jag gillar inte att bli lämnad ensam bland all saknad

nu kom den där jävla saknaden igen. nätterna är värst. jag skulle kunna ligga vaken en hel natt och bara stirra i taket. ibland förstår jag inte riktigt hur det här ska gå igenom. när slutar man sakna? varför sakna någon som inte förtjänar att bli saknad?

hejdå färjestad

sådär ja, där slutar färjestads säsong.. kul att den blev så kort. nu ska jag kolla vidare, sen blir det en dusch och sen sängen.

tänkte bara säga att marie karlsson är bäst.

vadär de för dag?

idag vet jag ens inte vad det är för dag. tisdag eller onsdag?
ska hoppa in och ta en snabb dusch för att sedan knalla ner till stan och träffa petra. sen ska jag hjälpa marie och städa.
ska maila på alla lägenheter också och hoppas vi får napp. flyttdatumet kommer bli senare än väntat.. men flytta ska vi iaf. vi hörs sen.

sängen väntar

nu ska jag snart krype ner under täcket. satt på the blind side till mamma, hoppashon inte somnar. det är världens bästa film. ska gå ut och kolla med henne..puss på er, mina vänner vi hörs imorn.


hole in my heart



min söta vän zandra fixar min design. som det ser ut nu kommer det bli vackört. nu ska jag nog lägga undan datorn lite och vila ögonen. klockan är snart halv 8 och det är fortfarande ljust ute. hur bra är inte det då?!
vi hörs sen eller imörn. pussis

keep on walking

Idag gör jag mig av med något som jag har haft 5 år i mitt 21 åriga liv. Det kanske är på tiden nu. Jag vet inte om jag är redo, men jag gör ett försök iaf. Jag har sagt det så många gånger förr och aldrig klarat det. Men det är två saker jag måste göra innan jag flyttar och nu håller jag på med den sista. Jag klarar nog det här. Eller jag klarar det här heter det. Ursäkta mig mina vänner om jag är depp ett tag, men nu är ni mina hela tiden..

söndag

idag har jag saknat. hoppas jag slipper sakna imorgon. jag har inte tid med sånt. det hände sjuka saker igår, men de va ganska bra ändå. Natti

stuck in the moment

Idag är jag nöjd. Igår var jag mindre nöjd. Jag hade kul med mina grabbar iaf. Dom tog bra hand om mig!
Jag har precis vaknat. I mitt huvud så är ju klockan 12.00 ínte 13.00. Jag var lite förvirrad inatt när jag skulle åka hem när klockan helt plötsligt vart 03.00. Nu ska jag ta något att eeeeeeeta och sen knalla ner till pappa för att ta en promenad.
Puss!


saturday i love you like gold

Ikväll är det jag och mina grabbar som kör på en helkväll. Det var längesen.
Marcus och Pontus, puss!

stupid in love

jag är trött. Kan inte sova. Jag vrider och vänder. Jag tänker. Tänker på hur det kommer att bli när jag lämnar landet. Tänker på en person som ligger mig nära. Tänker på allt han har sagt dom två senaste veckorna. Var jag dum som gick på det. Eller var det verkligen sant? Nu ska jag lyssna på min idol. Justin Bieber. God natt. Efter en dag saknar jag min tokiga men ack så bra du är malin nilsson.

om du vore en tår i mitt öga, så skulle jag aldrig gråta, av rädsla att mista dig

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig.

Fredag hela veckan



Dagen började med en klump i magen.
Det var inte så kul att logga in på facebook idag om man heter Matilda Johanna Flygar. Det får mig att vilja spy. Hoppas det finns lite heder i personens kropp att den håller sig undan.
Nu vart hela den här dagen och kvällen förstörd, att behöva sitta och oroa sig hela tiden är inte så jätte kul. Varför jag bryr mig vet jag inte. Men det är alltid inte det lättaste att se bortom det. Har jag blivit sviken en gång av personen så kan jag bli det igen och jag vet att jag kommer bli det om jag inte redan blivit det fast jag är ovetande.

Nu ska jag ringa min bästis marie, jag ska krama sönder henne. Men fy vilket hemskt väder det är ute! Jag som tänkte ta mig en promenad, blir att sätta på sig mycket kläder så jag inte fryser rumpan av mig. Puss påer!

det blir inte riktigt som man vill.

Ikväll tycker jag synd om mig själv. Jag har tandvärk så det står härliga till, jag är ensam hemma och jag saknar en viss person.
Jag fäller några tårar men inte för saknaden utan för tandvärken. Jag har aldrig haft tandvärk, men nu vet jag hur det känns. Hungrig är jag också, jag har precis ätit. Just nu är inget bra här hemma. Kanske ska gå och lägga mig istället.

Jag kanske bara ska skita i allt och lägga mig under täcket, vakna till en bättre morgondag. Det gör jag!
Vill bara att mina fina vänner ska veta att jag älskar er.

Telephone

Idag är jag grymt fest sugen, men jag får hålla mig till lördag i think.. Ska städa rummet nu,musiken står på högsta volym och jag dansar runt i mina osköna high heels. Nu är det snart vår då kan jag bära dom!

Jag kan inte riktigt fatta att jag ska flytta till Oslo om två veckor, shit. Jag är rädd! hahaha

The Blind Side

Jag har kanske sett den bästa filmen jag någonsin har sett. Har ni inte sett den se den, The Blind Side. Man varvar tårar,skratt & rädsla. Det är en film jag skulle kunna se flera gånger om. Ikväll ska jag se på Precious. Nu ska jag gå hem till pappa och äta mat. Hoppas jag hinner träffa både Marie och Malin ikväll. Kan va så att jag och Malin inte kommer att ses på för många veckor. Imorgon lämnar hon mig för Thailand och om två veckor lämnar jag henne för Oslo. Kommer sakna dig babe!


Lill-lördag!

Idag är det Onsdag och veckan bara springer förbi hos. 6 april går flytten om allt går som det ska. Känns lite läskigt att lämna Karlstad men det ska bli så himla skönt att stå på egna ben och bara tänka på mig själv.

Nu ska jag dammsuga lägenheten och sen ta mig en dusch, sen blir det lite lunch och leta mer lägenheter. Det är mycket att fixa innan man drar. Hjälpa bästis marie ska jag göra också och krama henne väldigt länge. Nej vet ni vad, nu har jag inte tid.. Puss!

amazing grace




Kanske världens sötaste unge?

Oslo Calling

Hej från Oslo!
Det olagligt att vakna 06.30 om man är ledig som jag är. Gårdagen var fin, vi va ute och gick, leta efter att bra fik. Vi somna in till en Wallander film. Nu har J & V gått till jobbet och jag ligger i sängen med datorn på magen. Tänkte gå upp och gå ut en sväng eller så tänkte jag sova en liten stund. Ska träffa My 11.30 och sen far vi på intervju. Så håll tummarna för oss. Puss o kram!


P.S. Jag saknar dig! D.S

wrap you around me



Jag vill göra något helt galet. Jag vill bara sätta mig i bilen och se vart jag hamnar. Att vara impulsiv är de bästa.  Min vän fanny och jag satt och diskutera detta nyss i telen. Men vi får helt enkelt vänta med det. Nästa helg åker vi mot örebro ist och går ut där. På söndag drar jag mig till Oslo och på måndag har jag en intervju. Ska bli spännande! Är jag redo för Oslo är Oslo redo för mig.
Min helg blir iaf lugn och fin även fast jag hellre skulle vilja vara i Sälen och åka bräda, sitta och dricka öl på  afterskin och skaka rumpa på HC.


someday when i stop loving you

One foot on the bus about half past nine
I knew that you were leaving this time
I thought about laying down in its path
Thinking that you might get off for that
I remember that night we laid in bed
Naming all our kids that we hadn't had yet
One for your grandma and one for mine
Said we'd draw straws when it came time

I'll move on baby just like you
When the desert floods and the grass turns blue
When a sailing ship don't need a moon
It'll break my heart but I'll get through
Someday when I stop loving you

I bet all I had on a thing called love
I guess in the end it wasn't enough
And it's hard to watch you leave right now
I'm gonna have to learn to let you go somehow
Somehow

I'll move on baby just like you
When the desert floods and the grass turns blue
When a sailing ship don't need a moon
It'll break my heart but I'll get through
Someday when I stop loving you
Oh someday someday when I stop

I'll move on baby just like you
When the desert floods and the grass turns blue
When a sailing ship don't need a moon
It'll break my heart but I'll get through
Someday when I stop loving you
Someday when I stop loving you

14 mars

jag har haft världens bästa tid i sälen. jag har bra vänner. nu är jag hemma. blev ledsen. men nu börjar det ordna upp sig. imorgon fyller jag 21 år. vart tar livet vägen. inatt sover jag hos min älskade bästa pappa. nu somnar jag. nattis

det finns människor till allt.

Im back from Örebro. Har varit två fina dagar i den fina staden. Nu är jag hemma i sola i karlstad. Vi levererar soltimmar. Ska snart ut och gå med min fina bästis och lilla lucas. Ikväll är det hockey, imorgon är det en dag kvar till la sälen. om vi längtar!


haha, igår dog jag nästan. fick syn på ett sms som en viss person fått av en viss person. jag är inte förvånad längre. personen visar ännu mer att allt stämmer. jag känner mig huggen i ryggen och lurad. hur kan jag ha gått på allt personen sa till mig, öga mot öga. ditt lilla äckel!! Slut pratat. Nu ska jag njuta av att sitta i backen en solig dag med mina två bästa vänner och två andra väldigt bra brudar.

ge mig ett jobb så är jag jävligt nöjd sen!!!
zandra, när jag är tillbaka så får vi fixa designen. puss på dig!
puss från mig

i wanna see you cry

idag har jag tråkigt. vart på dåligt humör hela dagen. malin kom hit en sväng och gjorde mig på lite bättre humör. vi satt på balkongen och sola. det brände till lite i ansiktet. imorgon är det söndag. då ska vi åka till örebro. men det vet nu ju redan. alla mina trogna läsare. nu ska jag tråka vidare. man kan ju hoppas jag får två roliga samtal eller sms kvällen tillära. ett samtal vet jag att jag får. det är av min bästis marie. partner in crime. nej nu babblar jag på för mycket här. hallå. vi hörs av. puss.från.mig.

new moon

blir en tidig fredagskväll för mig. ligger redan i sängen och kollar på new moon. är trött o hängig, bara jag inte blir sjuk.... Nights!

im back but just for 5 minutes

Hej!!!!!
I onsdags lämnade min bästa vän och bror mig för asien i 2 månader. JAG ÄR INTE ETT DUGG AVIS! nej inte alls.
Nu är det helga, det blir lugna puckar. Söndag intar jag Örebro, jag ska nog tvinga på bror K en sleepover så jag kan se på deras match på Måndag. Idag är det 6 dagar kvar tills Sälen, om jag längtar OM jag gör. nej nu ska jag komma på ett bra sms till en person, hoppas det blir som jag tänkt! haha!!! :D later!


saknar



saknar mina två små söta älsklingar. en liten resa till new york nu vore king. men nu ska jag till metropolen arboga.

RSS 2.0