moschi moschi

jag och min söta vovve säger god natt Nu.. Vi skedar och har det mysigt. Hon har somnat, ligger på min arm och snarkar. Skönt att jag får lite sängsällskap iaf. Min gosis! Natti natt.

jag lever

Im alive.
Jag har magsmärtor som heter duga nu. Jag ska slänga mig i sängen och hoppas det blir bättre. Imorgon är det fredag, jag och twin åker till örebro 09.15 och hämtar hem storebror. Vi kanske hörs imorn, jag saknar mina bästisar marie och malin. Puss


Onsdag

Hej!!!!
Jag är helt slut, det är första gången på hela dagen jag sitter ner. Mina ben värker. 07.30 kom det en väldigt söt hund och la huvudet på min säng. Hon grät! Lite små ledsen eftersom hennes matte har lämnat henne för NY i 3 veckor. Tur att hon har mig. Hon fick hoppa upp i min säng och sova en liten stund. Det är egentligen strängt förbjudet säger mormor. Men när hon bor hemma hos oss så är allt tillåtet. Har hängt med Malin en sväng, sen träffa jag moster ullis och fick med mig ett par skinnbyxor från monki. Dom inviger jag i helgen. Nu ska jag snart ta lilla gumman ut för sista promenaden. Fortsätter jag i den här takten så kommer jag tappa 10 kg ;) Nice!

Ha en bra kväll, som ni kanske märkte blev det inget örebro. tacka gudarna för det!!!!

dont rush

Blev inte många timmars sömn inatt heller. Efter den hektiska kvällen, kan inte önska mig något annat heller så. Tack emelie för att du orka med mitt "skrik" igår.Idag är det en ny dag. Jag ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch. Sen traskar jag hem till mormor och sen sätter jag mig i bilen och åker till Örebro. Jag åker hem ikväll! Nu blir de dusch. Puss!

kokar över

Jag är så jävla arg nu att jag kokar sönder som jag brukar säga. Jag har aldrig varit med om maken alltså. NU är det defenitivt slut!
I helgen blir det all in för att glömma bort vardagen. GODNATT!

radiotjänst, vilka ägg de finns.

Jag fick precis ett samtal från radiotjänst.

Gubben:Hej, det här är från radiotjänst.
Jag: Jaha, hej.
Gubben: Har du  betalat licensen eller har du en tv?
Jag: Nej jag har inte det.
Gubben: Har du inte betala licensen eller har du ingen tv?
Jag: Jag har ingen tv...
Gubben: Har du ingen tv?
Jag: Nej!
Gubben: Lever vi på 60-talet?
Jag: Ja tydligen, jag är student.
Gubben: Jaha, jag har uppfattat att alla studenter har det så himla bra nuförtiden, men extra jobb oså.
Jag: Nej inte jag, jag har ingen tv och har inte råd. Jag lever på 60-talet.. KLICK!

Hahahaha, vilken jävla idiot! Han gjorde min kväll och emelies också tror jag.

love it




HAHA, jag älskart!!!

i proud to say, i got you


ny vecka nya möjligheter

Nu ligger jag här igen och kan inte somna! Imorgon ringer klockan 09.00 och då MÅSTE jag upp. Jag är fortfarande delad över hur jag ska göra på tisdag.

Zandra, jag har ingen aning om hur vi ska göra den här gången. Men något fint ska vi nog komma på, enkelt ska det vara iaf. :) we keep in touch..

nu blir de natta,eller ska försöka iaf.


söndagsmiddag hos mormor

Nu ska jag ta tag i denna dag. In i duschen och göra sig lite fräsch. Om 2 timmar är det dags för middag. Känns som jag precis som jag har vaknat och det har jag ju egentligen. Hppas jag hinner träffa min fina bästis marie som jag inte träffat sen juldagen?!?? Detta är hemskt, va längesen vi hade ett sådant mellanrum på våra dejter. Men tack för att det finns telefoner. Imorgon är det en ny vecka och då är det dags att börja plugga teori. Jag ska ju ha det där jävla körkortet i vår. Håll tummarna!
Peace!

payback is a biatch

 Det här med att somna verkar inte vara min grej riktigt... Skulle vilja slockna Nu.. Tankarna är på en helt annan plats nu dessvärre. Klockan tickar iväg o jag blir stressad. Jag saknar H.R, typ Nu..

do you remember?



Min lilla ipod fick ljuset tillbaka nu också. Vad mycket hon tål! Hon fyller 3 år om 2 månader. Duktigt tjej. Jag somna halv 10 och vakna nu. Kul.. Jag vill ha sällskap nu, kan nån komma och ge mig lite varma kramar och goa pussar. haha! Imorgon är det middag hos mormor som gäller. Finns inget godare en mormors mat. Idag krama hon om mig och bad mig bo i hennes lägenhet i 3 veckor så Lexi känner sig som hemma. Jag är alltså med lägenhet i 3 veckor. Mysigt. Tur att jag har en vakthund som räddar mig om nätterna annars kan de ha blivit jobbigt. Nu ska jag försöka blunda, kan inte va uppe till 4 längre. Har totalt vänt på dygnet. Inte bra!! Natti, dehar jag väl sagt 3 gånger redan :P 


Min fina ipod trodde jag hade sett slutet.

Min ipod ville också bada, hon trilla ner efter 3 låtar. Jag var nära till tårar, trodde hon dött. Men med en hårblås så räddas allt. Nu funkar hon igen men dock inget ljus. Men bara jag får ljud så är jag nöjd. Puss!

varmt bad

Jag är helt slut! Vi har varit i var enda möbelaffär i hela stan. Nu har han bestämt sig och den är köpt. Mitt huvud funkar inte som det ska. Fick en underbart god middag av pappa och nu ska jag faktiskt lägga mig i badet och njuta. Sen ska jag försöka se på någon bra film och bara va ensam. Det är så himla skönt. På tisdag blir det Örebro och göra affären klar, sen får vi se om jag stannar eller ej. Nu vill min kropp ner i ett varmt vatten.
Peace!

DET GÅR INTE SOM VI VILL

God förmiddag!
Just nu går inget som familjen flygar vill att det ska gå. Men vi håller våra tummar att det ska lösa sig. Ska ut på stan med kristian och mamma nu. Later!

it's all words

Det är svårt att somna när man har så mycket frågetecken i huvudet. Saker som jag så gärna vill ha svar på. Verkar aldrig som jag kommer få svar på det. Det är samma melodi hela tiden. Jag trodde en del problem växte från en med åldern. Är man dum om man tänker så? Ibland har det funkat, men tydligen inte med det här. Jag måste lära mig att sätta mina känslor åt sidan. Kärleken är blind!

Jag är skakis, jag mår illa, jag är trött, jag spyr snart. Vad fasiken är felet på mig? Jag vill somna pronto! Vill inte vara rädd längre att jag ska få ett sms där det står något som jag absolut inte vill veta. Klockan är nu 02.36. Jag vill bara kunna blunda och tänka på något bra. Nu ska jag stänga av datorn, blunda och tänka på min tid i New York hos min andra familj. Det var den bästa tiden! Jag längtar tillbaka, tiden går så snabbt. Det var nu 3 år sedan jag satt mig på flyget helt ensam. Jag är stolt över mig själv! Jag kan om jag vill. God natt igen för tredje gången.

 


SKAVLAN





Det är dags att göra något nytt med mitt hår snart. Va inne hos min frisör idag och hon fråga va vi ska göra den här gången. Antingen blir det löshår eller så klipper jag  av allt. Jag måste säga att jag är grymt sugen på Rihannas frisyr. Hon gästade Skavlan idag som jag totalt glömt bort. Tacka gudarna för Svtplay. Jag får suga på denna karamellen lite till, kan inte ta något beslut nu. Men va tycker ni mina trogna läsare? Ni är ju några stycken så ni kan ju lämna en liten kommentar så har vi en omröstning. Puss på er!

tummen mitt i handen

Helvete! Där försvann min fina design som Zandra gjorde. Helvete, vilken knapp tryckte jag på. Bajs!! Jaja, nu får den se ut såhär tills min vän zandra kan hjälpa mig.

god only knows

Vill bara ge mig lite extra cred så här på fredagskvällen. Jag har nu laddat hem ca 5 album, min ipod sprängs med bra musik. Imorgon får det nog bli en joggingtur, ja de får de bli. Behöver röra på fläsket. Nu ska jag sova, blev sen inatt. Men dock fick jag mig en jävligt bra natt. God natt!

REBIRTH

Jag och datorer går inte riktigt hand i hand. Jag kan trycka på startknappen och gå in på mina nödvändigheter. Nu har jag kommit dit där jag vill lära mig att ladda hem lite musik. Jag har tömt hela min ipod på musik. Nu är ju problemet att tanka ner musiken. Jag har fixat bitcomet och försöker förstå mig på den tekniska världen. Det går lite bra iaf. Det laddas hem och jag kan fortsätta leta efter bra musik. Har någon tips så kom gärna med dom. Jag lyssnar gärna på kärlekskrank & rnb. Det är min stil. I skrivande stund så kommer nu min oskuld tas i nedladdning. Albumet är klart, Rebirth.. Wiiiiiho, im proud!

Min nya man




Jag vet inte om  jag har berättat att jag är kär, IGEN! Men denna gången har jag en kändiscrusch. Damn, vilken kille. Jag tror jag dör! Hans röst gör så jag får rysningar. Kan inte bli bättre. Mums, han ska jag mysa till ikväll. Blir alltså lugna puckar för mig. Storebror kommer hem ikväll, im happy. Imorgon ska vi gå på Ikea har jag bestämt. Idag har jag lagt undan soffan åt honom, snart är han med lägenhet i finafina örebro. Lyssna på låten, den är sjukt bra. Min älskade John Mayer!

äntligen fredag



Godmorgon!
Snart kommer Petra på bilden och hämtar väl upp mig. Vi ska hem till hennes föräldrar och dricka kaffe. Mysigt! Tur att nån drar iväg mig på något, annars hade jag blivit liggandes här inne. Nu blir de dusch och få på mig lite kläder.
Jag säger hej till dig petra om du läser, du är ju trots allt min trognaste läsare. :)

lost then found



Idag har jag inte fått i mig mycket mat. En liten kassler bit, börjar kännas i magen nu. Ska ner till pappa och äta middag med honom. Sen kan man hoppas på att jag får lite sällskap ikväll, men jag vet hur de kommer sluta. Om  inte personen slår sig i huvudet på träningen :) Nej nu svimmar jag snart, så hungrig är jag. Som ni ser bjuder jag på en ego bild, men mina vänner ni älskart and i know it.
Puss på er.

and then i kissed him

Nu är jag vaken. Det har jag snart varit i 60 min. Har fortfarande ryggläge i. Ska väl ta mig upp snart. Lyssnar på kanske världens finaste musik. Soundtrack till Pearl Harbor som är min absoluta favorit film. Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Kanske återkommer när jag har något roligare att berätta.
Hade!

ho den där emelie gör mig gla hoooo



Det finns en tjej som kan hålla mig vaken om nätterna och det är emelie. Jag ligger dubblevikt varje gång vi samtalar. vi har gjort så många sjuka saker tillsammans, finns en del minnen. Snart kommer hon hem till sverige och planerna är stora. Nu ska vi snacka vidare sen blir de sömn!
Puss!

she wolf

God förmiddag!
Att vakna 12.30 är ingen hit direkt. Tur att jag ska iväg och röra på mig snart så jag blir pigg. Har inte så mycket att säga. Sälen närmar sig, ska bli så himla skönt att komma bort och umgås med bra bruds. Nu kurrar magen, dags för mat.

försöker somna med ett brustet hjärta.



Sömnproblem är aldrig kul. Tacka gudarna för att Emelie är vaken där på andra sidan. Mitt huvud dunkar och jag är rädd.
Imorgon ska jag träna och sen ska jag hem till Marcus för filmkväll, mys. Va längesen jag krama om min bästis marcus.
Nu ska jag försöka sova, men först säga ett långt hej då till fina emelie. Puss

friends forever

Min allra allra bästa killkompis marcus falk ställer upp för mig i vått och torrt. Kom några tårar förut! Herregud vilken fin vän du är.

Ikväll blir de lugna puckar, ska ta mig en promenad tänkte jag. Ner till pappa! Är så fruktansvärt arg på en viss person så jag är inte riktigt mig själv just nu. Därför blir det en dusch och sen promenad, för mig själv..Mormor är här också, så jag tar med hunden. Puss

your love is my drug

Med en turban på huvudet så ska jag somna in till Glee. Imorgon är det dags för träning med big sis och på kvällen ska jag iväg o kolla på när lillkusin spelar match, mot ingen mindre än MR. Ska bli intressant. Nej nu måste jag börja se, klockan rinner iväg. Ska skicka ett grattis sms till Emil också, o de ska jag göra NU ser jag. Jag hann, precis 00.00. Wiho!! natti natti

I know what you like boy i know your type, working every girl on your phone all night sayin you wanna play.. So have your fun!


du är som att gå på glas

JAG VILL HA ETT JOBB!!!!

Nu börjar jag bli jävligt less på det här. Ibland ångrar jag att jag sa upp mig från Telenor. Jag tar vad som helst, bara jag får lite cash. Månadsskiftet åker jag o J förmodligen till Branäs och kollar läget lite. Får se om det är nån mer som ska med. Nu ska jag leta jobb.

take me away


;Bora bora.

Skulle inte tacka nej till en flygbiljett till Bora bora nu. Hängmattan där är min! Kolla va de skulle kosta att dra dit, bara flygbiljetten kostar 19.000. Där försvann min dröm. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på New moon ist, nått i magen måste jag få också. Imorgon är det dags för ett träningspass, känner mig bra i halsen och örat.
I veckan kanske jag får besök, här ska de pratas vett. Later!

tacos o film, mys!

Nu sticker jag och M till F för att käka tacos och kolla på film. Ska bli skönt att tänka på annat. Inatt ska vi ha en riktigt myskväll jag och M i hennes 120 säng. Ont i mitt lilla huvud har jag också, men det går nog över snart då jag får skratta ist för gråta. Puss!

stop crying

Jag kommer att spendera några dagar hos M. Ingen uppd kommer det att bli. Jag ska ta hand om min invalida vän och hon ska ta hand om mig. Tur att man har såna fina vänner. Nu ska jag kila. Puss!

my sisters keeper

Precis kollat klart på my sisters keeper, hjälp. jag har gråtit som ett litet barn, mina ögon är svullna så jag knappt ser. Den ska mamma få se om hon klarar det. Nu blir det snart sänga. Hörs

gosimosi

Tacka gudarna för att jag har världens goaste hund. Idag låg vi på morbror peter golv och kramades och pussades lite. Snart är hon hemma hos mig i tre veckor, jag ska skämma bort henne. Nu ska jag sova.

mys på tåget

är det bara jag som tycker de är mysigt att åka tåg!? Just nu är rälsen i skogen. Vi svichar förbi alla träd som är täckta med snö. Om en tim är vi hemma, ska bli underbart. Jag har saknat min säng. Nu ska jag plinga min fina bästis marie. Hörs later.

Oslo

Jag och soph knalla ner till bryggan för en kaffe med min goda vän hampus. Det sluta med två olika klubbar, öl och champange. Nu ligger vi här hemma och ska sova, ska somna in till göta kanal är det tänkt. imorgon skulle vi åka hem, men vi ändrar nog det till på lördag. Hampus har övertalat oss att stanna för att gå ut imorn. Nu blir de sova. 
Natti.

8 mile

Idag har det varit en sjukt dålig dag. Jag är less. Jag längtar hem till mamma & pappa, helt sjukt. Vart borta 1 dag. Skönt att det blir hemfärd på fredag och förhoppningsvis bio med mammi på kvällen. Nu ska jag krypa upp i soffan och prata med min fina sophie. Puss

Titanic

Resan gick snabbt och enkelt. Vi fick ett träningspass från station och hem till lägenheten. Mina hjul på resväskan strejka och här i norge verkar dom inte veta va en snöplog är. Haft en hel mysig kväll med sophi amanda och bror. Nu ska jag och soph bädda upp och sen lägga oss o kolla på titanic. Imorgon blir det stan och söka jobb. Natti.

Oslo

God morgon!
Nu far jag och sophie iväg till Oslo och är åter på fredag igen. Ska bli så skönt att komma bort en liten stund.

vem lämnade vem

jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå...

seven heaven

God morgon o god förmiddag!
Nu är snart alla mina to dos klara. När de är klara ska jag traska ner till stan och sen kanske jag ska ta en sväng förbi marie. Nu blir det att fortsätta att ringa runt.

Nytt crib

Mamma har blivit med lägenhet. Nu har vi en lägenhet i Örebro. Bror kommer trivas så himla bra där. Snart är det inflytt och vem är gladare än jag. Imorgon ska jag springa ner på stan och kolla om soffan han vill ha finns kvar. Sen ska jag kolla på en massa annat dylikt. Min hals är fuck up, kan inte svälja. Nu ska jag sova, va uppe 06.15. Jag är trött..
Natti

lila är fint





Im in love. Dock ser jag att det inte är samma lila. Jag måste hitta byxan till jackan sen är jag redo att inta backarna. Just nu skulle jag vilja skita pengar.

På måndag ska jag göra något som jag egentligen vill skippa. Jag måste höra av mig till Mr också och det vill jag absolut inte, men det är ett måste nu. Helvete!!! Nu ska jag sova.

saturday I love you like gold

Spinningen blev inställd för min del, min hals vill inte jobba med mig. Somna in runt 04.00. Fick ett samtal av pappa runt 03.00. Imorgon kommer han hem. Dessvärre är det ingen hemma och tar emot honom. Men runt 21.00 stormar jag lägenheten och kramar världens bästa pappa. Som jag saknat honom! Nu måste jag fortsätta styra upp lägenheten och sen fixa käka till både mig och pappa imorgon. Han saknar min goda köttfärssås. Me like!
Vackert väder är det ute också, fick ta del av det förut på promenaden ner till Sundsta. Puss

Wii



Med denna låt tackar jag för mig ikväll. Jag har haft världens bästa dag och kväll. Dängde mallan på backhoppning förut, vi spelade alltså wii. Jag har aldrig sett henne så putt. De kändes riktigt bra faktiskt. Slog till med två hopp och fick ihop 338 m. Slå den om ni kan! Imorgon är det spinning 10.30. Nattis

no there is no longer you and I - you and I

Nu är jag utvilad. 13 timmars sömn blev det. Jag är som en ny människa. Nu ska jag sätta på mig långkallingarna och ta en promenad hem till pappsen. Dags att fixa klart! På söndag kommer han hem, imorgon går hans flyg från värmen. Ska bli kul och se hans min när han möter kylan. Som de ser ut nu så drar jag och en hel drös snygga brudar till sälen v10.
På söndag gör vi även en trip till Örebro och Arboga. Örebro är det lägenhetsvisning och Arboga är det hockey. Nej nu får jag nog snabba på här.

helt slutkörd

Klockan sex kom jag hem från Sats. Det va så fruktansvärt skönt och roligt. Vi avsluta träningen med bastu o dusch. Imorgon går vi på't igen. Nu ska jag sova, är helt slut. Mamma bädda min säng så jag känner mig just nu som en prinsessa. Jag saknar min bästa vän marie, men henne får jag se över ett spinningpass på lördag morgon. nattinatt på er

dags för träning

Min dag börja inte bra. Jag är fruktansvärt less på arbetsförmedlingen. Men nu är det löst hoppas jag och pengarna rullar in till veckan hoppas jag! Ska nu gå och möta sis och vi ska beta av ett träningspass. Ska bli så skönt att få springa ur sig all dålig energi. Nu måste jag springa ser jag. Puss


luvasweden.se




Im a big fan. Dessa mössor är precis va jag vill ha. Ni kan beställa hem dom på www.tuvasweden.se. Jag tror dock jag ska virka en själv. Det får nog bli en svart, de funkar till allt. Men bilderna visar mina favoriter. Nu ska jag börja städa här hemma. Det ser ut som hej kom och hjälpa mig. Jag har skjutit så på det, har haft 3 veckor på mig och jag börjar när det är 4 dagar kvar. Tjipp tjipp

6/4

God förmiddag!
Jag är fast klistrad i soffan. Kommer inte upp! Vill inte möta kylan ute. Katterna skriker väl där nere hos pappa. Åh va drygt detta är. Pappa kommer hem om 4 dagar. Tacka gudarna för det. Sen drar jag till Oslo, ingen mindre än Sophie hänger på. Nej nu får jag nog gå, annars dör dom väl dom små liven och de vill vi ju inte.

kul jul




Såhär kul har jag och emelie klockan 03.00. Dock är hennes klockan 21.00. JVM finalen förklara saken varför jag är vaken såhär sent.. Inte bra det här. Imorgon sover jag ut rejält!


jag njuter av livet

so yesterday.
nu vill jag till brorsan i oslo.

paradise hotel

Jag älskar att min mamma är mer inne i ph än mig. "Herregud, har dom inga kondomer där. Hela högen kan ha klamydia."
Vem tror ni åker ut idag? Nu får de vara slut så jag kan sätta på JVM, de är ju för fan match om tredje pris.

backstabber


Kesha



Jag är kär ännu en gång... I Kesha's album! Tacka gudarna för musik. Ändrade planer inför lördagen. Det blir Karlskoga, hockey och fest. Kan sluta bättre den här gången en senast tycker jag. Ska bli kul och träffa Madde igen, henne har jag inte träffat på ett tag. Hoppas jag hinner med och träffa Nathalie och lilla Louise. Åter till musiken.

Glee

Det blev ingen träning imorse. När jag vakna upp så kunde jag inte svälja. Imorgon bär de av till husläkaren så får han ta sig en titt. Jag satt ist på mig varma kläder och gjorde ärenden med Malin. Nu är jag hemma och är dödstrött. Betar av lite Glee och det är nog en utav de fjantigaste serierna jag sett. Men som jag är så måste jag kolla klart på hela säsongen innan jag uttalar mig om något dyligt.
Ikväll kommer mr j hem från en liten semester han gjort. Jag längtar lite tills de plingar till i mobilen faktiskt.
Nu får jag nig stänga ner här så jag hänger med.
5 dagar kvar tills pappo kommer hem, puss!

what you got

haha, jag dör! va händer med PH.
spotify är bra grejer, sitter och lyssnar på O:s spellista, den är grym. Jag blir festsugen utan desslike. Man kanske ska slå på stort i helgen? Dra ihop ett gäng at my place. Ja så får de bli! Efter ph blir de sänga, imorgon är det träning med big sis som står på schemat. Lovely!

coffee and cigarettes

Nu ska jag lägga mig raklång i soffan och kolla på Glee, jag fastna förut och bad bror D ladda hem hela säsongen. Jag ska äta mormors blomkålssoppa också, sen är jag nog däckad. Men ni glömmer väl inte PH idag?! Det är ju för fan dubbelavsnitt, jag kommer sitta slickad framför tvn. Hej skandaler!

söta lilla luuuuuke



Jag vet inte om jag har sett något sötare än min bästis lilla luke. Han är så gosig, världens finaste vovve. Dags att leka med han i veckan, tråkigt att han fryser så när det är snö. Kanske ska sticka en tröja åt honom. Han passar som tomte iaf.

something corporate - konstantine


allt har en mening

Jag bara älskar jon kate och åtta barn. Det är på tvn nu och jag är fast. Jag kommer väl få tvillingar när jag får barn, de finns ju i la familia så att säga. Ska snart laga mig lite lunch och sen börja fixa ordning i hemmet här hos pappa. Få tag i mormor måste jag också få, me and some friends planerar en liten trip till fjällen. Jag har haft sådan abstinens efter bräda och skidor nu i några veckor så det är helt sinnessjukt. Jag bara längtar till pudret.







4/1

Jag känner mig bättre idag. Det ska jag fira med en promenad hem till pappa. Sitter just nu i telefonkö tilll arbetsförmedlingen. Plats 96 och 18 min ska de ta. Helevete. Har plats 21 nu och det har bara gått 8 min, dom imponerar på med. seee yaaa


kärlek vid sista ögonkastet

Tror ni att jag kommer orka hålla mig vaken till kl 03.00. Det tror inte jag. Mitt huvud dunkar sönder och jag trodde mitt sällskap skulle komma. Men så fel man kan ha! Frågan är om det är värt det att vara vaken och sen matchen.
Ska lyssna på min nya favorit låt nu, den är tung!! Ha en bra natt.

sommar, tack!

Så säg mig vad vi väntar på, 
säg mig vad du tänker och allt vi lämnat kvar här är allt förlorat.
Jag är dig tills jag ändrar mig, är dig tills jag vänder mig,
allt vi lämnar kvar där allt förlorat dör.

Saknar dig gumman!
Jag räknar ner dagarna. :D





min och emelie roadtrip till mellerud, mys!



hur länge ska man behöva vara sjuk?



Jag insåg snabbt att det inte blir nån bio när jag reste mig upp. Detta börja bli blytungt. Är det inte bättre imorgon så måste jag åka till doktorn. K har bihållsinflamation.  Jag går in på min andra vecka som sjuk. På söndag börjar även mitt favorit program i en annan del av köping. love it.
Måste försöka få mig i något i magen, sen ska jag börja spåna på ett bröllopstal jag ska hålla för big sis M. Shit, det är ganska stort att lilla jag ska hålla ett tal för ca 100 gäster. Är så glad för deras skull så det är helt sjukt och jag längtar sååååå.

when it was good

Det verkar som jag aldrig ska bli frisk. Har rört mig lite mer idag iaf och är helt slut. Jag och mamma ska försöka gå iväg och kolla på luftslottet som sprängdes ikväll. Hoppas jag orkar! Ligger och kollar på biggest loser på tvn, helt sjukt va dom går ner i vikt. Matlust har jag ingen direkt nu när jag mår bajs. Nej nu ska jag fortsätta och vila.

natti

Nu slänger jag in handduken och går o lägger mig.. Somna i soffan o vakna upp och mår bajs. God natt

8 dagar kvar

8 dagar kvar tills pappi kommer hem. Jag längtar! Nu ska jag kolla på föräldrafällan, hoppas jag somnar in. Mår inte alls så mycket bättre idag.
Vill bli frisk så jag kan ta tag i träningen. Hörre ni, hejdå!

jag och skräckfilmer går inte ihop.

Usha jag ser på en sjukt läskig film. Jag får rysningar till och med. Somna kan jag inte göra heller. Har för ont i halsen och kroppen för att slappna av. Längtar inte tills morgon dagen då jag kommer vakna upp och må piss. Nej nu får jag nog försöka sova innan det är försent.

....

du vänder kappan efter vinden!

miss my bestfriend



idag saknar jag min fina bästis.. tack och lov så kommer hon hem på lördag. idag har jag inte rört mig i onödan. va tvungen att springa till pizzerian och hämta pizza. det är de enda jag gjort. nu ska jag fortsätta ligga i min säng och slappa, det är jag värd. måste bli frisk till veckan börjar. ska ge mig själv ett sats kort är det tänkt..puss


i will remember you

Sådär ja, då var det 1 januari 2010. Pappa kommer hem om 9 dagar.
Tycker inte ett dugg synd om er som är bakfulla idag. Jag ligger i soffan och fryser halvt ihjäl och kan knappt prata. Idag skulle de va gött med en stor fet pizza eller kycklingrulle. Det kommer garanterat ses på star wars här hemma ikväll..Nej nu ska jag vila vidare och ringa mallanbrallanbus och min fina bästis!Puss

RSS 2.0