det drar ihop sig mot 2010

jag har världens bästa kväll, vi åt en gudomlig god middag, ätit efterrätt, chips med dipp. Nu somna jag in. Mår inte alls bra, min hals, mitt huvud är helt fuck up. Frågan är när jag ska bli frisk. Bror K har bihållsinflamation. Får hoppas han kryar på sig snabbt. Nu snart ska vi som sagt ta oss en promenad. puss

gott nytt år

Idag är det nyår, jag är hemma med mina bröder. Alla är sjuka och känner bara för att vara hemma. Jag håller på att laga en god middag till dom och runt 12 slaget ska vi traska ner till älven och kolla på fyverkerierna.. Känner på mig att detta kommer bli det bästa nyårsfirandet på länge. Jag är med dom jag älskar mest. Hoppas ni får en bra kväll och natt..
Gott nytt år från familjen Flygar :)


willl work for love



Igår va jag ute och leta rätt på fanny, jag hitta henne på vägen. Det sluta med att jag följde med henne hem ut i skogen. När vi vakna imorse så var det sol och snön låg så fint på marken. 22 minus var det där borta, jag frös rumpan av mig. Nu är jag hemma iaf och här är det 16. Svin kallt! Men jag vill röra på mig, funderar på att sätta på mig termobyxor och ta en promenix. Mallan är på dejt, så där försvann mitt sällskap. Får nog dra med henne imorn på pulkarace.
Vart min familj är vet jag inte. Imorgon börjar min makeover hemma hos pappa, han ska få en smärre chock. Ska fixa med min sängram imorgon också så de där jävla rumme kan bli klart.
Later!

god natt




27/12

Ojojoj, va trött jag är. Har fortfarande ont i halsen och är lite hängig. Ska krypa under täcket snart tänkte jag. Imorn ska jag med mamma och mormor ner på stan, får se om jag kommer hem med något fint. Natti.

ibland blir det inte som man tänkt sig

igår blev det inte som vi tänkt oss. det blev inte all in, kände ens inte utav att jag drack alkohol. hade till och med bara ätit en gång så skulle ha varit dret full egentligen. ont i magen, halsen, öronen och näsan gjorde min kväll skit. nu ligger jag här i soffan helt slut. allt är bara värre. 17.30 ska vi hem till mormor och äta middag sen går jag o bröderna bus på avatar, ska bli mysigt! LATER

25/12

Dagen D är här ;) höhö!
Sitter just nu med färgen i håret och ska sticka in i duschen nu. Blir svart i håret om jag inte tvättar ur de nu. Sen är det bara att gör ordning sig. Klockan 7 ska vi va hos marie. Myyyys! Ha en trevlig kväll.

merry christmas

Bra jul. Bra presenter!
Minus att jag är typ sjuk. Minus att det KAN förstöra kvällen imorn. Men det ska de inte få göra. Imorn är det all in som gäller som sagt. Känner mig som en flodhäst dock. Får skippa maten imorn om jag ska komma i klänningen. Fick två små roliga sms förut av två roliga killar.

"Hej Gunnel. Vill bara önska dig en riktigt god påsk och en bra start på 1987. Alla här på Alzheimershemmet hälsar. Kram från faster rune."

"Vet du va tomten sa när 3 brunetter gick ner för en gata.......
hoe hoe hoe. "


god jul



Jag, mamma, david o kristian har uppersittarkväll här hemma. Det är tomt utan pappa och marcus. Marcus sitter ensam i Oslo. Jag tycker så synd om han! Men imorgon kommer han hem. Vi sitter och pratar minnen. Jag kommer inte ihåg så värst mycket, men kul att höra. Ska snart knalla till sängen och somna in. Imorgon ska vi vara hos mormor kl 09.00. Där ska vi äta gröt och mysa med kusinerna. Sen splittras vi. Första julen utan pappa. Konstigt kommer det kännas. Nej nu ska jag mysa vidare med världens bästa familj. Juldagen kommer bli storslagen med världens bästa flickor som jag gillar grymt mycket. Natti natt, god jul på er!!

23/12

Nu är jag helt slut efter en hel dag ute på bergvik. Mitt huvud dunkar sönder, min hals känns piss och hela jag ser livlös ut. Sitter i mitt rum nu och det är kolsvart. Ska stänga ner datorn och vila lite innan mamma kommer hem och kör med oss. Saknar pappa gör jag också. Jag är pappas flicka rakt igenom. Puss på dig pappi!

natti

jag har ont i min hals. Kom precis hem från örebro. ligger nu i sängen med min söta kisse. Hon ligger precis vid mitt ansikte. Imorgon är det 23 december, vi alla har sjukt mycket att göra. Nu ska jag försöka somna, jobbigt dock att tänka på allt bara som händer. Tack mina vänner för att ni finns.

22/12

God morgon!
Det är verkligen en konst för mig att somna. Vet inte när jag somna inatt, men somna in det gjorde jag. Nu ska jag åka till ams och sitta på ett möte. Hoppas dom ger mig cash. Nej nu får jag gå ut o skrapa bilen.

att somna är svårt


try sleeping with a broken heart

Jag har så ont i magen. När man vet varken ut eller in, vilket ben man ska stå på. Nu ska jag försöka sova så jag tackar för mig mina fina vänner.

true friends

'

Denna är till er mina fina bästa vänner och familj. Lyssna på texten!! JAG ÄLSKAR ER!!!!

Petra, lovar att jag inte ska stänga in mig.. Im done with this shit.

ärlighet varar längst

jag är så trött på mig själv. jag är så trött på en del människor. ikväll ska jag ta kvällen som den kommer. funderar på att stänga in mig på mitt rum och ligga där tills jag är på bättre tankar.


saknar pappa gör jag också. nu när jag behöver honom. tacka gudarna för att mamma och david är hemma. Kristian kommer hem på tisdag o marcus kommer hem på julafton. Nu ska jag åka hem till mamma.

måndag

Natten har inte varit den bästa. Det kommer bli ett par jobbiga veckor framför mig. Morgonen har heller inte startat så jätte bra.
Ibland funderar jag verkligen på hur människor tänker.
Jag kommer inte på något att skriva. Jag är helt tom. Nu ska jag ner på stan. Puss!

kaos

KAOS kväll igår..
Nu ska jag sova, imorn blir de en sväng på stan o träffa lite vänner och snacka av mig. Det kan jag behöva!


kga

guuuuuud så söööööööta dom är. camilla o mandisen. Nu är de typ all in som gäller på tom mage, vi får se hur de slutar. :)

converse vs uggs



Gah, pappa ringde nyss och fråga om jag ska ha uggs eller converse.. Jag är delad! Converse är ju mina favvs, partner i crimes. Dom va på nått stort köpcentrum med 5000 affärer. Han sa att jag och mamma skulle trivas som fisken i vattnet. Dit ska jag fan åka! Men jag har sån beslutsångest, jag sa uggs. Det är ju vinter och iskallt ute. Kan inte knalla runt i Converse nu ändå. Men jag hoppas pappa köper båda två. Jag är ju faktiskt en jävligt bra dotter. höhö!!

saturday i love you like gold

Nyduschad och dyngtrött. Ska blåsa håret så de inte fryser till is när jag traskar ner till pappa och katterna. På tal om pappa så är han i istanbul nu och lever loppan innan flyget går. Fick sms om vilken färg jag vill ha på Uggs, hoppas han hittar ett par. Kvällen vet vi inte hur den slutar, hemmaplan, karlskoga eller bortaplan? Jag röstar på bortaplan ca 10 mil härifrån. Det vore gold! Nej nu har jag brådis, systemet stänger 15.00. tjipp tjipp.

Good life?

lets crawl back to love

Im in love. Chris Browns nya album finns nu på Spotify! Ikväll ska jag laga mat åt erica som sagt, det kommer bli mumma.

hahahaha, jag älskart. bara en liten del av våran lektion

› erica. / säger:
är du där?:D

matilda. säger:

 oh yes i am!

› erica. / säger:

 what are you doing? ;P

matilda. säger:

good english nothing, just chilling. and you?

› erica. / säger:

 haha thanks, im working on it. Cant we just talk english tonight? im just about to go down and wasch some clothes.. booooring

dont care about my spelling

matilda. säger:

 oooooh, your such a sweetie

 Hashaha

 off course we can

› erica. / säger:

 hahaha (laugh)

matilda. säger:

 im dying

› erica. / säger:

 but hey! Im sooooo (sugen..??) on cheesdoddles and cuttonfluff

matilda. säger:

 cuttonfluff?

› erica. / säger:

 so we have to bay it befor or after the dinner

 aaaa, sockervadd they call it in sweden

matilda. säger:

oooh, aha... okey, yes we can.. but im on a diet

› erica. / säger:

 they have it on casablanca,

 i dont give a fuck:fd

matilda. säger:

 haha!

› erica. / säger:

 so whats your plans?? should i come to you later?
your CRIBB
you are so lasy

matilda. säger:

 haha, what?

› erica. / säger:

 jaa, vad e planen? ska jag komma till dig sen?

matilda. säger:

 haha

 english

› erica. / säger:

 till ditt cribb/lägenhet/bo

matilda. säger:

 nej men de spelar ingen roll

› erica. / säger:

 hahah but you did not understand

okey, but the food..?

matilda. säger:

 oh yes i did but you called me lasy

  › erica. / säger:

do you bring it here?

matilda. säger:

oh yes.. im cooking in your kitchen

 


han tänkte på mig

Han tänker lite på mig den där farsgubben. ;) nått litet får jag allt. En flaska vin får de bli.

idag lämna pappa mig

Så tidigt jag är uppe nu var de längesen jag va. Är trött och frusen. Jävligt avundsjuk på pappa nu alltså. Denna gången är det värst. Dom andra gångerna han åkt har varit rätt okej. Redan lite små tomt. Med lägenheten är min i 3 veckor nu. Ska fixa ordning här hemma så han blir glad och ger mig lite cash. Kortet lämna han hemma iaf. Men pengar vet jag inte om de finns några. ;) Nu ska jag sova vidare.

you never were, and you never will be mine

Det blev ingen promenad. Jag kolla på PH och bonde söker fru ist. La mig i badet med datorn på toaletten och kolla. Nu luktar det BUS om mig och jag tänkte somna. Imorgon kommer bror in och väcker mig runt 9 då han ska skjutsa pappa till bussen och jag ska med ner och säga hej då. Sen tar jag mig en promenad. Så nu behöver jag sömn.
Natti

jag börjar bli lite less

Gah, idag har det varit en tung dag. Vart sjukligt trött. Har varit hos mormor och de sluta med att jag fick leka elektriker.... Jag klara de galant. Mormor blev så stolt att hon ringde till mamma och berätta allt. Imorgon ska jag dit och fixa en byrå åt henne. Men nu ska jag fan ta betalt. Jag gör inget gratis, jag behöver pengar till helgen. Nu har jag precis varit hemma hos pappa och käkat lite julmat eftersom han drar imorgon och inte kommer vara hemma på jul och nyår.
När jag kom hem till min säng och rum så blev jag helt plötsligt less och irriterad. Ska nog klä på mig rejält och ta mig en promenad och rensa tankarna lite. De behöver jag nog! Hejaheja hejdå!

bad romance

Hola!
Jag är vaken. Lika seg som vanligt. Ligger fortfarande i sängen. Det ska tydligen va riktigt kallt ute. Jag som tänkte ta en liten promenad innan alla mina måsten. Får bli en kortis till mormor. Imorgon åker farsgubben till varma Thailand, usch jag vill också med! Nej nu ska jag på med mina gosiga o varma jacka och sticka.

ibland vet jag inte vad jag håller fast vid.

Idag  träffa jag en person som jag inte har träffat sen i somras. Det var bra. Han är lite små rolig! Men nu var det nog med det. Har precis kollat klart på PH och ska sova nu. Mitt huvud dunkar och jag är sjukligt trött. Längtar till måndag då min fina storebror K kommer hem och är hemma ett tag. Mysfaktor!
Nattinatt

16/12

Morrnmorrn.
Jag ligger fortfarande under täcket med datorn i knät. Ska snart göra mig ordning lite och ta mig en promenad hem till marie. Men nu ser jag dock att det är bigest loser på tvn och det är jui ett utav mina favvs program. Så ligger inne och kollar klart på det och sen tar en skön promenix. Hööre ni, vi hörs.

ge mig värme

jag vill slippa alla tjocka kläder och springa runt i mina slitna jeans o leva loppan. Nu ska jag försöka sova. Imorgon blir de promenad hem till bästis marie, sen stan och sen ska jag iväg o kolla på hockey. Pappa ska jag klämma in nånstans också , tror ni jag är avis? Nattidå han åker till thailand på fredag.

wait your turn

Jag tog mig ut idag. Promenad på 1 tim o 15 min. När jag kom in var jag alldelse rosig om kinderna. Det var grymt svårt att gå i rask takt då de va glashalt. Jag är fortfarande lite frusen, men nu är det dags att laga mat till familjen. Idag bjuder jag på Lax, hollandaisesås och mitt egna potatismos. Låter det gott? Laga mat det kan jag, alla borde ha mig som flickvän ;) höhö!

bff



Snart är det dags för min fina bästa vän att testa sina vingar på andra sidan jorden. Jag kommer sakna dig nå fruktansvärt mycket. Men är så glad för din skull! 8års vänskap är vi inne på nu.
Ska ta mig en promenad nu ner till stan och överraska henne på jobbet, då blir hon nog glad. Snöar gör de också. Vi hörs!

god natt




nu ska jag försöka få lite sömn. imorgon ringer kl 9.20 och jag måste ta mig upp då. natti

God kväll!

Snäll dotter som jag är så ska jag ställa mig nu och laga en liten thaikyckling gryta.
Den innehåller. Kycklingfileer, kokosmjölk, röd curry pasta(krydda), paprika, purjolök, svamp. Man kan gärna ha lite kalla banan skivor på sidan om. Det är gudomligt gott! Nu kurrar magen lite extra.

firebomb



Jag springer runt i mina 12.5. Jag måste vänja mig! Ni ser dom på bilden. Jag känner mig dock som en hora. Men va fan gör det. Nu ska jag städa rummet och bädda rent. Mums!

jag känner mig såhär just nu


måndag

Idag är jag för trött. Va uppe för sent. Pratade med en tönt och de visade sig att han somna in fortare än mig och utan att säga att han somna. Så där satt jag själv ett tag. Snön ligger på backen här hemma iaf. Jag ska söka jobb och betala mobilräkning. Kul!
hejdo!

arboga

Hjälp va jag är sliten. En hel dag i bilen känns de som! Min fina bror spela match och hans lillsyster var där och stötta honom.
Hände ngt så fruktansvärt hemskt idag i Örebro matchen. Usch att sånt kan hända. Blir så rädd att de kan hända någon i min omgivning. Hoppas han kommer tillbaka frisk o kry. Nu blir de PH och sen sova.
Natti!

katt helvete

min katt som alltid är så söt är inte ett dugg söt längre. Hon har kissat i mitt rum, på mattan, vid mina orena underkläder. De stinker här inne. Nu ska jag försöka sova. Mamma kommer att krypa ner brevid mig inatt då marcus är hemma o tar hennes säng. Puss o natti

Ta mig till något varmt land


 ;Mosters vänners hus.

Jag skulle kunna döda för att vara där nu. Där bilden är tagen ifrån är stranden. Snacka om vilket strandhus. Blir det inte som de ska nu med allt här hemma i sverige och oslo. Så kommer jag dra över till andra sidan igen och jobba. Om nu U behöver hjälp. Skulle va underbart att vara där under våren och sen stanna kvar under sommaren då kusinerna är hemma i sverige.

Att vara ensam hemma va inte så rockigt ändå. Jag blir bara tröttare och tröttare. Blir nog en tidig kväll för mig. Men först blir det PHXL. Imorgon får jag träffa big brooooo K. Längtar!

lugna gatan

Idag är jag trött. Vad har kvällen att erbjuda ikväll tro? Jag ska ligga hemma och njuta av ensamheten. Är just nu fast i melrose place. Hamna dock i 3 avsnittet. Inte så bra kanske. Nu borde mamma komma snart efter en tung arbetsdag. Glad kommer hon bli då jag röjt undan här hemma. Dags för lite vatten och knäckebröd. De jag ska leva på ett tag nu. ;)

sleepover

Jag och min bästis hade sleepover igår. Det var inte igår om man säger så. Man får passa på när hennes sambo är borta på äventyr. Vi hade en riktig myskväll med pizza och en massa idol. Vi grät ikapp när Erik vann och sjöng vinnarlåten och hans pappa o flickvän kom upp. Marie grät och sa att hon sakna Andreas. Haha!! Jag krama lucas lite extra. Nu blir det dusch, sen får vi se va dagen bjuder på.


Ikväll ska jag komma på ett sätt att klara mig utan dig.

Imorgon är det dags för myskväll med bästis marie och förhoppningsvis min bästa petra. Det är ju idol finalen för tusan. Ska bli skönt att träffa marie, va längesen jag såg hennes vackra ansikte och världens mysigaste vovve. Innan jag ska sova så ska jag lyssna mig igenom Alicia Keys nya album, helt underbart bra.


du är precis sånt som gör mig hel

Det var längesen jag åt sådan god mat. Pappa bjöd på tigerräkor i kokosmjölksås med annans och ris. Mmm de va så gött att jag har en matlåda tills imorgon. Nu är jag trött och jävlig så ska lägga mig i soffan och vila en liten stund.

Funderar också på om jag är ovetande om saker. Saker som kanske händer bakom min rygg. Kanske jag bara inbillar mig och kan lita på saker som personen i fråga säger.

te amo



God förmiddag.
Nu är jag redo för att traska ner till dady cool, dock är inte storebror D klar för fem öre. Jag börjar bli hungrig!
På söndag får jag nog träffa storebror K, har bett mamma att vi ska ta en dagstur till Arboga och kolla på våran duktiga bror och son. Skönt att det har börjat släppa för honom och ingen är mer stolt än hans lillasyster. Nej nu får jag nog dra ut D från sitt rum. Hejdå!

jag kom på en grej

nu ligger jag i min säng o har smsat lite med en person. Och jag kom just på att jag är värd så mycket mer än allt det här. nu är de slut, slut slut slut. Folk kan få gå bakom min rygg, men tro inte att jag kommer vara din vän sen i slutändan.

natti

Jag är hemma.. En händelserik hemresa blev det! Jag är trött nu. Kan inte tänka rätt. Har fixat nytt nr. När man är arbetslös har man inte råd att ligga inne med ett abbonemang, inte om räkningarna ligger mellan 400-600. Nu blir de kontankort för hela slanten. Förstår ni hur jobbigt de kommer att bli imorgon och berätta för alla att jag har nytt nr. Nu blir de sänga!
puss da

swebusexpress är king

Hejhejhejhej, hemskt mycket hej!
Jag fick en fin överraskning idag. Min vän Petra satt på bussa. Bra resesällskap. Nu har jag inte tid att skriva av mig. Hejdå, vi hörs kl 21.35

im homesick

Sådär ja, nu är kl 9 och det blir ännu en ensam kväll.. Jätte kul tycker jag, eller ej. Jag har fortfarande entourge som min bästa vän. Ibland kan man börja fundera över hur en del bete sig.. Jag är väldigt förvånad. Får ta tag i det när jag kommer hem.

tisdag

Imorgon far jag hem.  Ikväll ska vi äta den sista middagen tillsammans. Det blir lasange. Finns det något godare? Pappa ringde förut. Han saknar mig. Det är så tyst hemma. Men imorgon kommer jag hem och på torsdag ska jag och pappa käka thai lunch. Jag längtar!! Trött och jävlig är jag också. Får se om jag får någon sömn inatt. 
Funderar på om jag ska ta mig en dusch och sen en kopp te. 

entourage

Nu är de tyst i lägenheten. Jag sitter själv i vardagsrummet. Ibland känns de som de bara är jag som bor här. Klockan är inte ens 9 o de har redan lagt sig. Jag har entourage maraton iaf. Längtar hem, på onsdag får jag sova i en riktig säng. Nu måste jag koncentrera mig på kanske världens bästa serie.

hon är värd allt de bästa

Klockan är 23.21 och jag sitter i soffan och gråter. Gråter för att min bästa vän ska till san diego i några månader. Jag kommer sakna henne så sjukt mycket. Frågan är hur jag ska ta mig igenom dessa månader utan min vapendragare. Buh, nu ska jag fortsätta gråta.. Älskar dig kompis!

lördag

det är tre utslagna hjältar som ligger i varsin soffa. Kollar på min absoluta favorit film, armagedon. Jag blir lika bölig varje gång jag ser den. Vi har en inne dag/kväll idag. Jag är sjukt bakis. Aldrig varit såhär dålig förut. Det blev rätt hårt igår tydligen. Nu ska jag se klart filmen. Jag börjar sakna min mamma.

slödag

Det är inte det lättaste att hitta en lägenhet i Oslo. Men jag får fortsätta leta och gå på visningar till veckan. Nu tar Marita sitt första glas vin. Jag ska in i duschen och Marcus ligger och kollar på Harry Potter. Hoppas ni lever där borta mina vänner. 
Hejdå!

im just thinking about you

Vi är helt slut här hemma i lägenheten. Marcus har gått och lagt sig. Jag och Marita är helt slut efter all gång vi gjort idag. Men vilken bra träning! Betat av lite Entourage avsnitt, get rich or die trying och nu har vi precis satt på man on fire. Min favorit film. Gråter lika mycket! 
Imorgon vet vi inte vad dagen har att erbjuda, vi tar den som den kommer. Det är så mysigt att ha Marita här! 
Stannar nog hela nästa vecka också om det går som de ska med jobben. Håll tummarna! Nu är de film som gäller. 
im just thinking about you

strike two, it's bitch

Idag är det tydligen -7 här i Oslo, men det kände inte jag av. Tyckte de va kallare igår så jag planera att skippa vinterjackan idag när vi ska ner på stan. Men har kanske ångrat mig. Jag har fått nån slags allergiskreaktion i ansiktet dom här dagarna. Svullen och jävlig. Ska försöka leta upp något apotek o se om dom kan hjälpa mig. 
Nu är det dags för duschen och sen knalla ner och söka en jävla massa jobb, nu ska jag bort från karlstad. 
puss

strike two, it's bitch

Idag är det tydligen -7 här i Oslo, men det kände inte jag av. Tyckte de va kallare igår så jag planera att skippa vinterjackan idag när vi ska ner på stan. Men har kanske ångrat mig. Jag har fått nån slags allergiskreaktion i ansiktet dom här dagarna. Svullen och jävlig. Ska försöka leta upp något apotek o se om dom kan hjälpa mig. 
Nu är det dags för duschen och sen knalla ner och söka en jävla massa jobb, nu ska jag bort från karlstad. 
puss

nattinatti

Nu ska vi gå och lägga oss i varsin soffa. Imorgon blir det en promenad, lite träning, frukost, gör ordning oss, sen ner o söka jobb. Natti

im in love with my new boy

Såhär har dagen sett ut idag, jag och min nya kille där i bakgrunden! Nu har jag inte tid, Marita är här och vi ska mysa med en kopp te. Puss

städdag o promenaddag

De va längesen jag somna kl 23.00 men igår gjorde jag de och jag är utvilad. Jag ändra om på ordningen idag. Städar först och sen promenix. Känner att jag vill komma hem till en ren och fin lägenhet. Marcus sprang runt och tog kort igår. haha! 
Springer runt här nu som en galning med för hög musik, sjunger med och plockar undan. Det känns precis som mitt hem och jag hoppas jag kan ta över den här lägenheten i februari. 
Som sagt idag kommer Marita, jag vill att dagen ska gå fort. Ska nog be marcus att vi tar en tur på stan och kolla på folk. Kanske träffa Hampus och ta en fika. Nej nu måste jag forsätta. 
Fina bror och fina Amanda :)

tummen mitt i handen

Nu går jag och lägger mig. Marcus har snart sovit i 2 timmar. Imorgon är det en lång dag. Promenad, städa lägenheten, träna med marcus, sen ner och hämta upp Marita. Imorgon kommer jag röra mycket på mig. En god soppa på det också är jag värd. 
Jag har dock ett problem, jag kan inte stänga av msn på den här macbooken. Hjälp mig någon? 
Natti!

Oslo

Tågresan gick fint, somnade en liten stund och vakna med öppen mun. Sen gled de in en vovve som nosa efter knark. Personalen kolla lite extra nog på mig. Hm? Dom tog iaf en jävel. Bror stod utanför tåget och tog emot mig när jag kom med de tunga väskorna. Kom till lägenheten och lämna mina saker och sen tog vi en tur på stan. M köpte en tröja och ett par skor. Jag fick med mig ett par boots för 99kr. Som hittat! 
Nu ligger vi helt utslagna i sofforna. Jag somnar snart!! Imorgon kommer Marita hit och jag längtar. Vi hörs imorn. 

karlstad på utgång, oslo på ingång.

Nu lämnar jag Karlstad och intar fina Oslo. Fina Marita kommer imorgon, ingen är mer glad än jag. Dagen kommer va så dryg imorn innan hon kommer. Jag längtar så. Är som ett litet barn på julafton. Nej nu måste jag packa klart väskorna. På med vinterjackan tydligen sa bror. Orka!!




Here’s a little story I gotta tell
About this boy I knew so well
Back in the day was cool and all
Fell in love, I fell in love
Thought he was the one for me
Other boys I could not see
And look what happened to our love
I’m like how could it be?

It should have been me and you
It could have been you and me
Boy you broke my hear and now I’m standing here
It should have been me and you
It could have been you and me
Now all I've got are these photographs

RSS 2.0