ruta ett

Varför ska alltid sår rivas upp?
Nu är saknaden större. Nu ska jag ut och gå.


What hurts the most.

Idag har det varit den jobbigaste dagen på länge. Har haft så ont, gråtit för minsta lilla! Imorgon är det dags för den årliga släktträffen o jag hade velat visa upp han. Men nu finns han inte längre! Nu ska jag koncentrera mig på mig själv. Jag saknar mina två bästisar!!

Smärta

Ibland undrar jag va som är fel på mig! Smärta är de värsta jag vet... Allt har flyttats till magen nu, bara att gilla läget nu o vänta ut smärtan. Se om den försvinner! Tack o lov att jag har min mamma o min älskade iphone breve mig. Puss

..

you lost me.

i put my arms around you

Nu ska jag försöka somna, med smärtan i ryggen och gråten i halsen.  Jag har en fin liten bagge runt min handled som ska bringa mig lycka, den borde göra underverk snart hoppas jag. God natt.

whop whop

Någon skulle gärna få såga av mig min rygg just nu. JAG DÖR!!!

I LOVE THE WAY YOU LIE!

Är det idag jag ska gråta en skvätt. Tårarna va nära att spruta förut på jobbet, va svårt det är att hålla tillbaka. Idag känner jag mig grundlurad. Idag är det en sån där dag jag bara skulle vilja släppa allt och flytta härifrån. Skaffa mig ett helt nytt. Är det nån gång jag ska göra det så är det nu.

Nu ska jag försöka stänga mina blå. Tack mina fina vänner för att ni stöttar mig, ni vet vilka ni är.. <3

im back

Hej igen!!
Tänkte passa på att skriva några rader.
Idag är det dags för jobb, vart sjukskriven hela veckan pga min rygg. Den är fortfarande inte hel, men jag får bita ihop. Inte så där jätte taggad just nu och hoppas på en lugn dag. Det positiva är att jag får trätta mina goa arbetskamrater.

Vet inte hur jag ska göra i höst, vill så gärna göra nått kul. Flytta till en ny stad eller liknande. Nej nu får jag gå in och duscha.


waka waka eh eh

IGÅR FYLLDE MIN BÄSTIS ÅR, IDAG SKA VI FIRA HENNE! GRATTIS I EFTERSKOTT ÄLSKLINGS MARIE.

RSS 2.0