slitna



Gårdagen innehöll allt, jag har alltid lika kul med twin och igår var det bara han o jag ute och röjde. Ikväll blir de väl likaså, nu ligger vi bakfulla i soffan och ska kolla på film. 3 dagar kvar, sen får jag nog mysa lite, sen åker jag och mamma iväg på semester :)

if i fall if i break.




Jag är nog karlstads virrigaste person.. Nu när jag städar lägenheten kom jag på att min kameraladdare är borta, vart tusan har jag lagt ifrån mig den?!?!?! Städningen är klar och jag får duscha bort all svett, fyfan.. det är ju världens träningspass att städa. Dags att göra andra ärenden, vi hörs då......

friday i love you like gold

idag kommer mina älskade bröder hem från oslot, som jag längtat! ikväll ska jag hänga med twin är det tänkt. Nu måste jag städa hela lägenheten typ, mamma får gäster ikväll och bra dotter som jag är så hjälper jag henne..
Fick många intressanta sms imorse av mr, alltid lika förvånande.. Men nu är det 4 dagar kvar o sen träffas vi och pratar igenom allt. Kommer bli mer än intressant det här, men det blir nog bra. Dags att städa..

Puss!

already gone

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right
We were never meant for do or die.
I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop
I want you to know
It doesn't matter where we take this road
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go


torsdag




Idag rulla pengarna in på mitt konto, nu ska vi se hur länge dom får vara där. Mammi och jag åker ju på semester nästa vecka o då går det nog en hel del till shopping, me like. Måste ha något nytt i garderoben.

Tog en promenad förut i regnet jag och bror D. Jag va dyblöt, la mig i soffan med filten över mig och somna in, vakna nu. Nu är det dags för disken innan mammi kommer hem.. Later!

jag är kär......

kär i lipstick jungle, det är ju så sjukt bra. Varit fast ett par dagar nu, lite då och då grinar jag som ett barn.. Nu var alla avsnitt slut. Dags att sova, jag gjorde något fint nyss som jag aldrig gjort förut. Men efter att ha kollat på dom sista avsnitten idag så var jag tvungen att skriva en lapp till mamma där der står att jag älskar henne. Så när hon vaknar imorgon så kommer hon bli så glad och jag kommer ha gjort hennes dag. Min mamma är min bästa vän, hon vet allt om mig och jag berättar allt. Älskar dig mammi. Dags att sova.

onsdag

Idag saknar jag H.
Nu måste jag passa på att lapa sol så jag kan vistas med honom när han kommer hem om 1 vecka, han kommer vara tok brun.. Men det ska ju jag också bli, dagen bjuder alltså på sol och sen ska jag tvätta soffan. Som min vän emma nyss sa "haha, låter som en av din mammas uppdrag."Varje dag jag vaknar så har jag olika uppdrag som mamma gjort, kul va? Dags att kila.

iphone

kan någon snäll själ ge mig ett jobb så jag kan köpa mig min iphone, jag är grymt sugen och såg ett grymt bra abonnomang, synd att inte min mamma är så snäll just nu :p

putte i parken



Idag är jag trött, tröttare än någonsin, trött på allt runt omkring mig. Nästa helg åker jag till karlskoga och festar med ett bra och roligt gäng. Putte i parken ska få sig några toastar. Nu ropar mamma och mormor på mig att jag måste hjälpa till att städa, nu?!?!!? vart är felet? Later mina fina vänner.


walk the line

jag och mammsen ligger i soffan och kollar på walk the line, innan tog vi oss en springtur idag var det tungt vill jag lova.. Men är på't igen imorgon tror jag.
Går allt som de ska med jobb så har jag det inom några veckor eller månad, håller ni tummarna? Bort ska jag iaf..
Jag vill även att denna vecka ska gå snabbt så jag kan få träffa mr, nej nu ropar mammi att det har börjat.

hej fina söndag

Hej söndag!
Igår var det allt en trevlig kväll med min bff och henne jobbar kompisar, kvällen slutade med blue moon och en korv på torget innan jag tog bussen hem och somnade in o vaknade kl 1. Nu ska jag och Hanna iväg till Telenor för att snacka jobb, håll tummarna, jag är i behov av ett jobb.

Mr åker till magaluf på tisdag, på tisdag fyller han år. Vi har inte träffats på 2 månader snart, jag börjar få lite abstinens.. Meb våran tid kommer. Nej nu är de dags för mig att kila.

bffs



såhär söta brukar vi vara, men ikväll kör vi ett steg snyggare.

saturday i love you like gold


Idag är det lördag och jag ska träffa min fina bästis marie ikväll. igår hade jag en fredags kväll hemma med att söka jobb o dyligt, vi får hålla tummarna nu för hur skönt vore de inte att flytta härifrån ett tag, kommer ju dock sakna marie men henne har jag kvar hela livet. 

Nu ska jag slappa framför tvn och försöka få tag på min kära mor så hon kan fixa lite alkohol till hennes 20 åriga dotter. Puss på er.

take my cool off




Well you lied like the first day of April,
Made me look a fool like the first day of April,
Destroy and rebuild me like,
You're playing with Lego's,
I gave you my heart,
No think is,
No love,
It's just fuck you's and hate you's,
I tried to change you,
But I understand that you ain't you no more,
I knew you are old me,
Could've settled our differences,
That's what drove us apart,
You know I'm right,
My warm heart couldn't melt,



So that he was cold as ice,
I mean so cold that he had to wear your clothes,
‘Cause you froze at night,
Then his chili inside would kill him with the time,
The relationship,
He ain't gave him shit,
That's the game he played you fake as bitch,
I could kill you with my dogs only if I had the heart

take my cool off






Well you lied like the first day of April,
Made me look a fool like the first day of April,
Destroy and rebuild me like,
You're playing with Lego's,
I gave you my heart,
No think is,
No love,
It's just fuck you's and hate you's,
I tried to change you,
But I understand that you ain't you no more,
I knew you are old me,
Could've settled our differences,
That's what drove us apart,
You know I'm right,
My warm heart couldn't melt,



So that he was cold as ice,
I mean so cold that he had to wear your clothes,
‘Cause you froze at night,
Then his chili inside would kill him with the time,
The relationship,
He ain't gave him shit,
That's the game he played you fake as bitch,
I could kill you with my dogs only if I had the heart

high on life.

Att uppdatera bloggen så här på sommaren är svårt, eller jag har inte tid som arbetssökande! Höhö
Nu kommer min smulpaj ner och ska umgås med mig lite, får se om vi går iväg o badar eller va dagen bjuder på. Trött är jag iaf och vill ha pengar in på min konto, snart åker jag på semester med mamma och Fanny!?!?! Fanny håller vi tummarna för att hon är ledig, på schemat står Öland & sommarstugan i Båstad. Kan bli nice, nu måste jag göra mig ordning lite.


Jag och Fanny :)


måndagsklubben

Ikväll blir de utgång med mina bästa, igår va de mys för hela slanten. Nu ska jag krama om min söta erica som jag inte träffat sen i ja jag minns ens inte :) ha en trevlig kväll.

Jag saknar min twin

dead and gone

Jag orkar inte ligga inne mer, nu tar jag cykeln och överraskar dady cool, tove ska hjälpa mig med min design här så nu ska jag få den sommar fräsch. Hörs later!


regn regn regn

Min älskade storebror kom in på Universitetet i Örebro, kul för honom mindre kul för mig kanske.. Nu letar han bostad, mamma fundera på att köpa en lägenhet?!?! Frågan är vart alla pengar kommer ifrån.. :p

Vi tackar gudarna för att Krille kom in i Örebro ist för Lund eller Gbg, nu har jag honom nära, så nära jag bara kan komma. Vi får se hur allt går i höst och vinter med allt det andra. Ikväll kommer malin och joinar mig och huset, vi kör på en myskväll. Hon slutar dock 11, men kanske får sällskap innan. Vem vet? Saknar min fina bästis Marie, 1 vecka sen nu och det känns i hjärtat.


out of my hands

Jag älskar sveriges väder just nu, not.. Jag har suttit inne i snart 1 vecka, lite små drygt. Nu har jag varit och handlat med mamma och på köpet så blir jag nog sjuk. Jag blev dyng blöt utav att springa från bilen till affären, det var stora sjöar på parkeringen. Nu ska jag vara inne hela dagen och kvällen och mysa ner mig i soffan hemma eller i huset?!

Hade en bra dag/kväll igår med lilla söta Adina, det blir fler gånger!

tack och hej för idag..

stay with me, please

God morgon, god förmiddag!
nu är jag vaken och ska duscha sen träffa Petra på stan och sen arbetsförmedlingen. Japp japp, kuljul. Vill egentligen mysa ner mig i soffan. Men min fina petra åker tillbaka till norge inatt och vi har inte träffats sen jag var där. Så nu har jag brådis.. Puss!


you where wonderful



På måndag kommer min söta Hanna hit till Karlstad, efter skolan lämna hon mig för fina Örebro. Mitt lilla hjärta bor i Örebro, min fina Hanna. Som ni märker så bor alla i Örebro, kanske dags att ta itu i saker som gör att det är jobbigt att åka dit.. Jag måste ju kunna åka till min hanna och till min kära bror och hälsa på utan att känna att det är jobbigt.

Jag är iaf glad att hon kommer till mig på måndag och bor med mig i huset till tisdag, en natt är bra. Vi planerar en utgång på måndag och sen en i Öret lite senare. Jag ska ju iväg på en roadtrip med mammasen i slutet av månaden, tror ni jag längtar. Jag vill bort och jag vill bort med mamma.Det ska bli så mysigt, vi ska va i stugan i Båstad några dagar och sen åker vi vidare till Gotland. Jag längtar, nu ska jag sova.

kärlekskrank



Är på det här humöret just nu, låg i badkaret och bara fundera. Är inte det underbart ibland? Fundera över livet, vad som ska göras och vad som kommer hända framöver. Jag kom dock inte fram till något, jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv ännu. Ut och resa är prio ett, just nu vill jag resa runt i USA! Back to lovesongs

goodbye my almost lover.



Min kära Emma Vieweg knows me, hon kan min musikstil.. Tack för låten, den är hur fin som helst..Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, imorgon får jag tillträdde till huset, imorgon ska jag ha myskväll med Adina, på lördag åker jag nog till min älskade camilla i karlskoga, jag saknar mina bröder i Oslot, jag flyttar dit snart. Vill inte vara kvar i Karlstad, flyttar min kära storebror till Örebro så kommer allt bli dubbelt så jobbigt, varför ska dom alltid flytta till dessa ställen. Det kommer säkert sluta att han bor granne med någon utav dom. Kul, jippi! Jag älskar mitt liv! Nu ska jag som sagt bada, sen ska jag läsa en bra bok och smsa lite med min vän johan h som är en väldigt snäll prick.. :)

torsdag snart fredag


jag saknar min twin. 

Nu blir det att skriva klart mitt cv och sen lite mat i magen. Sen ska jag göra världens finaste tårta till världens finaste pappa. jag har tagit ett beslut, jag ska inte till Mr. har dock inte sagt ngt, men nu är det han som får undra..

natti

Nu har jag sagt hejdå till mina fina kusiner, dags att börja nedräkningen tills nästa sommar.. Men tiden går snabbt!! :)
Ska sussa nu, imorgon blir de lugna puckar o en del fix. Vill träffa min bästis marie, men det kommer nog inte hinnas med, tyvärr. Jag får vänta till helgen då vi kan ha mys kvällar hela veckan i ett stort hus tillsammans.

 Får se om jag drar iväg till mr H på fredag, inget säkert. Vill nog stanna hemma och bara va.

blir så trött på vissa människor

rubriken säger allt.. nu får det vara nog ett tag.. jag har lust att fly med mina kusiner hem till new york, men först hem till båstad och sommarstugan. Imorgon fyller världens bästa pappa år så nu ska jag och mina älskade storebror david åka o köpa en present..
På fredag åker jag till Örebro och myser lite, kan jag nog behöva..


Älskar dig min fina pappa!!


det är alltid jag som är den som försöker mellan oss.

Jag är trött på att alltid vara den som försöker mellan oss, jag släppte allt för ett halv år. men nu börjar allt komma tillbaka, men inte på samma sätt. denna gången kommer jag inte bli ledsen, för nu är det på mina vilkor.. Jag känner inte samma dragning. Men när jag ligger där i hans varma famn på fredag så kommer nog kännas som det var förut. Ska jag åka eller ska jag inte åka?
Ska jag försöka  ge allt en chans till...

Imorgon ska jag umgås med bästa fanny som jag inte träffat sen studenten, vi har en del att ta igen. På kvälla ska vi ut o äta med släkten, trevligt trevligt. Då ska jag ta mig ett glas rose, det är jag värd.!!
Nu ska jag krama kudden!! Pussss!

Helgen slut

Idag är jag bakis, likaså igår. Så nu ska jag lägga mig i mitt nystädade rum och njuta av lugnet.. Ikväll blir det godis, min sista godispåse för imorgon börjar springturerna igen! Som jag längtat! :)

....

Saknar dig och känner mig halv nu. För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

home

Im home from Oslot.. Har haft bra dagar, men orkar inte berätta idag. Ikväll kommer mina små söta kusiner hem på besök, så jag ska krama sönder som alla. Nu ska jag slänga mig i soffan. Orkar inte med solen idag!

RSS 2.0