag gör jag samma sak. På onsdag börjar jag på telia, detta ska bli väldigt spännande. Jag ringde till telenors kundservice idag och tänkte att sådär kommer ju jag va snart. Detta kommer gå galant och jag får va hemma i karlstad med alla mina fina. Nu ska jag dammsuga, skule ha gjort det igår. Men jag har "glömt" bort det. Vi får se om jag skriver sen, kanske kommer några kodord, som jag tror bara bästis fattar. Jag trodde ingen fatta mina kodord, men tydligen så hade jag fel. Är jag så genomskillning. Ja tydligen! Men soo looooong, seee ya!


Natti

Min fina nya svarta sak, jag älskar dig redan. Nu ska vi spendera första natten tillsammans. Natti!

min lilla fina älskling

där blev jag med iphone =)

mina fina vänner

nu när jag ligger här i min säng så kom jag o tänka på sälen. Jag va omringad av så mycket bra tjejer. Jag satt i soffan och ville inte visa att jag grät, marie och caroline satt i andra soffan och försökte ge mig råd. Till slut kunde jag inte gömma mina tårar. Min fina bästis kasta sig typ i min famn och krama om mig och torka mina tårar. Efter vårat samtal så har jag börjat lyssna, även fast det kommer ta tid att glömma så är jag en bit på vägen, jag sakna honom för varje dag, men jag talar mig själv att jag är värd något så mycket bättre än honom. Så jag vill tacka marie och caroline för ni tog er tid att lyssna för 369 gången, ni är så fina tjejer. Puss

rosa är fint

Imorgon hoppas vi på vackert väder igen så jag kan knalla runt i min fina rosa jacka. Nu ska jag sussa in till BS. Night night..

solen skiner alltid i karlstad

Idag var det kul att vakna, att vakna upp till ett soligt karlstad är aldrig fel. Tog mig en promenad och nu sitter jag på balkongen och njuter. Fortsätter på mitt BS maraton senare när solen gått ner. Pappa ringde från ett soligt Thailand, dom ligger inne med 35 grader och klockan är 19.00 där.. Nej men jag är inte ett dugg avis, jag tror jag skulle få panik i den värmen. Men fy sjutton va brun man skulle va! Blir det som jag vill så kommer jag åka dit i November och sen i April/Maj åker hela familjen på kryssning i västindien, bara att börja spara pengar.
Nu ska jag fortsätta få färg .


BS maraton



Nu stänger jag av datorn, tar med mig själv in till sovrummet, lägger mig under täcket och fortsätter på mitt BS maraton. Natti.

jag saknar min andra halva

Just nu chattar jag med min älskade twin som är såååå långt borta från mig.
Jag saknar honom och skulle vilja ha honom hemma ikväll. Han kommer med kloka svar på mina frågor och stöttar mig i mina val nu. Som det ser ut nu så kommer han att bo i Karlstad till hösten och blir det som jag vill så kommer det bli en jävligt bra höst. Jag bara längtar till 10 maj när han står här i vardagsrummet brun och fin, min fina stora tvillingbror. Nu ska jag försöka laga lunch/middag, vet inte vart kära bror David. Men maten står väl på bordet när han är hemma.

Tjoflöööjt.

idag idag idag idag



Idag är jag hängig och trött.
Idag saknar jag min bästis som jag träffa igår senast.
Idag saknar jag malin som kommer hem idag, men jag vet inte vilken tid. Jag vill krama på henne NU.
Idag vill jag bara ligga inne.
Idag är jag i behov av manligt sällskap.
Idag vill jag säga att jag älskar min familj och mina bästa vänner.

oh happydaaaaaaaaaaay

SCREW YOU!!!!

torsdag




Snart är torsdagen slut.
Jag hade GG maraton imorse och sen tog jag en promenad. När jag kom halvvägs så börja det spöregna. När jag var framme vid dagens mål så stog jag inte ut att va ute längre så tacka gudarna att bästis va på jobbet. Fick springa in till henne och värma mig.
Kom hem och la mig i sängen och fortsatte mitt maraton, sen var det bara att slänga på sig kläderna för att dra iväg till FT och städa. Min dag har alltså gått i ett, eller inte. Jag ska inte klaga för jag vet att andra har de värre.
Nu tar jag hand om katterna hemma hos pappa och ska snart ta cykeln och cykla hem, lägga mig i sängen och somna in till brother and sister. Imorgon ska jag träffa big sis.
Pusss!

let us die young or let us live forever.

Nyduschad och in smörjd i BUS ska jag nu lägga mig i sängen med en macka och kolla på film innan jag somnar in. Imorgon ställer jag klockan på 09.00 får se om jag kommer komma upp. I helgen ska jag försöka få hit en jävligt snygg jävel. God natt!

puss och kram jag hatar rubriker

Idag lider jag av beslutsångest och kommer att göra enda till Onsdag. Såna här beslut gillar jag inte alls. Men samtidigt så vet jag va jag vill. Jag ska ta mig en promenad men först ska bara ipoden tankas med ny musik. Ska andas friskluft och njuta av lugnet.

Jag saknar mamma som är i gran canaria, pappa som är i thailand, marcus som är i kambodja, kristian som är i örebro.
Tacka gudarna att jag har david hemma.


idag är det ingen vanlig dag, idag är det mammas 50 års dag.

det är alltid ett nöje att åka bil med mina två puckon till bröder. dom är galna där framme, jag sitter bakom och iaktar och skrattar så mycket att jag har ont i magen. nu är vi i väse, med andra ord snart hemma hos älskade mamma som fyller år idag.. vi är hungriga och sugna på något väldigt gott där hemma som vi vet att vi ska få. så vi hörs sen, nu ska jag fortsätta njuta av tiden i bilen med puckona.. Puss

avatar

nu har vi precis kommit hem från bion. jag är trött och saknar. funderar sönder. va som hände för en månad sen. va snabbt det går och va snabbt allt kan vända. jag saknar det lite för mycket just nu. det var under detta tak. jaja, nu ska det inte pratas problem. jag har de bra med mina bröder. Imorgon åker vi hem för att fira mamma. Nu ska jag sova och glömma.. Puss

hole in my heart

You've made a hole in my heart
And they can say what they want but it doesn't mean a thing,
Even if they went inside me and changed everything,
This hole is nothing that a doctor can cure,It's not a disease no, that's for sure
I was looking for a way to get close to you,
But I got inside, I got inside,
Nothing in the world could pull be back again,
Now I'm inside, now I'm inside
You, you turn me upside down,
Whenever you're around,
You turn me upside down
And the gap that you have made goes deep inside of me,
It's all used to invade girl, you've got my galaxy,
What this is you do to me it's not been done before,
I don't want to stop no, that's for sure


All I want to do is to do something with you















galet


; bra brudar på koriander.

Jag vet inte va jag ska säga om gårdagen, den va helt insane. Vi hamna i slagsmål och det sluta med att bästis låg på golvet och en ful och äcklig fransyska va över henne. Allt pga mig. Har dåligt samvete! Men bästis mår iaf bra, har hållt henne i handen hela dagen ;) hehe. Nu ska jag sova, för imorgon blir det promenad på morgonen (håll era tummar och tår att det är fint väder.), sen åker vi mot Örebro jag och mina bröder. Så natti,

the ugly truth

Igår hade jag och bästis mysdag och kväll. Igår kom även min bror k hem, som ni ser på bilden ovan gled vi runt i likadan jacka. Man kan tro vi är sponsrade av nike, de vore inga fel. Ligger nu i sängen o kollar på film. Kommer sova skönt inatt, imorgon är det dags för stan med pappa o sen ska vi till mormor och sen ä de fest som gäller. Natti. Puss

torsdag

Idag är det torsdag, idag ska jag ha mysiskväll med marie och zandra?! ihope zandris ska va med.. Ska nu åka iväg till FT och sola, marie ska få lite jobb gjort, jag får väl leka med lucas så länge medans hon jobbar.
På lördag har bror varit i värmen 1 månad, jag är inte avis. Jag drömmer om värmen hela tiden. Usch, jag måste bort!

screw you


flickan från ovan

Åh helvete!! Jag har nog aldrig haft panikångest, men ikväll är det de enda jag haft. Flickan från ovan rullas här hemma och jag säger bara helvete.
Jag har bett mamma sitta och kolla med mig när det är läskigt, jag springer ut till vardagsrummet, kollar genom tavlan. Nu sitter jag i sängen, får se hur länge jag klarar utav det. Filmen är väldigt bra i sig, men jag hatar när det handlar om barn som blir kidnappade och sen mördade. Imorgon ska jag få träffa bästis Marie igen. Nu ska jag nog försöka sova. puss


RSS 2.0