måndag

Hejhopp!
Idag är det måndag, imorgon åker jag till Oslo. Jag vill inte behöva ha med min vinterjacka. Ska nu in på yr.no och checka läget. Vet inte hur länge jag blir borta, helst av allt resten av året.
Fick hem skorna idag. Dom är älskvärda. Nu ska jag ta natten.

puss på er mina vänner som följer denna blogg allt för mycket ;) höhö

all we ever do is say goodbye

Hjälp va trött jag är. Har inte blivit så mycket sömn inatt inte. En timme känns de som. Då kan ni förstå att jag är trött.
Kvällen va helt okej, bra sällskap iaf. Blue moon va sådär. Efterfesten var sådär. Sängen va sådär. Sällskapet i sängen va sådär. Haha! Har legat o sovit hela dagen idag. Nu ska jag sova igen och denna gången hela natten är det tänkt. Tisdag far jag till Oslo. Kära bror ville att jag skulle komma så fort som möjligt. Snäll som jag är så bokar jag tisdagen. God natt påer!

syskonkärlek är något vackert som alla borde få uppleva



Världens bästa storebror traska in här hemma kl 23.30. Mamma knackar på, börja göra lite gester till mig. Jag fattar nada. Hon ber mig vara tyst. Jag ligger i min säng och skriker på henne och frågar var som händer. Jag trodde de hade hänt något. Jag orkar inte gå upp så jag ligger kvar. Sen hör jag tre olika röster från Davids rum. Alla är väldigt lika varandra. Jag hör hans röst. Krilles röst. Jag trodde först att de hade högtalaren på. Jag lyssnar lite till. Förstår sen att han är i rummet brevid. Kastar på mig min sovtischa springer in till Davids rum och hoppar på Kristian. Han får världens bamsekram. Jag var nära till tårar. Ibland är de jobbigt att han bor där borta i Arboga. Snart får jag honom lite närmare. Han är på g till fina Örebro. Håll tummarna att han får denna takvåning han ska på visning på. Hans lilla syster inreder mer än gärna.


I våran familj så diskuteras de ofta om överbeskyddnad. Mina tre bästa, fina, snällaste bröder är väldigt överbeskyddande  när de gäller mig. Har aldrig varit med om något liknande. När jag träffar en kille så granskar dom personen i fråga. Det får inte vara nån hockeykille för dom vet precis hur dom är. Så fint som uttrycker sig så kallar dom hockeykillar för svin. (eftersom jag vet att en utav dessa läser min blogg så kanske han nu aldrig vågar hälsa på? Lämna gärna en kommentar;))
  Men vad jag vet så är mina tre bästa bröder också hockeyspelare. Jaja, skit samma. Tillbaka till ämnet.
Det som är så synd i de hela är att jag bara har fått ögonen för hockeykillar. Är det bara för jag är uppvuxen med hockey i mitt liv som det blir som en vana? Jag kommer så väl ihåg när lilla Matilda med sitt blonda lockiga hår sprang i killarnas omklädningsrum. Jag var i himmelriket då, synd att det inte var nu som jag sprang runt där. Deras kroppar är att döda för.
Jaja, iaf. Dessa killar jag har träffat har iaf passat mina bröders kriterier. Så fort deras namn ploppar upp så står de svin i pannan. Det är lite roligt faktiskt!
Kristian är värst. Han vill absolut inte se sin lillasyster ledsen. Han blir så ledsen själv. Helst av allt så tror jag Kristian vill ha en gps på mig så har ser precis vart jag är. Vi var på krogen en gång tillsammans. Jag tror jag fick 6 sms. På alla så fråga han vart jag var. Han skicka då han inte såg mig på dansgolvet eller i baren. Han vet att jag och mina tjej/killkompisar alltid går till Burger King efter en krogrunda. Senast i somras så stod han utanför BK runt 2.15 och vänta på mig, höll koll på mig. 
 Han kan inte låta mig gå hem med killkompisar som vill följa mig hem. Då kastar han in sin lillasyster i en taxi hem och han betalar. Skönt för mig att slippa gå i mina 10cm heels. Är han inte bra min bror så säg mig? Alla borde ha en.
Det mina bröder inte förstår är att jag är lika överbeskyddande, om inte mer fast jag inte visar det. Marcus, har stadigt och det känns som jag har förlorat en del av mig när jag inte har honom runt mig 24/7. Men är han lycklig så är jag lycklig. Den enda utav mina tre bröder som inte visar att han bryr sig lika mycket är David, han är så klok. Han låter mig göra mina misstag. Men ändå finns han där när jag behöver tröstas. Vi fyra barn är så otroligt olika men så lika på ett sätt. Jag har tre bröder som är mina vapendragare. Jag är så glad att jag kan berätta allt för dom och dom dömer mig inte. Jag är så glad att dom puschar mig i allt jag gör, att dom bara finns till. Att dom är mina bröder. Jag vill att vi alla ska vara barn så vi kan bo under samma tak hela våra liv. Snart är vi inte där längre, vi börjar sakta men säkert få vårat eget. Helst av allt så skulle jag vilja att vi fick ett familjekollektiv. Va mysigt de skulle vara. Då har vi alla våra familjer på ett och samma ställe. Det blir lätt på julafton då alla kan komma till oss. Jag tror jag ska lägga den här iden på bordet imorgon.
 Jag ska göra allt som finns för att jag ska få ha mina fina bröder i mitt liv precis som jag har dom nu. Att jag bara ska kunna lyfta på luren och prata sönder dom. Göra så att dom får ett leende på läpparna när jag pratar innan jag tänker efter va jag egentligen säger. Inget ska få komma emellan oss. Jag är så lyckligt lottad att jag har dom! Med detta vill jag säga att syskonkärlek är tamefan de bästa som finns.

Jag älskar er!




they tell me let go, he is not the one


god natt



Gah, jag och erica är in love i våra nya plux. Hon hade hittat en bild från Tyra.se, är dom inte riktigt snygga? Vi har dock ett problem, vi vet inte hur vi ska klara att traska runt i dom. Men det blir ett problem sen när dom kommit hem till oss. Nu ska jag sova.

face drop



Nu ska jag snart ta cykeln ner till min vän erica och ha mammas pojkar mys och en massa snack. Ska även klicka hem ett par skor. Imorgon blir de fika med Jodit på stan, mys!

The lovers need to clear the road

Rihannas nya album är kang. Finns en hel del bra låtar.
Jag har precis putsat fönstrena och nu ska jag ta mig en lång skön dusch sen blir det The City och The Hills.


it's okay if you call me a bitch

Inatt slog jag och fanny rekord i samtal. Vi prata i 4 timmar. Helt sjukt. Men så himla skönt. Jag somna in sen som ett litet barn och har inte rört en fena när mamma har kommit in i mitt rum. Eller när katten gör något mysigt. Jag är fortfarande trött, men med de så ska jag traska lite, måste ta del av luften. Det behöver jag! Ska ta svängen förbi pappa och säga hej också.
Som de ser ut nu så får jag sällskap till Oslo, Fanny ska med. Wiho! Nu ska jag sätta på mig mina mjukisar och dra neråt.


nattsamtal

Min vän Fanny är så bra. Vi är så sjukt lika, nu har vi pratat i telen i snart 2 timmar om allt. Det är så jävla skönt att få prata av sig, vi lyssnar så bra på varandra. Jag tror jag kommer somna gott inatt och va ännu starkare imorgon. Nu ska jag ägna mig till Fanny! Puss

jag hatar den här delen

Jag kan säga såhär, jag hatar sömnproblem. Nu har jag snart legat här i 60 min och bara rullat runt, när jag har täcket på mig så är jag i thailand känns de som, när jag tar av mig de så är jag på nordpolen. Kan jag inte bara få lägga huvudet på kudden och somna in som ett litet barn. Jag som älskar att sova. Helvete.

Just idag är jag stark.

Jajemän!
Jag är trött men börjar se ljuset i tunneln. Min fina Marita sa så bra saker igår som fick mig att fundera!
Dagen idag har gått jävligt drygt. Va på stan med mammi förut och fick med mig ett väldigt fint hårband som jag ska inviga i helgen om det blir utgång som jag hoppas på. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och försöka sova, men med mina sömnproblem så får jag ännu ett problem. Ibland är det inte lätt, snart intar jag Oslo och då blir de andra bullar.. Jag längtar!

Titta vilken sötis jag fick se idag. :)
Louise Posth



25/11

God förmiddag!
jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, ska sätta på mig mjukisarna nu och börja putsa fönstrena här hemma. Sen ska jag försöka ta mig ut och ta en liten promenad. Man måste röra på sig om det ska hända något på vågen. New Moon igår var helt underbar fast vi hade jobbiga fjortisar dom inte kunde vara tysta över oss. Men jag var helt fast iaf ville inte att den skulle ta slut.
Idag hoppas jag att vi ska åka och storhandla så man kan laga någon god mat, är lite sugen på att åka ut till Edsvalla och kolla in den nya outleten. Nu är de dags att kliva upp ur sängen. Jag längtar tilll tisdag då jag får träffa min fina twin.

Josh Ocean

Jag har fastnat framför MADE på mtv. Jag har blivit kär i en rocker, Josh Ocean. Det är min framtida man. Jag tänker flytta till Usa och New York. Gah, han är sjukligt vacker. Nu ska jag och Malin gå på New Moon.




face it

Jag har sömnproblem!! Kl 22 va jag dyng trött och ville bara somna men gjorde de inte. Nu vill jag också bara somna men de går inte, jag är trött men tänker för mycket. Ligger ist och kollar på min spegel och hylla vi satt upp idag. Fint va? Imorgon bitti vankas de löparrunda igen, blev ingen idag. Nu ska jag försöka sova.. Pusss

sometimes its hard

Idag är jag trött. Inbilla mig en massa saker inatt, jag har ens inte sett paranormal activity.Bara en liten trailer, tydligen så räckte det. :/ Med andra ord kunde jag typ inte sova. De hjälpte inte heller att min lilla katt ville sova precis vid ansiktet på mig. Så fort jag vakna så va hon där och slicka mig på näsan.
Nu ska jag försöka fixa in mig på skolan och sen far jag och bror D till ikea.

You and me could write a bad romance

You know that I want you
And you know that I need you
I want a bad, bad romance

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your lovers revenge
As long as you're mine
I want your love

I want your psycho
Your vertigo stick
Want you in my rear window
Baby it's sick


 caught in a bad romance






regn regns

Det är så mysigt att sätta sig i bilen när man hör regnet smatra på taket. Jag och mami åkte o kolla på bror D när han spela match. Nu är vi hemma igen frusna och har bäddat ner oss i soffan, ska äta räkmacka och dricka te. De blir en tidig kväll,  imorn ska jag upp tidigt för en löparrunda och sen ska jag och bror D fixa en massa under dagen.
Puss!

uprising

Bli en av oss genom att klicka här. På de viset får du fler läsare som besöker din blogg eller din hemsida. Bra skit om jag får säga mitt. Zandra, doooo it ;)

im a pusher



Det var en tung löparrunda minst sagt, jag var helt död när jag kom hem. Men jag är stolt över mig själv! Nu blir de lugna puckar framför datorn och ha koll på brors match på nätet.
Längtar till Oslo, blir träningsläger med bror. Han ska få köra slut på mig, de behöver jag.. Nya tag!

motivationen is back

Nu ska jag ta min löparrunda i regnet, mysigt..

night night

Nu har jag tagit plats i min säng med en massa kuddar, det är mysigt. Kul att mina kuddar är här iaf så har jag lite sällskap. Har tänt alla mina ljus i rummet och här ligger jag. Skulle vilja ha sällskap av H. Transformer går på 4an and i love it, dom filmerna är ju sjukt bra alltså. Me like! Nu ska jag stänga ner datorn och mysa med mig själv.

 


fatcamp?

Haha, lite små roligt att dom har tagit med lite knubbiga i robinsson. Nu kommer de bli ett litet fatcamp där, dom kommer bli som nya människor. Jag kanske ska söka till nästa år?! Bra ide!
Nu blir det mys framför tvn och sen lägger jag mig tidigt. Ut o springa imorgon bitti tänkte jag.
Pöss

how come?

1 vecka för tidigt, jag är helt knäckt. Bara att gilla läget! Ligger hemma hela kvällen och kollar på paradise hotell och slappar.
Träffade min söta faster idag, kärt återseende. Hon är så söt! :)

sola i karlstad

I den här familjen äter vi tydlige frukost 12.42.
Mamma kom innan för dörren nu ch bad mig göra ordning frulle. Dagen blir lugn för mig, får se va den har att erbjuda. En promenad i det fina vädret blir de nog iaf, det är sol i karlstad.

gymmet och jag bästa vänner



På söndag är det jag och gymmet som kommer att bli bästa vänner. Har kollat på en massa gamla bilder på mig själv och jag blir fan rädd, va snabbt de går när man har varit ledsen och inte känner sig bra. Jag äter när jag inte mår bra, resultatet får ni inte se. Puss

.

i do my best not to want you

when i look at you

God kväll mina kära vänner.
Är det någon mer än jag som suttit i soffan och gråtit till Idol? Oj så vackert dessa barn sjöng ikväll.. Nu är jag trött i huvudet så la mig precis i sängen med datorn på magen och lyssnar på musik. Imorn ska jag ha en hel dag med mamma och bror. Vi ska iväg och kolla på ny säng och tv. Får hoppas vi kommer hem med något. Imorgon ska jag även beställa hem skorna. Jag är lycklig! Hoppas bara jag kan traska runt i dom. Nej nu ska jag drömma mig bort 10 mil ca, drömma får man alltid göra.
Puss och god natt


19/11

Ååh nu ikväll har jag varit sjukt duktig. Sökt 6 jobb och nu ska jag slagga snart men först ska jag bara se klart på PB. Prata precis med twin och den 30 far jag till Oslo och är där 1 vecka ca, jag längtar!!
natti

jag vill skita pengar



Kläderna ovanför får mer än gärna flytta in i min garderob nu. Jag är verkligen i behov av ett jobb.
Skjortan och bootsen byter jag ut mot klackar och den svarta tröjan med markerad axlar för en party kväll. Jag skulle vilja ha de nästa helg. Jackan är jag in loce with, helt min smak. Nu ska jag drömma mig bort, skorna ska jag visa mamma nu när hon kommer hem så kanske jag kan klicka hem dom, nu pratar jag om klackarna.

Ska stoppa något i magen nu, kurrar som aldrig förr.

hey, im in love

Idag är det en sån där dag jag bara ligger inne, de regnar konstant. Sitter med datorn i knät och letar jobb. I allt mitt letande så hitta jag en sjukt snygg väst som de bara står matilda på. Ska visa den för mamma sen och önska mig den i julklapp, jag måste ha den. 32 dollar och den blir min!
Nu kom bror D hem, dyng blöt. Han råka ut för samma sak som mig. Tappa nyckeln på vägen, får cykla hela vägen tillbaka och den ligger utanför dörren. Haha! Vi väntar in pappa nu för att sen åka ut till Siba och kolla på ny tv. Mamma kanske ändrar sig igen.

Här har ni den fina västen som jag vill strosa runt i till våren. Hiss eller diss?


min energi är slut

En fråga som jag ofta ställer mig själv är varför jag aldrig ger upp. Jag går och intalar mig själv att jag kan förändra honom till något bra. Vilket aldrig kommer att gå, men jag intalar mig fortfarande det. Han vet hur han manipulerar mig och jag går på hans spel om och om igen. Jag faller alltid tillbaka! Musten går ur mig. Ett leende på läpparna skulle inte skada, att ta tag i sitt liv skulle heller inte skada. Jag måste tänka på mig själv. Det är inte bara jag som blir ledsen, alla runt om mig blir också ledsna för att dom behöver se mig som en vrak. Förlåt jag ska ta tag i mig själv nu.

im in love



Jag får nog ta och klicka hem dessa skönheter, jag behöver en sko som jag kan gå ut i. 350 vs 650. Fjäskar jag för mamma kanske jag kan få dom. Im in love!
 Nu blir de duschen.

onsdag

god morgon! Jag ligger fortfarande i sängen men är snart på g upp. Käka frukost o sen in i duschen för att fräscha till sig och sen knalla ner till stan för att fixa mina ärenden. later!

vänskap

Hjälp!
Har ni känt nån gång att ni håller på att förlora en väldigt nära vän? Jag är där just nu. Jag vill verkligen inte förlora henne.
Vi har inte pratat på 2 veckor,nu pratar vi och jag kommer börja gråta.

jag saknar dig min fina vän.
7 års vänskap ska vi inte kasta bort. love you

17/11

Nu ska jag slå igen locket och lägga mig under filten och kolla på brother and sisters. Sen blir de natten. Hoppas på sömn inatt, får tuppjuck annars.

Natti!

tävlingsdags

Nu ska vi se om jag har någon tur med tävling, jag har ju inte tur i kärlek så jag måste ju bara vinna den här tävlingen.
Haha, jag har aldrig varit med i nån tävling men när jag såg priset så var jag tvungen. En iphone står på spel!
Vill ni också delta så besök Foki.
Jag valde detta fina skal.

Håll tummarna för mig. Nu ska jag försöka underhålla min storebror d som ligger på vardagsrumsgolvet och skriker att han har tråkigt.

Big love



Ensam tid är bra! Jag som är en tänkare behöver min egen tid. Jag har den just nu. Fast just nu skulle jag vilja ha sällskap utav människorna på bilden. Min fina familj, moster ullis, mormor, marie,erica,malin, emma, marita tack för att ni finns och stöttar mig. Ni är guld värda!

disk problem

Haha jag älskar när jag och min bror D ska dela upp disken. Jag börjar alltid att diska, med de tar ju jag alltid de stora grejerna så som talrikar, glas och grytor osv. Nu hör jag honom från köket stå o mumla ganska högt så jag hör. "du ska alltid lämna alla bestick." Hahaha, jag älskar det!
När jag blir sambo så kommer killen få de skit, därför ska de finnas en diskmaskin i min blivande lägenhet. Hitta en massa fina idag, jag vill flytta från karlstad tror jag.

Snart kommer Marita och hälsar på mig, jag längtar!

det är tuffa tider

Det har varit en tuff natt, vakna kl 11 av att K väckte mig. Nu sitter jag bara här som en zombie och funderar på varför jag gick på spelet igen.
Bara saker som jag stör mig på och blir så ledsen. Jag vet ens inte vad jag ska säga om allt. Känns som jag lever i en berg och dalbana. Promenad blev det ingen heller, världens piss väder. Får boka in mig på spinning ikväll.
Nu ska jag leta efter jobb, käka, diska och sen kolla på lite lägenheter för skoj skull.

mamma är min bästa medicin

mamma är min bästa medicin när jag är ledsen. La mig brevid henne nu och hon tröstar mig tills jag somnar. Imorgon är de promenad halv 8 som gäller men först allsång för min fina bror som fyller 25. Love

meet me halfway

usch, jag gillar inte att gråta.. De rinner tårar längst mina kinder nu. Jag stannar hemma från örebro. Nu ska jag sova o tänka på mig själv.

gaaah!

Örebro eller karlstad, det är frågan? Jag är splittrad!


16/11

Hej god förmiddag.
Som vanligt så sitter jag i soffan. Ska ta mig en tur snart ut i friska luften. Bror K kommer hem ikväll då vi ska äta middag och fira honom för imorn fyller ägget 25 år. Man kan tror att han är 15 vissa dagar!

Idag har telenor SA, jag o marita som skulle jobba kvar till SAN. Tacka gudarna för att vi inte är kvar. Dock missar vi allt det goda. Men som de ser ut nu så kommer min lilla vän om ca 2 veckor.. längtar!!!

Nu blir de promme, imorn kanske det blir örebro.

mr h.r

Saknar mr h, vill krypa upp i hans varma famn och kunna somna in som en prinsessa och sedan vakna upp som en. Saknaden blir tung vissa perioder. Vi får se va veckan utvisar. Nu ska jag försöka stänga igen ögonen. Puss

god natt

Nu tar jag natten, imorgon är det träning som gäller.


15/11

Jag förundras över min träningsvärk, den sitter fortfarande i. Imorgon är den nog borta och jag ska sätta mig på cykeln igen. Denna gång tar jag med mamma, nu ska vi svettas.
Jag förundras över vänner som kallar en för ens vän, men jag kan nog inte kalla det en riktig vän heller så. Sitter just nu i soffan (skräll) med tända ljus över hela vardagsrummet. Börjar bli lite småhungrig så ska väl försöka få något i magen. Mami kommer hem snart då blir de kramkalas.

Igår när jag och Zandra va påväg hem från marie så prata vi lite om H, det var jobbigt för det fick mig att inse en massa saker.
Skulle vilja hoppa på bussen till honom o ha söndagsmys. Såna här dagar som jag saknar honom mest och blir så påmind.
Nej nu ska jag se på filip och fredrik.


sköna söndag

Skön söndag, legat i soffan hela dagen, ätit god mat, sovit lite och nu sitter jag här och följer två herrars match. Bror K och H,spelar nog ganska bra. Håller tummarna! Får se va kvällen bjuder på, den som lever får se. Nu ska jag slappa vidare.

puss till marie och zandra :)

tack för ikväll

Det blev ännu en sen natt, la mig precis under mitt goa täcke och ska väl somna in nu. Min kväll har varit bäst, mysig tjejmiddag o bra sällskap med en massa lokavatten :) natti

Im tired

Jag är trött och sliten. Men idag ska jag inte ligga inne och ruttna, nej nu ska jag sätta på mig mina älskade converse och cykla ner till pappa. Sen styra jag vidare mot herrhagen där marie, zandra, malin och jag ska ha en liten tjejmiddag. Ha en bra kväll!!


spinning

Dagens träning är gjord, grymt skönt att sitta på cykeln faktiskt. Nu är jag trött och ska lägga mig i soffan och vila. Känner att bakfyllan smyger sig på. Later!

nu ska jag drömma mig bort till herrrn


spontant

Det blir tydligen fest med mallan bror och amanda. gillar vi att vara spontana?
ha en bra kväll

mallanbrallanbus


:mallanbrallanbus

Nu kommer mallanbrallanbus hit snart, va år sedan jag såg henne och hon har en hel del att berätta om New York en jäveln. Jag försöker städa här hemma, men jag hamnar alltid i soffan. Sjuk dragningskraft alltså!

soffhäng

Titta så fin min lilla blögg blev. Tack Zandra för hjälpen. :)
Har precis avnjutit en god lunch och nu sitter jag på min favvo plats, soffan alltså. Snart dags för tvätten, ska behöva gå upp och ner för trapporna tusen gånger. Jag som inte kan gå i trappor nu. Jaja, jag måste bli mjuk i musklerna tills imorn för då är det spinning. Längtar till lördagkväll då de blir mys med Marie och Zandra, en massa tjejsnack bara. Va längesen jag såg Zandras vackra ansikte.


äntligen fredag

God förmiddag!
Nu sitter jag här i min soffa igen, ska försöka ta mig upp. Måste ta mig en promenad ner till pappa. Har fått post och jag är nyfiken. Idag är det freeeeeeedagsmys!
Jag saknar min telenorhomie Marita, måste du bo i Helsingborg baby...? Love you anyway.

god natt

Fick en klump i magen nu. Blir rädd för framtiden.





Varför har vi fortfarande kontakt?

Cause you had a good girl,that’s a keeper but didnt know how to treat her

Nu kom bror hem med choklad och julmust.. Gooodie! Nu frosar jag. Imorgon hoppas jag att träningsvärken är borta så jag kan gå ut o gå på morgonen. Filmen ger jag mig på imorgon när det är ljust ute. Funderar att åka hem till moster ullis imorgon och titta på idol och snacka en massa skit. Skönt att ha henne nära nu och alltid lika skönt att prata med henne om allt. Hon förstår mig precis och kommer med så kloka svar. 

H hade nå spel i helgen som är lite svårt att koppla bort. Dock var de jag som börja, men allt urartade. Haha, jag låg dubbelvikt i min säng. Jag skratta så jag grät, ibland kan han va bra rolig, blåst, lättlurad. Han är också himla snygg, borde inte säga det men jag saknar honom. Det har varit några jobbiga månader nu, men jag hoppas den vändningen kommer nu. Det är som en ond cirkel, jag hamnar alltid i dom här onda cirklarna och lyckas aldrig ta mig ur dom. Det är som om jag alltid kommer tillbaka till cirkeln, det kan gå två veckor och sen helt plötsligt kan jag inte hålla mig nå mer. Då måste jag höra hans röst eller få ett meddelande från honom. Allt för att se om han svarar. Jag har kompisar som är väldigt kloka och säger till mig. Jag tar till mig allt dom säger, men det är bara jag som kan styra mina känslor, det är bara jag som kan bestämma mig för att lämna allt bakom mig. Just nu verkar jag inte vara redo för det, att lämna allt bakom mig. Jag vill inte känna mig ensam i det här mörka rummet. Jag vill vara två om allt. Jag kan inte heller träffa någon annan för att glömma honom, jag har provat. Det funkar inte! Allt ska få ta den tiden de tar.. Tiden läker alla sår sägs det, det kommer ta tid. Jag är glad för den tiden jag fick med honom, jag är glad att jag fick spendera tid med honom. När jag tänker tillbaka på allt så fylls min kropp med värme och jag får ett leende på läpparna, allt det fina som vi faktiskt hade tillsammans. Det var så vackert! När vi lämnade varandra så hände det något, varje gång hände det något som jag inte kan sätta fingret på varför det hände. Varje söndag på busstation så förvandlades han till något så dåligt, varför, det vet jag inte? Jag kommer aldrig få ett svar på det heller. Att kännas hans doft dras över en är hemskt, vissa perioder kan jag lägga mig ner i gråt. Jag vill få ett slut på allt NU! Jag vill ha en minnesförlust, jag är inte stark nog.

M.Y.H.R


Paranormal Activity

Jag kunde inte trotsa min träningsvärk, jag ligger i soffan fortfarande. Mina ögon är snart som fyrkanter, datorn har varit i mitt knä hela dagen. Bror D får köpa med choklad åt mig från jobbet, han kommer hem om 60 min. Jag får hålla ut, borde egentligen inte äta. Men ist för sex så får jag ta choklad ;) höhöhö!
Har laddat hem Paranormal Activity idag, men är inte riktigt säker på om jag vågar se den själv. Har hört den ska va riktigt läskig!?!?! Bror D kanske vill kolla med mig.
Nu ska jag fortsätta med mitt soffhäng.

number one



Gah, jag dör här hemma. Jag måste ha choklad!! Jag ska trotsa min träningsvärk och traska ner till wallinders.

speak up


jag är som en dödfisk

Jag är helt död,ligger fortfarande under täcket och vill egentligen inte gå upp. Eller jag kan inte gå upp, min träningsvärk är fortfarande inte att leka med. Tar sin lilla tid att ta sig ur sängen. Skulle egentligen behöva röra på mig för då försvinner den, men folk kommer tro att jag fått nått på fel ställe inatt. Så jag håller mig inne och traskar runt i lägenheten ist. Har fortfarande en massa att göra, skjuter alltid upp de. Om man kanske ska ta sig en dusch o bli pigg. Dagens lunch ska också planeras, sugen på skaldjurspasta. Hejdå


12/11

God morgon!
Fina Marita ringde mig nu, sitter och tölar med skånskan. Skönt att höra hennes dialekt. Vi firar snart 3 månader jag o min marita. Känns som vi känt varandra i 100 år.
Nu ska jag ägna mig åt henne.

electric twist

Innan jag somnar så tänkte jag bjuda på lite tips från min spotify. Eftersom det snart är läggdags så lyssnar jag på lugna favoriter, här är dom:

Beyonce- Flaws and all
Chris Brown- Crawl
Eva Simsons - Silly Boy (Acoustic version)
Alicia Keys- Doesnt mean anything
Rihanna - Russian Roulette
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
Mario - Thinkin about you

Nu säger jag god natt!


la la la la la

Wiho!
Jag fick en sneakpeak på min nya design. Den kommer bli tjusig. Men vi får vänta tills imorn, nu ska jag äta frukt, läsa bloggar, funderar på va jag vill göra med livet, försöka få tag på N, sen ska jag faktiskt sova. Imorgon är det redan torsdag, snabbt veckorna går snart helg och lördag. Lördagen bjuder på en massa mys med min bästis marie, tänkte va en bra vän och laga mat åt henne. Nej nu ropar frukten.

i can transform ya

Jag har varit sängliggandes hela dagen pga min träningsvärk. Snacka om o va otränad.
ska sätta mig i bilen nu o fara till hagahallen och köpa frukt, mammas elektriker tobias är här och lagar några lampor. Han skrattar åt mig för jag går som en gammal tant. Han har så rätt så.


heavy cross

Tur att man har vänner som är mer tekniska än mig. Jag är less på min design här på blogga så Ziggeluring ska fixa till den. Vitt börjar bli tråkigt så vi kör på min favoritfärg svart. Kommer bli kanon bra det här! Den är nog uppe imorgon kväll.

La mig precis i sängen efter en god sen lunch, nu ska jag fixa lite saker som jag skulle ha fixat för flera veckor sedan. Nästa vecka får jag ett samtal ang jobb, håll tummarna. Skulle va så jävla kul o få de jobbet för vem älskar inte killkläder?! Jag tycker de är roligare att kolla på killkläder än tjejkläder. hoho! Hörre ni, vi hörs!

lila är fint


Bara ett litet julklappstips.. Knokk.se 199kr..
Jag skulle bli lycklig om jag fick bära den på min vänstera handled. Har jag varit snäll i år?

flaws and all



Jag har sådan sjuk träningsvärk att jag inte kan gå typ. Tar mig knappt upp ur soffan! Jag kommer ligga här inne hela dagen idag. Kanske en promenad ikväll om jag känner att benen orka med. Ska beta av lite the city o the hills nu och sen ta en dusch.


häjhäj!

hääääj.
jag har gjort mitt första träningspass på sats idag. Marie va min pt, på lördag morgon drar vi på spinning sen ska jag väl försöka signa ett nytt kort där. Nu ska jag duscha och sen sussa gott. Imorgon blir det en promenad till marie och sen hem och fixa med arbetsförmedlingen. Måste få pengar nu innan jag avlider!!
Natti, puss!

vänner är de finaste som finns

Igår hade jag en bra kväll med fina bästis marie och carro :) Längesen jag skratta så mycket. Carro är one of i kind alltså. Shit vilken brud, henne kommer jag ha kul med.
Söndagen har varit lugn, ska ta mig en promenad till pappsen. det är ju trots allt farsdag, nått lite ska han allt få av sin favvo dotter. Nu har jag inte tid nå mer.

Pusss!

går inte min väg ikväll

Eller hur ser den inbjudande ut?;) skön är den också.. där ligger jag nu o funderar på varför min bränning gick snett. Jag hade ju världens bästa skiva på g.. Grämmer mig också över den bärbara datorn. Nu ska jag o kissen sova iaf. Puss

vad gick snett?

Rabhi åkte ur idol, hur kunde de ens hända? Såg ni va snygg han va idag? Ja de gjorde ni.
Jag har haft en hemma kväll med mig själv. Jag saknar min bästis marie såna här kvällar. Men på måndag mina vänner är det jag och marie mot världen, som det alltid är givetvis. Imorgon far jag och twin till kära Örebro, ska hämta hem storebror K som ska vara hemma över helgen. Jag hoppas vi hinner med att shoppa lite, får även hoppas på att twin kan va lite snäll. hihiehihai! Nu ska jag försöka laga den bärbara, den slockna förut. Jag och twin är lite små rädda över mammas reaktion. Allt hennes arbete med företaget ligger där på. Gah!
Bränner sjukt bra skivor förövrigt som vi ska dunka imorn, jag och twin. Ha en fin kväll..
Pusss!

another day

Haha, jag kanske har  den söstaste brorsan som finns :p
Jag ringde o fråga om han kunde köra ner mig till pappa för de regnar så. Han va på färjestad och kunde plocka upp mig men sa att jag fick gå hem. Då sa jag att de regna, då sa han ja men har du inget paraply.Jo de har jag sa jag då. Då svara han bara bra. Sen la han på!
Nu har jag suttit här ett tag och väntat på att hanska hämta mig men dyker inteupp.Så jag slängde iväg ett sms i sa att jag inte riktigt fatta va han mena oså. Då skrev han, Jag ville inte att du skulle få gå i regnet..
haha, vilket ägg han är. Men så söt!:)

Idag är det fredag och idol,ikväll blir det att ligga hemma.

silly boy

Silly boy silly boy silly boy!!

Idag kom twin hem och ska va hemma hela helgen, vet dock inte hur mycket jag får träffa honom. Imorn ska han till doktorn igen,håll tummarna. Det börjar bli lite små skakigt här hemma nu, ingen vet riktigt vad som händer och kommer hända. Men han är stark brorsan! Ska lägga mig och kolla på film nu tänkte jag så jag somnar i tid, imorgon ska jag även försöka träffa petra. Silly boy försvann förut, har ingen aning om vart. Han är ju en silly boy så!


i wanna be on you

jag somna kl 4 inatt, jag är helt slut som artist.. nu ska jag duscha sen vila ett tag. mina bihållor gör piss ont. puss


man ger o man tar

Alla som känner mig vet att jag hatar att väga mig, idag tvingade jag mig att göra det. Jag grät som ett litet barn när jag ställde mig på vågen och när jag fick se siffrorna.
Fan, nu är det skärpning. Nu kommer ni snart få se en ny fräsch tjej. Såhär vill jag inte se ut längre. Storebror D sa att det är bra att jag väger mig i mellanåt och får verkligen se resultatet utav att jag ligger i soffan o bara äter, äter och äter.
Jag fundera på att börja träna fotboll igen, fysen börjar nästnästa vecka tror jag det var. Nu ska jag kolla på tv och sen i säng tidigt. N väckte mig imorse klockan 8 för han skulle på träning och jag bad han väcka mig, gick jag upp. nejnej! men imorn SKA jag upp.
Okej, alla mina vänner. Jag vet att min bästis Marie läser det här, hjälp miiiiiiiiig! puss på dig!


kär i kärleken?

Ajajajaja,mina bihåller. Herregud va ont de gör! Är de inte bättre tills imorn så får de bli farbror doktorn.

Ibland kan jag börja fundera på om jag är kär i kärleken. För egentligen, va ser jag hos dessa? De roliga är att det är två, det vet ni ju redan. Marie läste en grej för mig igår, jag sa precis att de kunde lika gärna vara jag som skickat in den. Jag vet bara inte hur man gör. Hur gör man för att släppa allt?
När hans lovord om att han ska bättra sig kommer var o varannan dag, men det händer inget. Att man bara duger till vissa saker. Vad ska man göra!

Nu blir det iaf Sex and the city filmen. Sen blir de natta.

tisdag

Hej eftermiddag! ¨
Soffhäng hela dagen har de blivit, blev väckt av N och nu har jag legat här. Sur, arg o ledsen är va jag är idag. Förstår mig inte riktigt på folk ibland.
Jag är trött på det här nu, så nu släpper jag det. Ska sätta på One tree hill och sen gå ner till pappa.


welcome to heartbreak



Idag har jag haft en mysig dag med bästis o hennes lilla lucas. Herre jesus vilken vovvis, jag är kär! Önskar jag kunde köpa hans lilla syskon men de går inte med min ekonomi.
Igår var det en jobbig kväll med bara en massa minnen, idag har det också varit jobbigt. Tänker mycket på saker och ting. Inget kommer att bli sig likt även fast jag vill det, vill inget hellre. Nu ska jag sussa, imorn är en ny dag.


Ny vecka

God morgon!
Idag består min frukost av gårdagens godis och våra bästa år. Ska sticka hem till marie snart och mysa med henne och lilla lucas. Jag har längtat hela veckan! Vi hörs later babes!

Söndag, aik tog hem guldet och ensam mamma söker

Bra söndag! jajemän, kära aik tog hem guldet ikväll. Nice!!!! Nu har jag tvp kära vänner som är happy.
Jag har varit och kollat på hockey, vet inte om jag gjorde rätt. Men jag kände för att se honom och nu  ångrar jag de. Jag ville ha med honom hem. Fan att det ska va sånt jävla problem. jag orkar inte skriva mer nu, vi hörs imorn. Imorgon ska jag umgås med min bästis, längtar!

Söndag, aik tog hem guldet och ensam mamma söker

Bra söndag! jajemän, kära aik tog hem guldet ikväll. Nice!!!! Nu har jag tvp kära vänner som är happy.
Jag har varit och kollat på hockey, vet inte om jag gjorde rätt. Men jag kände för att se honom och nu  ångrar jag de. Jag ville ha med honom hem. Fan att det ska va sånt jävla problem. jag orkar inte skriva mer nu, vi hörs imorn. Imorgon ska jag umgås med min bästis, längtar!

RSS 2.0