tlöttis

Veckorna bara springer förbi.. På tisdag är det 1 juni. Det är sommar! Jag är glad, idag är jag trött. Inatt blev det inte många timmars sömn. Dusch blir det nu, sen sömn. Imorgon har jag sovmorgon till kl 10. Natti

always better togheter



Jag älskar min Marie. I really do. Hon är en sån människa jag vill ha med mig to the end. Jag vill att vi ska sitta tillsammans på ålderdomshemmet och prata om galenskaperna vi gjorde som unga. Och spana in lammkötten till skötare.
Jag vill ha henne som min tärna när jag står framme vid altaret och säger ja till min blivande man. Jag vill att hon ska va  gudmor till mina barn.
Skulle jag tappa dig på vägen så vet jag inte hur jag ska hitta fram.

Det här är en tjej som gör min vardag komplett. Utan dig så vet jag inte va jag skulle ha gjort. Så mycket som du gör för mig är helt sinnes. Jag hoppas innerligt att jag gör lika mycket för dig bästis!

På måndag är det en stor dag och jag kommer hålla alla mina fingrar och tår för dig
Jag vet att allt kommer att gå bra. Är så glad för din skull.


ALWAYS BETTER TOGHETER BÄSTIS!




nattinatt

Jag tänkte mest bara gå in här och skriva godnatt. imorgon börjar allvaret.
puss

saturday i love you like gold

Ikväll är det fest som gäller. Det var ett tag sen nu. Det ska bli kul, först blir det amerikans fotboll, se om killarna kan lyckas vinna. Nu ska jag plocka undan på mitt rum och sen blir det systemet. Puss

pussspuss

Hajhajhaj!
Dagen på jobbet var tung, jag var så fruktansvärt trött för natten har varit tung. Kom hem från jobbet och tog det lugnt. Nu på kvällen har jag träffat Emelie! Har varit ett mord här på färjestad, lite scary.. Jag bor ju här, här är det tryggt trodde jag. Imorgon får jag nog ta taxi hem från min utekväll.



Jag är så kär. Om jag får som jag vill så har jag en liten om ett år eller mindra. Va skönt det vore med sällskap.
Har hittat två bra kennlar som jag kommer ta kontakt med, men som sagt om ett år har jag i sikte. Då ska jag ha en liten goding, nu ska jag nanna och drömma om lilla lucky.

making love


;jag just nu!

sådär ja, nu är jag nyduschad och ren. ska krypa upp i sängen och kika runt lite innan jag går o lägger mig i soffan. nu är det min tur att lämna från mig sängen för bror o hans kompis från gbg. jag är snäll! men har jag tur så blir de bara tills lördag, men det går det med. imorgon är det jobbigen som gäller, kommer bli spännande. men hörre ni mina trognaste fans, vi hörs imorn. puss

LuckyLuke!



Dagen kommer att tillbringas framför datorn och läsa om denna söta hund bilden ovan. Är den inte söt? Denna lilla Lucky kommer va bästis med min bästis hund Luuuuuuke (Lukas).

trött trött trött

Imorgon när bästis sätter på sin dator på jobbet kommer hon bli glad, för nu uppdaterar jag. kommentera då, puckobästis :) inga inlägg om jag inte får nå kommentarer. nu ska jag nanna, imorgon är det klockan som ringer kl 06.00. imorgon får jag även se på ögongodis som jag har fått hela förra veckan o denna, mums! natti

WORDS?

och där blev jag less. va fort allt kan vända. att jag alltid ska känna mig träffad. men jag har nog några för många personer som bryr sig för mycket och vill mig lite för väl. eller det är ju bra. men just nu behöver jag inte det! just nu gör det bara mig ledsen. till och med så att tårarna rinner ner för min kind.. nu ska jag äta, sen går jag och lägger mig.
1 juni ska hela familjen till akademiska i uppsala, vad som sker får vi se. jag är bara glad att twin kommer hem imorgon, det enda jag längtar efter nu.

vinter i april

hahahahhahaha
jag har inte kommit ut än. jag sitter fast i stolen. jag är hängig och trött men sjukt sugen på magnum mandel, vill pussa på lexi gumman också. tar cykeln och tar mig mot pekås och sen mormor för att hångla med världens bäst hund. Ha en fin kväll. 18 timmar kvar tills jag får se honom. MIN BÄSTA KOMPIS!

söndag

Jag vet att ni tycker jag tjatar. Men det är 24 timmar kvar tills min twin kommer hem! Nu ska jag ta mig en promenad så tiden går snabbare. Imorgon hoppas vi dagen går snabbt! Kramkalas.

saturday i love you like gold

min lördag kommer gå i ett tecken som heter slappa. jag ska ligga inne hela dagen nu. tog en promenad ner till pappa för att fixa min cykel, nu kan jag cykla varje dag till jobbet det menas att jag får sova ca 30 min extra. nu ska jag kolla på gg o bs. puss

God natt

Jag saknar dig!!

break your heart

Hej!
idag har det varit en tung dag för mitt huvud och hals.. va sjukt varm i morse på jobbet så min feber va hög, men jag kämpade på och va kvar. nu är jag hemma och ska käka lite, tvätta av mig sminket och lägga mig i soffan och kolla på tv. Puss!

night night

Nu går jag och lägger mig i sängen o kollar på A walk to remember. Tjoflöt!

brrrooooo



toker, du saknas här hemma..

Dady is home

Hey hey hey dady is home :) vi har haft kramkalas, nu ligger jag i soffan och vilar. Är sjukis !:( blir alltså en lugn kväll för mig med pappa. En månad att ta igen, nu är snart la familia samlat! Bästis skicka en så fin bild till mig förut, du är så söt! Pussis

footprints on my heart



såhär trött o hängig ser jag ut nu. jag ska kasta av mig kläderna och lägga mig i sängen, nu nyser jag.. god natt!

....

here we are at the finish line, this time is making me slip right throug your hands..

Måndag morgon

God morgon!! Idag ville jag inte gå upp, jag var helt död o mådde så illa. Men det var bara att gå upp och se glad ut. Hade svårt att somna pga snuva. Hoppas det är bättre imorgon, imorgon ska jag även ha kramkalas med pappa. Ska bli underbart att ha honom hemma! Jag tänkte bara säga hej för bästis läser. Hoppas du blir glad nu och jag saknar dig så! Jobba lugnt de ska jag göra. Pussa

du äcklar mig!



Nu är jag under samma tak som mamma och bror D. Jag ska nu gå och lägga mig. Mamma berätta något nyss som gjorde mig arg och väldigt ledsen. Jag orkar inte! Det känns som jag håller på att förlora det som betyder mest för mig. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det jobb som gäller. Känns som jag kan börja gråta när som helst..
Jag tänkte på en sak nyss, igår när jag vakna så hade jag en person bevid mig. Det var mysigt, imorse när jag vakna så vakna jag upp själv.
Det var tomt, men det var nog bra att jag vakna ensam för jag hade snorat ner hela sängen typ. Imorgon kommer jag också vakna upp själv. Jag saknar redan dom där pussarna i nacken som man får och armen som läggs runt en och han håller om mig tills vi tar förnuftet till fånga och tar tag i dagen. Men den här jävla uppförsbacken, den verkar aldrig ta slut.. Nu är det slut på det roliga, jag hatar mig själv för det här. Det var mysigt i 24h, nu kommer det vara ett helvete i några dagar. Men jag får skylla mig själv.


snart är min favorit hemma igen

åhhhåååååh, prata precis med twin. fan va jag saknar honom nu, jag tror jag ska avlida av saknad. 1 vecka kvar, sen får jag ha honom hemma, ett tag iaf och jag hoppas jag får ha  honom för mig själv.
nu ska jag käka lunch, sen får jag nog vila lite. mitt huvud gör så ont.. ha en fin dag!

night of the hunter.

Det jag gjorde i fredags va nog de dummaste jag gjort i hela mitt liv. men nu är det gjort. ligger i soffan och lyssnar på 30 seconds to mars, bra band bra låtar. Ska ta mig ut en sväng, örebro bjuder på fint väder idag. ibland blir det inte som man tänkt sig, men så är det. jag överlever och jag fick väl nu bevisat än en gång att detta inte kommer leda någonstans. nej nu får jag gå ut, måste styra hemgången med mina bröder hemma i karlstad. skulle va skönt o åka bil hem. nu säger jag hejdå. puss

do not leave me in this abyss, where i cannot find you.




jag har gråtit lite till filmen dear john. fin film, snygg kille i huvudrollen. nu laddar jag hem bs, gg och oth. kan bli en fin natt.
igår hade jag en fin natt, eller var den fin. fick sällskap runt halv 4 och va rätt trött då. hoppas personen ifråga kommer lite tidigare idag om personen ens kommer. jag kommer iaf ha en slapp kväll, ska ta fram lite chips. snäll syster som jag är så har jag handlat lite åt den fattiga studenten till bror som jag har. imorgon är det redan söndag och sen är det måndag och jobb. på tisdag kommer pappa hem och ingen kan va mer glad än jag. en månad utan pappa är ett helvete. nu ska jag kolla va som finns på tvn medans jag väntar på att få hem mina avsnitt. hoppas ni mina trogna läsare att ni haft en bra helg. puss på er.

Trött & tycker synd om mig själv...

Klockan är 01.11 jag är trött o mår bajs dåligt. Min hals gör ont, mitt huvud gör ont! Är i Örebro i brors lägenhet, har haft en mysig kväll med mig själv och nu skulle jag vilja somna. Imorgon ska jag träffa Hanna, blir en runda på stan och en massa skit snack. Nu ska jag vänta på John blund!! Natti

RSS 2.0