förälskelse

på måndag ska jag tydligen bli förälskad enligt mitt horoskop. det kanske stämmer! på måndag ska jag till arboga och vad finns det för intressant där? det vet jag mycket väl. Haha! Nu ska jag sova efter en tuffdag. Natti

hejhopp

Hej!
Som ni märker mina trogna läsare så orkar jag inte skriva.
Det är lite mycket nu känns det som, jag är arbetslös men det är mycket ändå. haha, vilken grej. Igår var det en tung dag och idag likaså. Men vi tar en dag i taget. Idag har jag planerat min första tatuering och det är de enda jag tänkt på idag. Jag känner mig säker och det kommer bli hel bra.
Imorgon åker jag och mamma till Oslo och tar hem twin och amanda, flyttdags. Lördag mys med bra brudar och ev utgång. söndag planering av säle,måndag örebro-arboga-örebro. Ja ni ser, jag har ju att göra. Nu ska jag sova, är trött på all OS.

ibland gör det bara ont.

jag är trött.
jag är lite ledsen.
jag saknar mig bror.
jag längtar till sälen som är snart.
jag hatar känslan att inte kunna göra något.
jag vill ringa ett samtal, men stoppar mig själv.

nu ska ni inte behöva höra på mig, jag ska kolla på skidorna sen ska jag sova. imorgon har jag en full morgondag.

god natt

det blir inte riktigt som man tänkt sig. man får inte dom svaren man vill ha. men jag antar att det ska vara såhär och jag ska göra allt jag kan för att hålla mig borta.

idag ska vi äta semlor

kan någon snälla lindra min ilska?
det var längesen jag var såhär arg på någon. hur funkar man när man håller på som man gör? jag är helt stumm.... det här är droppen, jag klarar mig mycket bättre utan den personen.

nu kommer mamma hem så vi ska fika med semlor, sen tar vi en tur till bergvik för att kolla på nya skidkläder. det vankas ju sälen om 3 veckor.

alla hjärtans dag

Idag är den nog den sämsta dagen ever, för en singel så att säga. Men jag hänger inte läpp för det. Jag har hunnit med att städa hela lägenheten, duschat och nu ska jag ta mig lite mellanmål. Mamma kommer hem om ca 2 timmar och då tänkte jag laga middag. Jag tillbringar denna dag med världens bästa familj alltså. Kan inte bli så mycket bättre. Twin kommer hem ikväll, 24 timmar får jag ha honom hemma. Imorgon kan bli en hel dag!!! Nu kurrar magen på mig och på min lilla gumma. Puss!


fredag

Det är inte mycket som stämmer just nu.
Idag är det fredag,  jag ligger hemma själv. Jag och världens goaste vovve. Det är riktigt skönt att vara ensam, men nu saknar jag någon att prata med. 45 min till bror D kommer hem, då ska jag tjata hål i huvudet på han. Men nu ska jag slänga mig på soffan.
Puss

damn

"you still make me smile, even if you are the main reason why i'm sad"

keep the fait

Vi kör ett litet inlägg idag. Har precis varit ute med lilla gumman, det är strålande sol. Men orka inte gå långpromenad. Får bli ikväll om det inte blir Arboga.
Igår hängde jag o Mallan på gripen, jätte kul verkligen. Men nu ska allt bli bra och sen är jag gla. Ska ta mig en dusch och göra ordning mig. Man vet aldrig med min kära far, han kan ringa om 3 timmar och säga nu drar vi till Kristian. Ska försöka få i mig lunch men vet inte vad. Vet ni vad, vi hörs senare.

8/2

God Morgon!
Nu är det snart dags för mig att ta lilla gumman på en promenad. Ska gå i skogen och njuta av att det är så tyst. Hoppas bara jag kommer hem levande.
Ikväll flyttar jag och malin in hos mormor där vi ska bo i några dagar. Om 4 veckor åker vi till sälen, jag, malin, marie, charlotte och caroline. Det ska bli så himla skönt att komma bort och umgås med tjejerna. Jag tror min och malins dagar kommer innehålla "planering sälen!"
Nej nu får jag nog gå ut, innan lilla gumman kissar ner sig. Puss

MONCLER



Idag kommer jag ligga hemma hela dagen för att buda hem denna fina Moncler jacka. Den ska bara bli min! Tror min lilla vovve har åkt på ögoninflamation, om dom nu kan ha det!?!?

Men tillbaka till jackan, eller hur är den snygg?!


snabba cash



Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa klart Snabba cash. Har varit hemma hos pappi och kollat på sommaren med göran. har ni inte sett den så rekomenderar jag er till att se den. Har fint sällskap inatt igen, min lilla gumma kommer snart att hoppa upp i sängen och lägga sig till rätta. Natti

jag mår illa, så illa.

Jag mår illa, hoppas jag inte blir magsjuk. Känns som de ska komma upp när som helst. Har precis träffat sötis nicole och gjort lite ärenden. Ska ta mig en promenad med lilla gumman igen. Nej nu ska jag ringa mormor, får se va hon vill mig. Puss

drop the world

Idag är jag trött.. Blev väckt 05.45 av både katt och hund. Drog mig upp runt 9 och åt en god frukost och sen en promenad med lilla gumman i den fina vädret. Ska vila lite nu och sen ta en till liten promenad... Nu slocknar jag.
Puss!

blah blah blah

jag trodde inte de fanns snygga killar i sverige, men fyfan. jag tror jag har hittat the one. Haha!! nu ska jag dammsuga med våran nya och sen blir de dusch o träffa mallanbrallanbus. vi hörs da, de kanske vänder nu! hajhaj


stolt lillasyster till världens bästa bröder



Hej igen!
har inte blivit så mycket bloggande från min sida känner jag! har annat för mig :) Har varit på resandefot sen i måndags, har haft det grymt bra. Idag fick jag träffa storebror K över en god lunch, makaroner och köttbullar och mysa i hans nya soffa. Jag är kär i hans lägenhet!
Nu sitter jag spänt och följer hans match på swehockey, den lilla killen har lyckats göra 3 mål i kvällens match. Han får passa sig nu, han är vass! :) Jag är en stolt lillasyster. Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av att kolla på tv. Är så himla trött!! Natti!

första februari

Hallå!
Det var ett tag sen, 2 dagar kanske. Igår va vi i örebro hela dagen och flytta, satt ihop möbler och gjorde fint i lägenheten. Jag är kär! Vill också bo där nu. Den passar mig perfekt.
Ska nu laga mig och bror D lite lunch, är sugen på pizza egentligen. Men det är ju måndag och ska väl tänka på att inte äta sånt under veckodagarna.

Har fått reda på så mycket sjuka saker under den här helgen så jag får lite ont i hjärtat. Hur ska man hjälpa till?

Hejdå!

RSS 2.0